HotMail - Gmail - Yahoo

pozdrav, imam jedan problem.

naime, ne radi mi kamera na msn-u isto kod raznih prijatelja. recimo, kod nekih ide super a kod nekih nece ni da cuje. zastane, kao da nema dovoljnu brzinu. koristim telekomov 1mb i imam vga kameru od 0.3.

mislio sam da je do kvaliteta kamere, pa sam probao i na laptopu, ali opet isto. kod odredjene osobe koci mi slika. ja nju vidim super, ona mene ne. pretpostavljam da nije do kvaliteta kamere?
molim za pomoc...

ja imam upload 128Kb/s i bez problema kod mene se prenosi snimak sa kamere, cak sam ja spojio svoju miniDV kameru i normalno sljaka. jedino ako mu komp ne upload-uje nesto u pozadini pa kamera ne moze da sljaka, ja samo sumnjam u kvalitet kamere.

pronasao sam na netu jedan nacin kako da izbrises, ali ti ne garantujem sta ce se desiti. na par mesta sam video kao preporuku da se na taj nacin moze izbrisati msn, pa ako hoces ti probaj. postupak je sledeci: u run ukucas sledece: msiexec /x {0AAA9C97-74D4-47CE-B089-0B147EF3553C} i na kraju enter. kazu da 100% radi. to je postupak za msn 2009, ne bi trebalo da se nesto razlikuje od 8-ice.

srecno!!

nisi podesio da ti je firefox default pretrazivac, pa ti zato otvara operu, koju si postavio kao glavni pretrazivac. aktiviraj opciju u podesavanjima. kod mene je chrome stavljen kao podrazumevani i stalno mi otvara u njemu, iako vise koristim operu.

Da li mora da se update-uje messenger. . . Sad je valjda izasla neka nova verzija, pa mi zahteva da je instaliram, a ne mogu zato sto zahteva bolji windows od sp1. . . A ne da mi da udjem u vec instaliran msn, pa me zanima da li mogu jednostavno da nekako i dalje radim sa njim. . .

Odakle da skinem Msn Messinger 9.0, trazio sam na netu i nasao sam i skinuo sam ali isti je kao 8.1, nisam primetio neku razliku...
Cuo sam da kod 9.0 mozesh da gledash shta ti korisnik pishe..
aj pomozite dajte neku adresu..unapred hvala.:)

kako da napravim ID za MSN?ja sve napisem i krece ucitavanje i pise greska i nemogu da napravi vise adresa u jednom danu a ja imam samo jednu
ako moze neko da mi pomogne?Hvala
[PROFIL][:sad2:

Da li je moguce da me neko stavio na block na msn-u a da mi u options/privacy/allow list kad kliknem na tog nekog ne stoji da mogu da izabrem opciju delete? Ranije sam citao da na taj nacin moze da se vidi ko te blokirao ali ne znam koliko je siguran.

Imam veliki problem sa msn-om vec duze vreme, a i dosta njih se zale da ne mogu ni oni uci na svoj msn, trazi mi neku novu verziju, ja sam pokusala da instaliram najnoviju verziju koju sam skinula sam njihovog sajta, ali ne moze, izlazi mi ovo...
2wnmdeh.jpg

BAs su bezobrazni zato sto traze samo najnoviju verziju :@ grrrrr

moze li mi neko pomoci?

da li bi mogla da uradis print screen ili da prepises koja je greska u pitanju, jer se ne vidi od blica? mozda ce nam to pomoci da resimo problem. ali pokusaj prvo ovo:

skini ovaj program, instaliraj ga, i pokusaj da sa njim izbrises msn. posle toga skini msn odavde i instaliraj ga. javi sta si uradila.

Back