Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pre dva sata mi je umro hrcak...Jel mozete da mi kazete gde da ga bacim,ili sta....?
Baš mi je žao. Znam kako ti je. Mi smo već tri sahranili, ispred zgrade u bašti.Pre dva sata mi je umro hrcak...Jel mozete da mi kazete gde da ga bacim,ili sta....?
Zao mi je, ja bih ti preporucio da ga sahranis negde.I zivotinje se uvek sahranjuju, nebi bilo lepo samo da ga bacis negde.
...verovatno nije obratio paznju.![]()
Baš mi je žao. Znam kako ti je. Mi smo već tri sahranili, ispred zgrade u bašti.
Ivo, ti me baš nasmeja ovom tužnom prilikom. Zar ne misliš da je malo kasno za savet(posle četiri dana)?
...verovatno nije obratio paznju.![]()
Čester je poginuo.Pao je sa terase sa 6. sprata, izgleda vec prvog dana kad je pobego.Danas smo ga nasli ja i sestra dole ispred zgrade.Provuko se kroz jedan otvor i izaso na jedan deo koji je napolju i verovatno je hteo da sidje i pao.Mnogo mi je krivo. Sebe krivim sto mu nisam stavio nesto da ne moze da izadje na terasu jer je ona otvorena sve vreme.![]()
a sta to?...e sad znas kad budes imao drugog.![]()
Čester je poginuo.Pao je sa terase sa 6. sprata, izgleda vec prvog dana kad je pobego.Danas smo ga nasli ja i sestra dole ispred zgrade.Provuko se kroz jedan otvor i izaso na jedan deo koji je napolju i verovatno je hteo da sidje i pao.Mnogo mi je krivo. Sebe krivim sto mu nisam stavio nesto da ne moze da izadje na terasu jer je ona otvorena sve vreme.![]()
Jel zivis u kuci?