Hrčci

• Začetnik teme Začetnik teme kissitj
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Koliko je tesko odrzavati hrcka? Msm, posao oko ciscenja, itd... Koliko vremenski oduzima sve to? Nameravamo to drugu da kupimo kao poklon za 19. rodjenda, pa cisto da se raspitam da li ce mu to predstavljati neki teret

Koliko je tesko odrzavati hrcka? Msm, posao oko ciscenja, itd... Koliko vremenski oduzima sve to? Nameravamo to drugu da kupimo kao poklon za 19. rodjenda, pa cisto da se raspitam da li ce mu to predstavljati neki teret

Prvo...jel tvoj drug voli zivotinje?
I jer ti mislis da bi on mogao da se igra sa hrckom..i da ga cuva..menja piljevinu..uglavnom jel tvoj drug odgovoran?
I nije toliko tesko...:)
Menjanje piljevine ne predstavlja nikakv problem...ako je tvoj drug spreman samo da ocisti kavez..mokrom krpom..i onda ga prebrise peskirom...i ubaci novu piljevinu na svakih 4,5 dana...u pocetku se skoro svaki hrcak plasi..i neki hoce i da ujedaju...tako da ce on morati postepeno da ga navikava na mazenje..i uzimanje iz kaveza...i nije uopste veliki teret kad se voli zivotinja...:heart:

Pa voi on zivotinje, a zivi u stanu, pa ne moze da ima pse i macke...

Jedino sto ce za koji mesec da ide na faks... :/

Hmm...psi i macke mogu da se drze u stanu...kad se redovno izvode..itd. .. ali da sad ne raspravljamo o tome posto je ovo ipak tema o Hrccima..
Ako ide na fax bolje da ga ne uzima..koce posle da se brine o tom hrcku..verujem da njegovi roditelji nece..posto se uglavnom ljudi njih plase...i to su im kao misevi..a za njih su misevi opake,strasne zivotinje...pricam za vecinu...:( A i hrcak je jedna vrsta misa..i veoma je slican misu..i zato ih se mnogo ljudi plasi..ko zna da li ce i tvokm drugu svideti..

Hmm...psi i macke mogu da se drze u stanu...kad se redovno izvode..itd. .. ali da sad ne raspravljamo o tome posto je ovo ipak tema o Hrccima..
Ako ide na fax bolje da ga ne uzima..koce posle da se brine o tom hrcku..verujem da njegovi roditelji nece..posto se uglavnom ljudi njih plase...i to su im kao misevi..a za njih su misevi opake,strasne zivotinje...pricam za vecinu...:( A i hrcak je jedna vrsta misa..i veoma je slican misu..i zato ih se mnogo ljudi plasi..ko zna da li ce i tvokm drugu svideti..

U pravu si ovo za miseve, isto i sa mojim roditeljima.Inace sam primetio kako moj povremeno dok se "tusira" jezikom i nogama, malo istusira i svoje d..e koje lici na .... od

Meni je to gadljivo, ali je pomalo i :hahaha::hahaha:

Prilozi

• daa.jpg
    daa.jpg
    69,4 KB · Pregleda: 8
Ja sam kupila kavez sa tockom,pojilicom,kucicom za oko 1000 dinara,plus hrcak i hrana pa eto ti vidi.A cene hrckoVa su razlicite,ali ne prelaze 500 dinara.

ja cu imati oko 30-ak malih ruskih tj. sibirskih hrcaka za nekih mesec i po mogu da poklonim a mogu i da prodam.... nego me interesuje gde si eva kupila kavez i sve to za 1000 din

Imam hrcka kod sebe vec 2 godine.. Kad sam ga kupio bio je povelik.. Sada imam probleme,levo oko mu se skroz na skroz zatvorilo,leva zadnja sapica,tj cela noga,ne moze da hoda na nju.. Manje jede i manje uzima vitamine.. Kupus,sargarepa,krastavac itd.. Ako neko zna sta je problem neka kaze.. H E L P ! Hvala unapred..

Vrlo je moguce da je u pitanju starost. Hrckovi zive 2-3 godine. Kazes da je vec bio velik kada si ga uzeo, znaci da je vec bio stariji, plus vreme koje je proveo kod tebe.
Zao mi je, mozda ce ti neko drugi dati vise ohrabrujuci savet.

Back