Horor filmovi,Gledali..Obrazlozili...Ocenili

• Začetnik teme Začetnik teme jana
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A onaj sto sam j apostavio? :sad2:
Ja nisam,ali deluje mi kao neki deciji film....

Nego,gledao neko ovo?
Rabid%20(1977).jpg

Poslednja izmena:
Birth 2004.
birth.jpg

Zvučna imena u glumačkoj postavi,ali to je sve.Mali Cameron Bright stvarno izgleda čudno i unosi neku jezu,takav utisak mi je ostavio i u Godsend.Na momente užasno spore scene.Loše realizovana ideja,koja je uz to i viđena i sažvakana mnogo puta na milion načina.Jedino soundtrack nije loš.6 na imdb je previsoka ocena.

Piranha 3D
neki očajan skriner, ali hteo sam da pogledam jer mi je Piranha 2 - The Spawing (od Kameruna) jedan od najdražih filmova kad želim da se pošteno nasmejem (leteće pirane....)
što se tiče ovog novog nastavka, radnja otprilike ide ovako
sise, sise, sise, pojavljuju se neke pirane, sise, sise, sise, malo jedenja ljudi, pa opet sise, sise, sise, pa kao par ljudi kapira šta se događa, pa opet sise, sise,sise, i malo zadnjica (ženskih), pa malo jedenja ljudi na gomili, pa sise, sise, sise, spašavanje izgubljenih na pučini, pa sise, sise, sise, pa kraj

nit je se čulo šta pričaju, nit je imao prevod, boja na skrineru od 1.4 giga je išla od plave do zelene preko crvene, ali odgledao sam do kraja
šta na kraju reći
ja čekam neki blue ray rip da ovo gledam kod ortka na nekom ogroomnom tv-u što je kupio pre neki dan...
da li zbog pirana ili zbog ženskih atributa, prosudite sami

Birth 2004.
birth.jpg

Zvučna imena u glumačkoj postavi,ali to je sve.Mali Cameron Bright stvarno izgleda čudno i unosi neku jezu,takav utisak mi je ostavio i u Godsend.Na momente užasno spore scene.Loše realizovana ideja,koja je uz to i viđena i sažvakana mnogo puta na milion načina.Jedino soundtrack nije loš.6 na imdb je previsoka ocena.
Slazem se sa svim.Mislim da je ideja jako dobra i da je film mogao da preraste u dobar horor,jer je ono dete jezivo.Sporost je ono sto mu i ja najvise zameram.

Ovo nije drama,ovo je draaamaaa.

Nikol mi je nikakva.Ja ne mogu da je ocenim,jer u svakoj sceni,u svakoj situaciji,u svakom filmu,sta god dozivljavala,zena ima jednu te istu facu sve vreme.

Nikol mi je nikakva.Ja ne mogu da je ocenim,jer u svakoj sceni,u svakoj situaciji,u svakom filmu,sta god dozivljavala,zena ima jednu te istu facu sve vreme.
Ako zelis videti Nikol u sasvim drugacijem izdanju (i odgledati sjajan film) preporucujem ovo:
http://www.imdb.com/title/tt0274558/
Kazu da se za ulogu pripremala neprekidno, i isplatilo se. :)
Edit: Moram da kazem da je ovo film za zene, i one retke pripadnike suprotnog pola koji mogu (ili misle da mogu) da ih razumeju.

Poslednja izmena:
Ako zelis videti Nikol u sasvim drugacijem izdanju (i odgledati sjajan film) preporucujem ovo:
http://www.imdb.com/title/tt0274558/
Kazu da se za ulogu pripremala neprekidno, i isplatilo se. :)
Edit: Moram da kazem da je ovo film za zene, i one retke pripadnike suprotnog pola koji mogu (ili misle da mogu) da ih razumeju.
Gledala,ali ovakvi filmovi nisu za mene(iako sam i ja zensko :D )
Ako ih i pogledam,izbegavam komentare,jer ne mogu da kazem da je nesto lose,samo zato sto mi se ne svidja.Dobar film je dobar film,ma kog zanra bio.
Jedino sto mogu da osetim,dok ih gledam,je dosada...dosada...i nista vise.....

Ovaj film su mi preporučili kao ratni-akcioni,a ispostavilo se da je u pitanju ratna drama.Sve u svemu,sasvim solidan film za one koji vole takvu tematiku,i čini mi se da je malo drugačije odrađen nego većina sličnih filmova.S obzirom da je baziran na istinitom dogoađaju,posle gledanja sam bila bogatija za gomilu istorijskih činjenica koje sam propustila na časovima istorije.
Od mene 7,5/10

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back