Emilia Marty
Veoma poznat
- Poruka
- 14.097
Bikovi nikako za ljubav a svakako za prijateljstvo.
Jarcevi za saradnike.
Jarcevi za saradnike.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bikovi nikako za ljubav a svakako za prijateljstvo.
Jarcevi za saradnike.
Ti si lepo napisao "dusa ti se pocepa, ali i zaraste."Tacno, ako ti prija to je to, ili ti ne prija. Ali sta sa tim kosmickim vezama? Vezu te, to je problem. Treba se paziti toga, jer nemas kontrolu nad tim. Poremete ti svakodnevni zivot, dusa ti se veze. Astrologija daje predvidive naznake. Zbog toga je vazno.
E sad, neki kazu, opusti se i ne plasi se. Rizicno je to.
svaka kombinacija je dobra ako neko ume da je izneseJa sam vodolija devica..kombinacija bozemesacuvaj..
Ti si lepo napisao "dusa ti se pocepa, ali i zaraste."
(Citav post je tako dobro srocen)
To je valjda kljuc.
Tako da, opustiti se, ziveti, pa sta bude... rizicno je sve.
Karmicke veze su lekcije, vezu dusu na nekom nivou za ceo zivot, istina.
Ako je svrha zivota rast, onda su i neophodne?
Nismo mogli birati kada i gde cemo biti rodjeni...svako ima neki svoj put.
Kako da izbegnem predodredjeno? Mogu samo da biram svoj stav/osecaj prema tome. (Svo predznanje koliko je noz ostar, nece umanjiti bol kada se posecemo)
Moze covek sam da proceni da li mu je udobno u vezi, da li je prihvacen, postovan, voljen, da li raste ili pati na rate, kida se, stagnira, zivi vrtoglavi rolerkoster emocija, da li postoje patoloski obrasci ponasanja.U duhu teme, mene nešto i ne privlače osobe koje mi kao odgovaraju po horoskopu.
Ali eto, nekada davno imala sam jednu osobu koja je bila po horoskopu moj idealni spoj. Mi smo bili još maltene djeca ali smo se poprilično vezali. Završilo je tako da su nas razdvojili. I eto ti sad....džabe ti i horoskop.
Po meni horoskop može da ti da uvid u profil neke osobe, čak manje više i perspektivu vaše veze ako je dobar astrolog, ali nekako mi je opet iznad svega da se ne može čovjek voditi tim nekim kalulacijama, već što ti je sudbina tako i bude.
A u čemu imaš jasne dokaze?Demagogija se lako resava.
Neko nesto tvrdi i vrti u krug, prelazeci s jednog na drugo.
Samo tu osobu drzi za cinjenicne izjave.
Dakle:
DOKAZANO je, hiljadama godina, vodjena evidencija, da zvezde i planete uticu na karakter ljudi, kao i ishod u njihovim zivotima.
Gde je ta evidencija? Dokaz? Gde je ta knjiga, imena prezimena tih ljudi, gde je vodjeno istrazivanje, ko? Na osnovu cega? Gde su jasni dokazi koji upucuju na jasnu relaciju. Daj taj dokaz.
Ljudi od nauke ocekuju da je egzaktna.A u čemu imaš jasne dokaze?
Matematika?
2+2 jesu 4?
Koliko samo teorija imaš u nauci, Napokon?
Big bang?
Teorija struna?
Planeta je okrugla ili ravna?
Adzrologija pokušava da bude nauka.Ljudi od nauke ocekuju da je egzaktna.
Mogu samo navesti spekulacije od 3 astrologa u vezi nekih mojih aspekata.
Kako to? Spekulacije i kombinacije. Moz' ovako, moz' onako.. Zavisi ko ti gleda, jel..
Meni su Venera i Mesec u Blizancima u petoj kuci. Dakle, povrsne komunikacija, laka zabava, vesela, konunikativna, vise brakova, prevare... Neee.. ovaj drugi rece da sam eto ipak sklona filozofiji, bas zbog tog Saturna u Skorpiji u devetoj kuci, da volim dom u brak, jer mi je Venera vladalac cetvrte kuce.. Treci rece bliskost sa majkom, poslovi vezani za decu...Adzrologija pokušava da bude nauka.
Flertuje sa matematikom.
Što ne znači da jeste nauka.
Misliš da se ja razumem u tumačenja drugih?Meni su Venera i Mesec u Blizancima u petoj kuci. Dakle, povrsne komunikacija, laka zabava, vesela, konunikativna, vise brakova, prevare... Neee.. ovaj drugi rece da sam eto ipak sklona filozofiji, bas zbog tog Saturna u Skorpiji u devetoj kuci, da volim dom u brak, jer mi je Venera vladalac cetvrte kuce.. Treci rece bliskost sa majkom, poslovi vezani za decu...
Glava me zabole, a i dzep mi se olaksa.
Jedno je sigurno, volecu i umrecu.