Horor filmovi,Gledali..Obrazlozili...Ocenili

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sramota me sto ovo ranije nisam gledao! :worth: :worth: :worth: 10/10
apocalypto-movie.jpg

Pogledaj onda i ovaj!Samo što je umjesto 40 miliona poštrošeno 4!Snažan i vizuelno moćan film!

The Help (2011)

MV5BMTM5OTMyMjIxOV5BMl5BanBnXkFtZTcwNzU4MjIwNQ@@._V1._SY317_.jpg

http://www.imdb.com/title/tt1454029/

Odavno sam planirao da odgledam ovo ostvarenje i eto, konacno se usudih da izdvojim neke 2 i po cuke vremena i pogledam ovaj film...
I nisam se pokajao...
Jednostavno, film je predivan, realistican i dirljiv :worth:
Izgleda da su stvarno najbolje filmske price, price o malim, obicnim ljudima, koji u odredjenom trenutku podignu glavu i skupe hrabrost da se bore za svoja prava...
Ovaj film na jako fin i suptilan nacin prica o americkom drustvu 60-ih, o rasnoj diskriminaciji i grupi "obojenih" zena, sluskinja u kucama belaca, koje su skupile hrabrost da progovore o nepravdi i torturi nad njima...
U isto vreme, govori o jednoj snaznoj emotivnoj povezanosti, materinskoj ljubavi tih "obojenih" zena prema deci njihovih gazdarica, koju su odgajale i vaspitavale kao da su njihova rodjena, provodeci sa njima vise vremena nego njihove razmazene i raspustene majke...
Glumci, tj. glumice u filmu, posto 95% glumacke ekipe cine zene, jako dobre, a i atraktivne, pre svega Jessica Chastain, sa svojim velikim (.) (.) :flert:
Kostimi jako lepi takodje...
Od mene, jedna jaka 9-ka :super:

P.S.Neka neko posalje litar rasola moderatorima, pa da isprave ovu gresku z:lol:
Koliko ja vidim spojeno je više tema i imam čudan osjećaj da čemo se družiti jedan duži period u smislu kome šta odgovara neka čita ili ko šta voli neka piše!:think::klap:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back