dollarqueen
Iskusan
- Poruka
- 5.226
Pa,jes' i ja pitam svastaako ti ne znas,niko ne zna...![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa,jes' i ja pitam svastaako ti ne znas,niko ne zna...![]()

Ja nisam,ali deluje mi kao neki deciji film....A onaj sto sam j apostavio?![]()
Dajem 5 ne znam zbog cega, tek da je prelazno da moze da se kaze "Odgledaj!" al na sopstvenu odgovornost 

Slazem se sa svim.Mislim da je ideja jako dobra i da je film mogao da preraste u dobar horor,jer je ono dete jezivo.Sporost je ono sto mu i ja najvise zameram.Birth 2004.
![]()
Zvučna imena u glumačkoj postavi,ali to je sve.Mali Cameron Bright stvarno izgleda čudno i unosi neku jezu,takav utisak mi je ostavio i u Godsend.Na momente užasno spore scene.Loše realizovana ideja,koja je uz to i viđena i sažvakana mnogo puta na milion načina.Jedino soundtrack nije loš.6 na imdb je previsoka ocena.

![]()
Da nisam digao film, i pogledao ( 6/10), ne bih znao da je ova slatkica umrla prošle godine od overdoze
![]()
ladno nisam ni ja znao ybt kako je bila lepaOverdose lekova propisanih od lekara, a ne droge, tek da se zna.![]()
Da nisam digao film, i pogledao ( 6/10), ne bih znao da je ova slatkica umrla prošle godine od overdoze
![]()
Ako zelis videti Nikol u sasvim drugacijem izdanju (i odgledati sjajan film) preporucujem ovo:Nikol mi je nikakva.Ja ne mogu da je ocenim,jer u svakoj sceni,u svakoj situaciji,u svakom filmu,sta god dozivljavala,zena ima jednu te istu facu sve vreme.

Gledala,ali ovakvi filmovi nisu za mene(iako sam i ja zenskoAko zelis videti Nikol u sasvim drugacijem izdanju (i odgledati sjajan film) preporucujem ovo:
http://www.imdb.com/title/tt0274558/
Kazu da se za ulogu pripremala neprekidno, i isplatilo se.
Edit: Moram da kazem da je ovo film za zene, i one retke pripadnike suprotnog pola koji mogu (ili misle da mogu) da ih razumeju.
Ja nisam,ali deluje mi kao neki deciji film....
Nego,gledao neko ovo?
![]()

ladno nisam ni ja znao ybt kako je bila lepa
![]()
![]()
![]()

Dao bih 7/10
I nije bas overdoze nego kombinacija lekova![]()
Overdose lekova propisanih od lekara, a ne droge, tek da se zna.
Ma dobro bre ljudi, ja ne vidim neku veliku razliku između jednog i
![]()
drugog, ali , ako vam je lakše, OK.