- Poruka
- 12.391
Sta je NapokonБикови отпадају, рибе отпадају, девице ни минобацачем, шкорпије - боље не...
Шта остаје![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sta je NapokonБикови отпадају, рибе отпадају, девице ни минобацачем, шкорпије - боље не...
Шта остаје![]()
Није ти реко?Sta je Napokon
NijeНије ти реко?![]()
Не знам ја, нисмо никад причали. На темама увек врда.
Kako je tajanstvenНе знам ја, нисмо никад причали. На темама увек врда.
А гарант је нека риба, у најбољем случају ракNato, ti mi sapni
I ja tipovala na ta dvaА гарант је нека риба, у најбољем случају рак
Да, а као што је то глупо, небитно бла бла.. ХммKako je tajanstven
Mada....I ja tipovala na ta dva
Ај да се кладимо, ја кажем ракI ja tipovala na ta dva
Ajde priznaj sta siAl mu ga je Natalija ko pirinac da probira. Bikovi otpadaju, strelcevi, ribe, jarcevi, skorpije, listam i frka mi kad cu ja na red, a ne znam ni koji red...
Ja kazem vagaАј да се кладимо, ја кажем рак
PogadzajAjde priznaj sta si
A nece da kazeДа, а као што је то глупо, небитно бла бла.. Хмм
Е ту је кока, стани ти у њен ред, немо ја да наебем ни крива ни дужна.Al mu ga je Natalija ko pirinac da probira. Bikovi otpadaju, strelcevi, ribe, jarcevi, skorpije, listam i frka mi kad cu ja na red, a ne znam ni koji red...
Sreca je promenjiva kategorija...Hvala ti! Nemam ni ja srece u natalnoj, ali ne brinem, to je sto je.
Uran je ters, cijepa veze u sedmoj kuci jedan na jedan, iz vedra neba. Mars ti je pod Merkurom u Blizancima, nagoni te zanimljiva prica, pozitivna prica pozitivni nagoni, vrlo jednostavno.
Venera u Raku pod Mjesecom je u redu, uskladjujes osjecaje dnevno i nocno, priguseno pod vodom. To je okay.
Mjesec ti je osuncan, bistro primas utiske. Mada ja, evo jos jednom da kazem, ti je pomjerena karta zbog godina.

Ima njega za nas dveЕ ту је кока, стани ти у њен ред, немо ја да наебем ни крива ни дужна.
Осим, ако си стрелац па да се черупамо!