Horor filmovi,Gledali..Obrazlozili...Ocenili

• Začetnik teme Začetnik teme jana
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
the-outsiders.jpg

Odličan način da ubijete jedno poslepodne, gledajući jedan ovakav film...
8/10

Carrie 1976

carrie.jpg

Po deseti put gledao i zato bez suvišnih objašnjenja, samo: obavezno pogledajte. Film u kome su 2-3 scene među najboljim filmskim scenama koje sam ikada video i Sisi Spejsek i Pajper Lori u ulogama koje su mi, opet, među najboljim ženskim ulogama :) Mnogo više od onoga što očekujete, pa čak i onoga što na prvi pogled deluje da jeste
10/10

И. ја га поггледах поново пре неко вече на тв али не целог. Она, последња сцена с мајком у заносу је запањујућа.

Slažem se sa ocenom. Nikada nisam videla ovoliko strejt film koji je o drogama... ali ovo zapravo i nije film o drogama, nego klasična fantazija svih lenjih ljudi na ovoj planeti - progutaš pilulu i odjednom govoriš sve jezike i sve živo znaš, i onda to upotrebiš da se obogatiš na brzaka. Može da se preskoči, ali nije dosadan. Samo je nebitan.

Синоћ набасам на филм у коме председника Америке глуми Џин Хекман, полицијског детектива Ед Харис и филм ми крене деловати заниљиво и доста познато јер сам га давно погледао, па реко себи ајде да га одгледам до краја иако мрзим филмове на тај фазон ( зли председник, поштени детектив...). Е, али, онда у кадар упада одликовани херој из рата у Кореји али и највећи пљачкаш по свим ФБИ документима, велики шармер, заводник и шмекер, непревазиђени, блистави, сјајни, свемогући, преподобни, једном речју величанствени Клинт Иствуд. Зли предсеник Хекман се намерио на погрешног момка. Да је Хекман знао ко глуми тог лика верујем да се не би усудио ни да помисли да му се супроставља, али на крају је наравно, платио за тај свој кикс. И поред добрих Хариса и Хекмана ипак ми је увек тешко гледати филм у коме знам да ће им Клинт јебати кеву свима, на овај или онај начин.Наравно филм обилује и тешко могућим, нелогичним и патетичним сценама... Али посебна ми је занимљивост што обожава да игра ликове који су ветерани (и то по могућности баш из рата у Кореји).

Да, у питању је филм Апсолутна моћ

Poslednja izmena:
Синоћ набасам на филм у коме председника Америке глуми Џин Хекман, полицијског детектива Ед Харис и филм ми крене деловати заниљиво и доста познато јер сам га давно погледао, па реко себи ајде да га одгледам до краја иако мрзим филмове на тај фазон ( зли председник, поштени детектив...). Е, али, онда у кадар упада одликовани херој из рата у Кореји али и највећи пљачкаш по свим ФБИ документима, велики шармер, заводник и шмекер, непревазиђени, блистави, сјајни, свемогући, преподобни, једном речју величанствени Клинт Иствуд. Зли предсеник Хекман се намерио на погрешног момка. Да је Хекман знао ко глуми тог лика верујем да се не би усудио ни да помисли да му се супроставља, али на крају је наравно, платио за тај свој кикс. И поред добрих Хариса и Хекмана ипак ми је увек тешко гледати филм у коме знам да ће им Клинт јебати кеву свима, на овај или онај начин.Наравно филм обилује и тешко могућим, нелогичним и патетичним сценама... Али посебна ми је занимљивост што обожава да игра ликове који су ветерани (и то по могућности баш из рата у Кореји).

Да, у питању је филм Апсолутна моћ

Istoimena Baldačijeva knjiga je neuporedivo bolja :)

О овом филму се само условно може говорити као Скорсезеовом јер је идентичан корејском оригиналу.
Departed је Скорсезеов филм колико би и роман ,,На дрини ћуприја'' био Павићев да га је он касније написао са ситнјим исправкама.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back