HotMail - Gmail - Yahoo

ja imam jedan problem..imam msn već duže vreme, pa mi je sistem roknuo, i kada sam ga dizao instalirao sam ovu najnoviju verziju, ali ne mogu da se ulogujem.

koliko sam skontao pokušavajući da rešim ovo, na ovom linku mi se pokaže sledeća poruka(iskopiraću je)

Pop-up blocker detected.
To use Web Messenger, your web browser must allow pop-up windows. For information about allowing pop-up windows, see the instructions for your pop-up blocking software.

You must have the following to use MSN Web Messenger:

* A web browser: Microsoft Internet Explorer 5.0 or later, Netscape 7.1 or later, or Mozilla 1.6 or later, running in Microsoft Windows.
* An Internet connection (56 Kbps or faster recommended)
* A Microsoft® .NET Passport. If you have a hotmail.com or msn.com account, you already have a Passport.
* Popups enabled for this web site if you are using popup blocker software like the MSN Toolbar

da li neko zna kako da namestim da mi iskaču ti prozorčići, pošto tu piše da je to problem?i da li je to samo problem!?

Ako koristiš Mozillu:
Tools > Options > tab Content > dečekiraš Block pop-up windows.​
Kod IE:
Tools > Pop-up Blocker > Turn off Pop-up Blocker... ili​
Tools > Internet Options > Privacy > pa dečekiraš Turn on Pop-up Blocker.​
Kod Opere:
Alati > Brze postavke > Otvori sve pop-upove.​
Moraš proveriti i svoj anti virusni program, da nije možda i u njemu podešeno da blokira Pop-up prozore.

Chini mi se da imam slichan problem kao Boris...

Instalirala sam xp black edition i downloadovala windows live... Svi programi rade normalno, ali msn kad se sign up-ujem, on pokaze online i posle mozda 5 sekundi samo ga izbaci i tako stalno... obrisala sam windows messenger ali i dalje nece da radi...

Zna li neko kako da to popravim?

Ne izbacuje nista... samo me vrati na sign in stranu.... Sad sam bas istrazivala po netu i vidim da puno ljudi ima taj problem.... a niko resenje.

A probala sam da instaliram stariju verziju 7.5 ili bar 8.5 ali kad krenem da se upisem na tu verziju ono mi samo izbaci da moram da update-ujem na najnoviju... jel postoji nacin da se izbegne taj update? :/

Ako koristiš Mozillu:
Tools > Options > tab Content > dečekiraš Block pop-up windows.​
Kod IE:
Tools > Pop-up Blocker > Turn off Pop-up Blocker... ili​
Tools > Internet Options > Privacy > pa dečekiraš Turn on Pop-up Blocker.​
Kod Opere:
Alati > Brze postavke > Otvori sve pop-upove.​
Moraš proveriti i svoj anti virusni program, da nije možda i u njemu podešeno da blokira Pop-up prozore.

mislim da je problem kod mene to što pored mozile koristim i google chrome! i npr. kada uđem u msn, i kada mi izbaci grešku, i pritisnem da mi pokaže neke detalje, on ide preko chroma, a ne preko mozile!!! mislim da kada bih promenio da on ide preko mozile, da bi radilo, ali ne znam da li to može da se namesti ili moram da obrišem chrome?

malo sam istrazivao po netu i primetio sam da je to veoma veliki problem kod msn-a. ima gomila predloga, kod nekog pomogne, kod nekog ne. vidi da ti nije u opcijama cekirano ono da ides preko proxy-ja, ako nije to pogledaj u google chrome-u, posto si njega postavio za default browser, u opcijama isto da nije aktiviran proxy. to su neki od problema koje navode neki koji su imali problema sa ovim. jos navode i da moze antivirus, firewall, cak navode da se iskljuce sve security i connection opcije u msn i ako uspes da se konestujes, da ih kasnije aktiviras. probaj nesto od ovoga, nadam se da ce nesto pomoci, ali koliko vidim, to je bas veliki problem.

Ne izbacuje nista... samo me vrati na sign in stranu.... Sad sam bas istrazivala po netu i vidim da puno ljudi ima taj problem.... a niko resenje.

A probala sam da instaliram stariju verziju 7.5 ili bar 8.5 ali kad krenem da se upisem na tu verziju ono mi samo izbaci da moram da update-ujem na najnoviju... jel postoji nacin da se izbegne taj update? :/

nije mi jasno kako to da ne prijavi nikakvu gresku, uvek prijavi. najbolje bi bilo da ga ti izbirses, pogledaj ovde negde na forumu sam video da ima neki dobar program za brisanje msn-a. ako ga ne nadjes, obrisi ga standardnim putem, pa kasnije obrisi i registre, pa pronadji negde na netu stariju verziju, nemoj ici na zvanicni sajt msn-a, nego negde drugde. instaliraj i pokusaj da ga aktiviras.

Poslednja izmena:

Back