Gimnazijalac
Ističe se
- Poruka
- 2.024

Odličan način da ubijete jedno poslepodne, gledajući jedan ovakav film...
8/10
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Preporučio na preporuči film,nije horor ali dobar triler sa elementima horora!Dobro ljudi je l' moze neki predlog sta da gledam. Nemojte samo da mi kazete da prvo procitam prethodnih 578 strana.![]()
Carrie 1976
![]()
Po deseti put gledao i zato bez suvišnih objašnjenja, samo: obavezno pogledajte. Film u kome su 2-3 scene među najboljim filmskim scenama koje sam ikada video i Sisi Spejsek i Pajper Lori u ulogama koje su mi, opet, među najboljim ženskim ulogamaMnogo više od onoga što očekujete, pa čak i onoga što na prvi pogled deluje da jeste
10/10
![]()
Odličan
10/10
*Мјолнир -Погледај корејски оригинал. Још је бољи
И. ја га поггледах поново пре неко вече на тв али не целог. Она, последња сцена с мајком у заносу је запањујућа.
mene je Husk totalno razocarao,jedva docekah kraj istog i moram da kazem da sam bila poprilicno iznervirana budalastinama koje videh...
I meni isto!Jedva cekam komentar za Saw..........
meni je to jedan od boljih filmova koje sam odgledao u zadnje vreme...
I meni isto!Jedva cekam komentar za Saw..........
Tzar,meni super bio The shrine 2010,ali nemoj da gledas trailer,ima spoiler!!!!!!!!!!
![]()
Juce sam gledala dva sra'a,ako se nekome gleda,samo napred
![]()
![]()
meni je to jedan od boljih filmova koje sam odgledao u zadnje vreme...
Синоћ набасам на филм у коме председника Америке глуми Џин Хекман, полицијског детектива Ед Харис и филм ми крене деловати заниљиво и доста познато јер сам га давно погледао, па реко себи ајде да га одгледам до краја иако мрзим филмове на тај фазон ( зли председник, поштени детектив...). Е, али, онда у кадар упада одликовани херој из рата у Кореји али и највећи пљачкаш по свим ФБИ документима, велики шармер, заводник и шмекер, непревазиђени, блистави, сјајни, свемогући, преподобни, једном речју величанствени Клинт Иствуд. Зли предсеник Хекман се намерио на погрешног момка. Да је Хекман знао ко глуми тог лика верујем да се не би усудио ни да помисли да му се супроставља, али на крају је наравно, платио за тај свој кикс. И поред добрих Хариса и Хекмана ипак ми је увек тешко гледати филм у коме знам да ће им Клинт јебати кеву свима, на овај или онај начин.Наравно филм обилује и тешко могућим, нелогичним и патетичним сценама... Али посебна ми је занимљивост што обожава да игра ликове који су ветерани (и то по могућности баш из рата у Кореји).
Да, у питању је филм Апсолутна моћ
![]()
Odličan
10/10