- Poruka
- 12.391
Ja tigar mislimSta si ti Rizha?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja tigar mislimSta si ti Rizha?
Имамо бар нешто за почетакMislim da sam petao.
Ladno ne znas kad mi je rodjendan. Eto koliko te je briga. Ti si bik, eto ti ga. Ja znam!Esi prolecno dete
Kolko je to godina? Jel mator?Имамо бар нешто за почетак![]()

Pa ne znam kad mi nisi bi rekaoLadno ne znas kad mi je rodjendan. Eto koliko te je briga. Ti si bik, eto ti ga. Ja znam!
A ja se lepim za lavove.Napokon može da bude bik, vodolija, rak, lav, devica.
![]()
Nisi ni pitalauuPa ne znam kad mi nisi bi rekao
Рак, летње дете, емотивац, крене па иде уназадNapokon može da bude bik, vodolija, rak, lav, devica.
![]()
Moze biti hehrNisi ni pitalauu
pa ne znam.. nego sam izbacila sve znke koje je naveo da nije hahaРак, летње дете, емотивац, крене па иде уназад
Смем да гарантујем!
Pa smes li da udjes u rizik? I sta ako pogodis? I sta ako izgubis?Рак, летње дете, емотивац, крене па иде уназад
Смем да гарантујем!
Ej ej ej, oladi, chikk out dude.pa ne znam.. nego sam izbacila sve znke koje je naveo da nije haha
Napokkne!Pa smes li da udjes u rizik? I sta ako pogodis? I sta ako izgubis?
Па ништа, смем што?Pa smes li da udjes u rizik? I sta ako pogodis? I sta ako izgubis?
Moliim?Napokkne!
Ммм, лав.A ja se lepim za lavove.
Moze biti da je lav

Pa ako je nista onda zaebi pogadjanje. Nek padne neka oplkda, izazov, nesto...Па ништа, смем што?
Opalim te goulimMoliim
MaOpalim te goulim
Ајде шта тражиш да кажеш?Pa ako je nista onda zaebi pogadjanje. Nek padne neka oplkda, izazov, nesto...
Ja cu sigurno hehehheheАјде шта тражиш да кажеш?
Нас три на теми, направићемо
Ајде, понуди му нештоOpalim te goulim