Horor filmovi,Gledali..Obrazlozili...Ocenili

• Začetnik teme Začetnik teme jana
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nego pustite to ...obratite paznju sad :

51T7f7PkvfL._SL500_AA300_.jpg
korean_movie_thumb_~photo4443_thumb.jpg

...tako imam dobar osecaj kad su ovi filmovi u pitanju ...kao sto sam imao osecaj da ce Partizan u LS ,sad videcemo :p ! Jel gledao neko :) ?!

jeste neopisiva glupost i ima brutalnih scena samo je pitanje sta je po tebi brutalno...ja sam naisla na par brutalnih stvari

koje zivotqa ti/ nemoj mi molim te i ti nabrojis scenu silovanja novorodjenceta.... tolko je realna sda sam cekala samo da pusti neki zvuk na baterije...
a sad, ja sam lepo rekla, posto se kvaluifikuje ko horror/gore/adult, ovo je smesno
bar meni:zper::zper::mrgreen::mrgreen:

koje zivotqa ti/ nemoj mi molim te i ti nabrojis scenu silovanja novorodjenceta.... tolko je realna sda sam cekala samo da pusti neki zvuk na baterije...
a sad, ja sam lepo rekla, posto se kvaluifikuje ko horror/gore/adult, ovo je smesno
bar meni:zper::zper::mrgreen::mrgreen:

izmedju ostalog i ta scena...da..
nije bitno koliko je realna...sama "demonstracija" tog ....dela...mi je odvratna
i koliko god da nije realna...suvisna je...
zivota mi :D

izmedju ostalog i ta scena...da..
nije bitno koliko je realna...sama "demonstracija" tog ....dela...mi je odvratna
i koliko god da nije realna...suvisna je...
zivota mi :D
Pa,to.U ovom slucaju "demonstracija" nije ni bitna,jer se nije ni desila.Naravno da je lutka u pitanju.Bitna je ideja,kao i bolestan um,koji je to smislio.

"Sta da stavim u film?":think:
"E,mogao bih da silujem neko dete!!!":eek::eek::eek:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back