Hrabrost Verice Rakočević

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Derer, može li nešto smisleno? Stalno ideš pored teme.

Jel ti mene zeyebavash?:lol:
Ova tema je neshto ko izashlo iz ureda partiJskog komesara 45.
Dve potpuno razlichite stvari spojene u jedno.
Moze sad neko da postavi izjave Arkana oko Kosova u linku a uz to stavi njegovu biografiju i to koliki je kriminalac bio.I poenta je?
Niko ne spori da je Veriica Rakocevic lopov ako je ovo tachno,pravo pitanje ne treba valjda da bude shta takav lopov misli o kosovu,nego ako je to tachno zashto nije u zatvoru?
I ja kao vrdam temu:lol:

Je l si ti lud il se samo pravish?
ALO?
Kakve veze imaju njen citat u vezi Kandicke sa textom iz uvodnog posta?
Kako njen lopovluk nije tema za politiku bio i pre?
To shto ona radi je privredni kriminal,svakako za politiku i niko se nije nashao da otvori temu o tome dok nije potkachila ovo shiptarku.
I vama je to normalno?
Ima veze jer deluje kao da Veverica pokusava da prikrije svoje kriminalne radnje time sto ce poceti da se busa u patriotske grudi na nacin sto ce kao nicim izazvana kao braniti ulaz nekoj klimaketicnoj tetki koju ionako svi i pljuju i koja je maltene drzavni neprijatelj broj 1, a koja sa njenom radnjom verovatno ima veze kao i ti.

Jel ti mene zeyebavash?:lol:
Ova tema je neshto ko izashlo iz ureda partiJskog komesara 45.
Dve potpuno razlichite stvari spojene u jedno.
Moze sad neko da postavi izjave Arkana oko Kosova u linku a uz to stavi njegovu biografiju i to koliki je kriminalac bio.I poenta je?
Niko ne spori da je Veriica Rakocevic lopov ako je ovo tachno,pravo pitanje ne treba valjda da bude shta takav lopov misli o kosovu,nego ako je to tachno zashto nije u zatvoru?
I ja kao vrdam temu:lol:

Tema je i postavljena kao ukaz na licemerstvo (još jedno u veoma dugačkom nizu) patrijota. Znaš šta je licemer (ili licimur, ako je tako jasnije)? Nađi sad smisao.

Tema je i postavljena kao ukaz na licemerstvo (još jedno u veoma dugačkom nizu) patrijota. Znaš šta je licemer (ili licimur, ako je tako jasnije)? Nađi sad smisao.

Pa chekaj ako je ona licemer shto to pokushava,kako nisu i ovi shto tek sada kada pokushava pishu o njenom kriminalu?
Da li se to znalo i pre?
Ja ne znam da je o tome u novinama pisalo,a ako nije do sada zar to nije skrivanje dokaza?
Ja znam da nam je drzava kriminalizovana ali pitanje je onda i odakle te informacije bash u ovom trenutku ako ih do sada nije bilo.

vidiš kako znaš, kad hoćeš.
naravno obe.
BEZ RAZLIKE

Šta tu ima, najgore su lopine koje se kriju iza patriotizma. Ali to nikako ne rehabilituje Kandić Natašu, odvratnjakovićku broj 1 u Srbiji.

Rakočevićku, ako može, neka dočeka neka pravosnažna presuda pa da pljujemo ljudski, ovako, čini mi se, nije još pravo vreme. Eno, Beba odbranio nevinost :lol: - još uvek je virgo ... :lol:

Znaci ako sam ja (npr. a nisam) zakinuo drzavu za porez ili nesto slicno, nemam prava (moralnog) da kazem da sam protiv siptara i odcepljenja KiM ? :roll:

Ovo je ista ona politika koju zapad vodi, udri Srbina i govori mu da je to zbog Slobodana Milosevica i njegovih grehova :roll:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back