Horor filmovi,Gledali..Obrazlozili...Ocenili

• Začetnik teme Začetnik teme jana
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Tuga je sta je fincher dozvolio sebi,blati svoje ime,cisto sumljam da ce mu i ovaj rimejk sto snima ispasti da valja,a kamoli da bude u rangu sa se7en ili fight clubom....

Ja mislim da je Fincerov vrhunac 7 i Fight club i da mi vise od njega necemo videti filmove tog kvaliteta.kao ni sto od Kassovitz-a nikada necemo videti bolji film od "mrznje".Meni je fascinantno kako ima mali milion reditelja koji snime film koji udje u filmske enciklopedije i vise se nikad ne cuje za njih,niti snime film uopste vrednog gledanja,kao npr Kassovitz a toliko je obecavao.Mene nervira u slucaju Fincera sto gubi onaj svoj prepoznatljivi vizuelni pecat po kome je poznat,dok gledam Social Network imam utisak kao da gledam film od bilo kog reditelja a ne Fincera i to me nervira.

Tuga je sta je fincher dozvolio sebi,blati svoje ime,cisto sumljam da ce mu i ovaj rimejk sto snima ispasti da valja,a kamoli da bude u rangu sa se7en ili fight clubom....

Iskreno, nisam ni pogledao ko je režiser "The Social Network". Nije mi ni palo na pamet da tako nešto može da bude od režisera koji iza sebe ima tako poznate filmove.
Izgleda da i kod režisera sa imenom novac ima veći značaj nego li sama umetnost.

moje mlake kriterijume je sošl netvork super zadovoljio, dopao mi se film donekle, osim što je u par momenata previše snobovski
ali
dzastin timbelejk... daj , mislim, ozbiljno?

Timberlake-a predložiti za Zlatnu Malinu (Golden Raspberry Awards) u svakoj mogućoj kategoriji filma.

gangs-of-the-dead.jpg

Dobar je:)Jeste B produkcija ali po običaju su tu neke stvari bolje urađene nego u A ''prvoj klasi'':roll:
Ovde je super jer je film pun stereotipa koji ga čine smešnim ali ima i psihologije izloženosti extremnom stresu koja je mnogo bolje urađena nego u većini filmova ove tematike...Ima dobrih scena fajta sa zombijima9/10

gangs-of-the-dead.jpg

Dobar je:)Jeste B produkcija ali po običaju su tu neke stvari bolje urađene nego u A ''prvoj klasi'':roll:
Ovde je super jer je film pun stereotipa koji ga čine smešnim ali ima i psihologije izloženosti extremnom stresu koja je mnogo bolje urađena nego u većini filmova ove tematike...Ima dobrih scena fajta sa zombijima9/10

Da li je ovo na foru zombieland?

GRAN TORINO>mnogi su ga hvalili,meni nije bas posebno dobar. film sacinjen od stereotipa,standardni amer,ratni veteran,porodicne vrednosti i to,standardni kinezi koji su na pocetku prikazani kao polu svet a onda klint provaljuje da su i oni ljudi,tipicni crnci,tipicne ulicne bande... cim sam video malog kineza kako pokusava da ukrade kola zna se da ce do kraja on i klint da postanu najbolji drugari. predvidiv film,jedino su kola,gran torino,mnogo lepa stvar 5/10

GRAN TORINO>mnogi su ga hvalili,meni nije bas posebno dobar. film sacinjen od stereotipa,standardni amer,ratni veteran,porodicne vrednosti i to,standardni kinezi koji su na pocetku prikazani kao polu svet a onda klint provaljuje da su i oni ljudi,tipicni crnci,tipicne ulicne bande... cim sam video malog kineza kako pokusava da ukrade kola zna se da ce do kraja on i klint da postanu najbolji drugari. predvidiv film,jedino su kola,gran torino,mnogo lepa stvar 5/10
Да, излизано, препатетично, претенциозно америчко ђубре!!!

Duzi spisak:

Final Destination 5 - , August 12, 2011
Fright Night - Fri, August 19, 2011
Don't Be Afraid of the Dark - Fri, August 26, 2011
Apollo 18 - Fri, September 2, 2011
Shark Night 3D - Fri, September 2, 2011
The Pack - Tue, September 27, 2011
Dream House - Fri, September 30, 2011
The Thing - Fri, October 14, 2011
Paranormal Activity 3 - Fri, October 21, 2011
The Twilight Saga: Breaking Dawn - Fri, November 18, 2011
Piranha 3DD - Wed, November 23, 2011
Dibbuk Box - Fri, January 6, 2012
The Woman in Black - Fri, January 20, 2012
Underworld: New Dawn - Fri, January 20, 2012
The Amityville Horror: The Lost Tapes - Fri, January 27, 2012
The Grey - Fri, January 27, 2012
Chronicle - Fri, February 3, 2012
Ghost Rider: Spirit of Vengeance - Fri, February 17, 2012
The Devil Inside - Fri, February 24, 2012
Hansel and Gretel: Witch Hunters - Fri, March 2, 2012
Scary Movie 5 - Fri, April 20, 2012
House at the End of the Street - Fri, April 20, 2012
Dark Shadows - Fri, May 11, 2012
Prometheus - Fri, June 8, 2012
Abraham Lincoln: Vampire Hunter - Fri, June 22, 2012
ParaNorman - Fri, August 17, 2012
Resident Evil: Retribution - Fri, September 14, 2012
Halloween 3D - Fri, October 26, 2012
Friday the 13th II - No release date yet

