Eva Braun
Stara legenda
- Poruka
- 77.141
Ja sada imam tri odrasle ženke u kući i ni jednog mužjaka. Ove dve što su zajedno u kavezu, non stop su u pozi 69. Prosto mi je neprijatno zbog dece.Cvrče li, cvrče.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sada imam tri odrasle ženke u kući i ni jednog mužjaka. Ove dve što su zajedno u kavezu, non stop su u pozi 69. Prosto mi je neprijatno zbog dece.Cvrče li, cvrče.
Verovali ili ne Mima se pojavila i to posle tri dana,slucajno sam je cula u sahti jednoj velikoj iza kuce u kojoj su inace samo cevi ,stiropor i zemlja kako suska,sve je super sem sto se isprljala malo vise,ja ne mogu da verujem da je posle tri dana jos ziva bila,sad samo trpa hranu u kesice i nece da pljune ni za zivu glavu,mukica ,uplasila se...
Verovali ili ne Mima se pojavila i to posle tri dana,slucajno sam je cula u sahti jednoj velikoj iza kuce u kojoj su inace samo cevi ,stiropor i zemlja kako suska,sve je super sem sto se isprljala malo vise,ja ne mogu da verujem da je posle tri dana jos ziva bila,sad samo trpa hranu u kesice i nece da pljune ni za zivu glavu,mukica ,uplasila se...
drugari, je li moguce da ljeti xrcko smrsha od vrucine?
moja zucka se sva smanjila ovix dana, kada su pocele velike temperature...![]()
Moras mamu malo da ukljucis u negu i brigu o svojim ljubimcima. Brzo ce da se slomije.E ovako ljudii, imam 2 hrcka kao sto sam vec naveo, mnogo slatka i mnogo ih volim, ali moja mama ne podnosi glodare (ali stvarno, kao sto neko zmije ne podnosi). Nekako je progutala da ih cuvam medjutim kada su poceli da se pare zapela je da ih vratim ili dam nekom. :/ Zanima me koliko je tezak odgoj malih hrcaka, da li treba da razdvojim hrcke, da li da ih dam... Zbunjen sam a mnogo ih volim vec posle 2 nedelje...![]()
ja sam u cg tako da bi transport bio tezakinace bi ih bilo...
E da, nikako da mi odgovorite, jel normalno da ovoliko spavaju?! Jos vise me brine muzjak, muzjak je STALNO U KUCICI! Otkad sam stavio kucicu, ne izbija iz nje. Izadje nocu na sat vremena i toliko. Stvarno brinem.Zenka je vec aktivna, srce moje.
![]()
mogu li ja mozda dobiti nekog?ja sam u cg tako da bi transport bio tezakinace bi ih bilo...
Treba mi pomoc nekog ko odgaja hrcke ili je imao iskustva sa tim. Treba za par dana da mi se okoti zenka, jer pokazuje sve simptome a ja nemam pojma sta da radim, kakve uslove da joj napravim, kako dalje da se ponasam prema njoj, hrana itd...? POMOC HITNO!
Dobio sam prelepe bebice, jos ne smem da ih pipam, jer nisu dobili dlaku... Kao smoki su veliki... hehehehe grozni a slatki!![]()
![]()
Samo je problem sto ne mogu da ih zadrzim... :/ Da li pet shopovi prihvataju mladuncice na poklon?