Hrčci

• Začetnik teme Začetnik teme kissitj
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pre dva sata mi je umro hrcak...Jel mozete da mi kazete gde da ga bacim,ili sta....?
Baš mi je žao. Znam kako ti je. Mi smo već tri sahranili, ispred zgrade u bašti.:(
Zao mi je, ja bih ti preporucio da ga sahranis negde.I zivotinje se uvek sahranjuju, nebi bilo lepo samo da ga bacis negde.

Ivo, ti me baš nasmeja ovom tužnom prilikom. Zar ne misliš da je malo kasno za savet(posle četiri dana)?

Baš mi je žao. Znam kako ti je. Mi smo već tri sahranili, ispred zgrade u bašti.:(

Ivo, ti me baš nasmeja ovom tužnom prilikom. Zar ne misliš da je malo kasno za savet(posle četiri dana)?

Nisam dugo bio zbog kompa, pa nisam video, ja se izvinjavam, i molim te da me ne zoves Ivo...iz nekih privatnih razloga...:roll::roll:

...verovatno nije obratio paznju. :)

hvala Eva...

Ovaj moj jos preksinoc pobego, i ja juce cekam da negde izadje ali njega nigde nema, niti je jeo nista od hrane koju sam mu stavio da ga namamim.Malo sam se zabrinuo pa ako imat6e neki savet kako veceras da ga namamim kazite...

Probaj sa onom plasticnom zamkom za miseve.

mouse-trap-2.gif

Stavi se hrana na drugi kraj, kad hrcak udje po hranu zamka se prevagne i poklopac se zatvori. Posle ga samo stavis u kavez. Mozes probati bilo koju humanu zamku za miseve koja nepovredi misa vec ga samo zarobi.

Mozes i sam nesto improvizovati. Ovo je naprimer zanimljivo

MouseTrap.jpg

Samo se prevagne u neku plasticnu kantu gde nemoze da se popne

Čester je poginuo.Pao je sa terase sa 6. sprata, izgleda vec prvog dana kad je pobego.Danas smo ga nasli ja i sestra dole ispred zgrade.Provuko se kroz jedan otvor i izaso na jedan deo koji je napolju i verovatno je hteo da sidje i pao.Mnogo mi je krivo. Sebe krivim sto mu nisam stavio nesto da ne moze da izadje na terasu jer je ona otvorena sve vreme.:sad2::sad2::sad2::sad2::sad2::sad2::sad2::sad2::sad2:

Čester je poginuo.Pao je sa terase sa 6. sprata, izgleda vec prvog dana kad je pobego.Danas smo ga nasli ja i sestra dole ispred zgrade.Provuko se kroz jedan otvor i izaso na jedan deo koji je napolju i verovatno je hteo da sidje i pao.Mnogo mi je krivo. Sebe krivim sto mu nisam stavio nesto da ne moze da izadje na terasu jer je ona otvorena sve vreme.:sad2::sad2::sad2::sad2::sad2::sad2::sad2::sad2::sad2:

Bas mi je zao :(

I meni je zao,trebao si vise da pazis.

Mog hrcka nema ,vec 30 sati :((( svuda sam ga trazila ali uzalud,nigde nisam moglaa da ga nadjem ,mozda je i napolje otisao ko zna ,bas mi ga je zao,ako je napolju nadam se da ga nijedna macka nije do sad nasla :((((

Ja sada imam tri odrasle ženke u kući i ni jednog mužjaka. Ove dve što su zajedno u kavezu, non stop su u pozi 69. Prosto mi je neprijatno zbog dece.:rumenko: Cvrče li, cvrče.

Verovali ili ne Mima se pojavila i to posle tri dana,slucajno sam je cula u sahti jednoj velikoj iza kuce u kojoj su inace samo cevi ,stiropor i zemlja kako suska,sve je super sem sto se isprljala malo vise,ja ne mogu da verujem da je posle tri dana jos ziva bila,sad samo trpa hranu u kesice i nece da pljune ni za zivu glavu,mukica ,uplasila se...

Back