Duzi spisak:

Final Destination 5 - , August 12, 2011
Fright Night - Fri, August 19, 2011
Don't Be Afraid of the Dark - Fri, August 26, 2011
Apollo 18 - Fri, September 2, 2011
Shark Night 3D - Fri, September 2, 2011
The Pack - Tue, September 27, 2011
Dream House - Fri, September 30, 2011
The Thing - Fri, October 14, 2011
Paranormal Activity 3 - Fri, October 21, 2011
The Twilight Saga: Breaking Dawn - Fri, November 18, 2011
Piranha 3DD - Wed, November 23, 2011
Dibbuk Box - Fri, January 6, 2012
The Woman in Black - Fri, January 20, 2012
Underworld: New Dawn - Fri, January 20, 2012
The Amityville Horror: The Lost Tapes - Fri, January 27, 2012
The Grey - Fri, January 27, 2012
Chronicle - Fri, February 3, 2012
Ghost Rider: Spirit of Vengeance - Fri, February 17, 2012
The Devil Inside - Fri, February 24, 2012
Hansel and Gretel: Witch Hunters - Fri, March 2, 2012
Scary Movie 5 - Fri, April 20, 2012
House at the End of the Street - Fri, April 20, 2012
Dark Shadows - Fri, May 11, 2012
Prometheus - Fri, June 8, 2012
Abraham Lincoln: Vampire Hunter - Fri, June 22, 2012
ParaNorman - Fri, August 17, 2012
Resident Evil: Retribution - Fri, September 14, 2012
Halloween 3D - Fri, October 26, 2012
Friday the 13th II - No release date yet
ovo se racuna kao horor film??
majko presveta...!!..i final destination 5??? dokle vise..

Pogledao 5 dela hellraiser-a. Ostala 3 cu danas i sutra.

1. Hellraiser je odlican. Bas pravi horror koji ima neku pricu. Jedino mi se ne svidja ono cudoviste sto se nalazi u prolazu i na kraju sa kojim se bore,totalno je nepotrebno u prici. 9-/10

2. Hellbound je nepotreban. Isti ljudi kao iz prvog dela. Prica kratka i bez veze. Pinhead i ona njegova druzina ginu od nekog retarda sto je takodje sranje. 4/10

3. Hell on earth je nako. Imao odlican pocetak,do polovine sve je ok bilo,a ona katastrofa. Pinhedova druzina je tako debilno uradjena da mi je ubila zelju da gledam film. Ipak sam ga odlgedao i ocena je 6.

4. Odledao sam zadnji 8mi deo i on je bas konfuzan,ali je dobar film. Ima ok kraj. 8/10 (nema smisla da mu dam vecu ocenu,ipak prvi deo zasluzuje najvecu jer je to orginalna ideja).

5. Bloodline je dobar. Solidan film. 8/10
pogledao sam i 6 i 7 dmi dao. Najbolji film u celom serijalu je 6ca,a najgori film je 2ka. Ali bas je 2jka dno od filma.

http://4.***************/-YwGCOnIkkUg/TZ54TzKPZtI/AAAAAAAAKdk/oZBTyplyMFY/s1600/HoboPoster.jpg

Hobo with a shotgun
О, мој бого, одавно нисам гледао тако добар слешер са феноменалним дигресијама... Јака 8.

Odlican, samo dijaloge kad vidis

" When life gives you razor blades... you make a baseball bat, covered in razor blades."
"Beating your wife is never so good like biting your whore" XD

THE DEPARTED>skorseze je malo cudan u zadnje vreme.3/4 filma sam uzivao u odlicnoj glumi,napetim scenama,odlicnom scenariju,a onda je usledio zavrsetak filma. skorseze je i u shooters island malo prekomplikovao zavrsetak ali je ipak zaokruzio pricu pa je film ispao sasvim dobar. dok sam gledao zavrsnicu departed~a poceo sam da se smejem. volim kada je zavrsnica elegantno odradjena,da prati ritam filma pa ne mora ni da pruzi sve odgovore. ovde je skorseze bio previse mastovit za moj ukus. sta je poenta filma ako se po zavrsetku jedino pitas ko radi za cia~u,ko za ruse,ko za mafiju,ko za marsovce... steta,moglo je to bolje da se izvede 7|10

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back