Hrabrost Verice Rakočević

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
O Vericinim moralnim vrednostima govori sledeci slucaj.
Kada je umro njen otac ona nije otisla na njegovu sahranu jer je imala vec ugovorenu reviju tog dana,mislim u Budvi.:rolleyes:Tada su joj neki lopovi upali u garderobu i odneli veci deo kolekcije koju je kreirala za tu reviju.Rekao bih da je to bila Bozja kazna.

Iz teme se da zakljuciti da je VR lopov i da krade drzavu, ali ne kontam kakve veze ima N.Kandic sa tim, ili autor teme misli da su samo lopovi patriote ? ali opet, kao sto je Derer napisao iznad, ona (VR) je "krala" i pre ove izjave pa to niko nije spomenuo, tako da mi se ova izjava(tema) cini kao opravdanje za N.Kandic kako ona i nije tako losa kakvi (tj. nikakvi) joj prebacuju.

dobri stari objektivni i nepristrasni Derer ,sta bi mi bez njega :D

Je l si ti lud il se samo pravish?
ALO?
Kakve veze imaju njen citat u vezi Kandicke sa textom iz uvodnog posta?
Kako njen lopovluk nije tema za politiku bio i pre?
To shto ona radi je privredni kriminal,svakako za politiku i niko se nije nashao da otvori temu o tome dok nije potkachila ovo shiptarku.
I vama je to normalno?

O Vericinim moralnim vrednostima govori sledeci slucaj.
Kada je umro njen otac ona nije otisla na njegovu sahranu jer je imala vec ugovorenu reviju tog dana,mislim u Budvi.:rolleyes:Tada su joj neki lopovi upali u garderobu i odneli veci deo kolekcije koju je kreirala za tu reviju.Rekao bih da je to bila Bozja kazna.
A i cerka je nasledila od mame visoke moralne kriterijume nema sa kim nije bila dobra i ljubazna :D

Pazi, Verica je možda lopuža, ne kažem ni da jeste ni da nije, ali u odnosu na šljam koji dodje da čestita državnost čoveku koji je naređivao ubijanje Srba i paljenje srpskih kuća, i koja je došla na proglašenje države koja je nastala na etničkom čišćenju Srba, veruj mi Verica je malo dete.
Prema tome ako moram da biram između obične lopuže i one lopuže koja živi od ko zna kakvih donacija i koja je apologeta etničkog čišćenja Srba, onda se moram odlučiti za ovu prvu, mada iskreno, zabole me za obe.

tako nekako

Je l si ti lud il se samo pravish?
ALO?
Kakve veze imaju njen citat u vezi Kandicke sa textom iz uvodnog posta?
Kako njen lopovluk nije tema za politiku bio i pre?
To shto ona radi je privredni kriminal,svakako za politiku i niko se nije nashao da otvori temu o tome dok nije potkachila ovo shiptarku.
I vama je to normalno?
Jbga, da je podržala Čedu na izborima, sada bi ono što je napisao u prvom postu bile samo neproverene glasine Kurira i nas zlih recidiva prošlosti, ovako im je popljuvala gurua i red je da plati za to :smile:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back