Horor filmovi,Gledali..Obrazlozili...Ocenili

• Začetnik teme Začetnik teme jana
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
hehe,to bas i ja konstatovao

Fear & Loathing in ljevoKra :lol:

Raoul Duke: We had two bags of grass, seventy-five pellets of mescaline, five sheets of high-powered blotter acid, a saltshaker half-full of cocaine, and a whole galaxy of multi-colored uppers, downers, screamers, laughers... Also, a quart of tequila, a quart of rum, a case of beer, a pint of raw ether, and two dozen amyls. Not that we needed all that for the trip, but once you get into locked a serious drug collection, the tendency is to push it as far as you can. The only thing that really worried me was the ether. There is nothing in the world more helpless and irresponsible and depraved than a man in the depths of an ether binge, and I knew we'd get into that rotten stuff pretty soon.

i tebi 10 za dopadljivost :rumenko:

Persu... mada sam se salio za tebe -

robert_de_niro_400930752.jpg

nisam cak ni gledao taj the heppening... nego sam bio on the row... mislim lucky girl ostaje spoiler girl za vjeki vjekov... zacementirala je svoje mesto u istoriji pdf-a... i to ne samo svojom nepreglednom kolonom postova od dve prosto-prosirene recenice...

True Grit
http://www.imdb.com/title/tt1403865/
True%2BGrit.jpg
true_grit_m1.jpg

Očekivala sam nešto jako ironično, jer su braća Koen u pitanju, a dobila sam skoro 'pravi' vestern (rimejk, tačnije novu verziju istoimenog filma iz 60ih), divnu fotografiju i odlične glumce. Braća Koen su jasno prepoznatljiva samo u dijalozima - baš su se iživeli sa vokabularom - i u scenama sa Indijancima. Verovatno ću morati da gledam još par puta da bih pohvatala sve što su rekli - Bridžisove replike su uglavnom fenomenalno pijano brundanje. Film je spor, pogotovo na početku. 8/10

True Grit
Pogledajte prilog 193739Pogledajte prilog 193738

Očekivala sam nešto jako ironično, jer su braća Koen u pitanju, a dobila sam skoro 'pravi' vestern (rimejk, tačnije novu verziju istoimenog filma iz 60ih), divnu fotografiju i odlične glumce. Braća Koen su jasno prepoznatljiva samo u dijalozima - baš su se iživeli sa vokabularom - i u scenama sa Indijancima. Verovatno ću morati da gledam još par puta da bih pohvatala sve što su rekli - Bridžisove replike su uglavnom fenomenalno pijano brundanje. Film je spor, pogotovo na početku. 8/10

Nisam gledao, ali koliko sam razumeo, film nije rimejk vesterna sa Vejnom, nego ponovna adaptacija knjige :)

Mislim da si u pravu - ja nisam gledala tu prvu verziju i ne znam kakav je odnos između dva filma, a u recenzijama uglavnom pišu da je knjiga dobila novu, verniju adaptaciju.

meni je verzija sa Vejnom neuporedivo bolja, upravo zato shto je Vejn bio pravo drvo, za razliku od Bridzisa koji je manje vishe kao neki kloshar, a klinka iz starije verzije neuporedivo vishe iritantnija od ove male slatke pametnice!

True Grit
Pogledajte prilog 193739Pogledajte prilog 193738

e, ovo je takvo srranje da najgorem neprijatelju ne bi pozelo

Hanna - 5/10. Los pokusaj nepoznatog rezisera inspirisan filmom Run Lola Run. Trcanje, trcanje, iritirajuca muzika, trcanje, iritirajuci zvuk, pa jos trcanja... To je to u kratkim crtama.

Steta, bilo je prostora da se napravi pristojan film. Hanna je ok, uvek volim da vidim Oliviju Vilijams, Erik Bana standardan, klinci su ok... Ali zato losice - pa ono je smehotresna olimpijada. Vrhunac je Kejt Blanset, nekad sam je cenio, a sada je vec nakupila gomilu ocajnih uloga. Tesko da cu poonovo da se zeznem i gledam neki film u kojem ona glumi.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back