Deuce
Domaćin
- Poruka
- 3.254
Deuce se ljutnu
nego meni ta pp nije ni stigla...
edit: sad vidim u obavestenjima... ahahah ja sam oslepela od gledanja u monitor i tv
izv Deuce...![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Deuce se ljutnu
nego meni ta pp nije ni stigla...
edit: sad vidim u obavestenjima... ahahah ja sam oslepela od gledanja u monitor i tv
izv Deuce...![]()

SALT, pa i nije neki film, malo su ga preterali, Andjelina je pobila vecinu zakona fizike, ali je mozda i u najboljem izdanju izgleda bolje nego ikad![]()

Jos jedan provokatorOtvori nalog,pa popljuje ono sto je dobro ili kaze da je "extraaaa" ono sto smo nazvali bljuvotinom od filma.....
![]()
Ko je tebi sta rekao?Sto se ti pronalazis u reci "provokator"?ukusi su razliciti , a sto to tebe pogadja? niko te nije prozivao....

I napadi na korisnike koji manje pokažu zube...

SALT, pa i nije neki film, malo su ga preterali, Andjelina je pobila vecinu zakona fizike, ali je mozda i u najboljem izdanju izgleda bolje nego ikad![]()
Niti sam ga citirala,niti mu se obratila bilo kako."Jos jedan provokator" moze biti bilo ko,pogledaj samo prosle strane.pa ti si mu rekla da je provokator...![]()
Pa ti se sprdas sa mnom ,ovako javno ...ali neosnovano! Lepo i kazem juce u pp ,da je film na originalnom jeziku ,korej(an)skom ,i posaljem ti linkove odakle sam ga ja skinuo i ti opet ...pa to nije u redu ,molim vas neka neko zapise ovo
!
![]()
![]()
![]()

Taken
http://4.***************/_QVj1Ll-n6lQ/SZtWHRHNKzI/AAAAAAAAFFY/sWa_UZ-32wg/s400/Taken.jpg
8/10
Preterali su... da čovek toliko star skakuće bolje od mene....
Msm. pogledajte koje je god
Ali svejedno dobar film, i svakako PREPORUKA
7 June 1952
apsolutno nema veze,moj tata je malo mladji od njega pa trci bolje nego pre 20-25 godinatako da ne podcenjuj....

apsolutno nema veze,moj tata je malo mladji od njega pa trci bolje nego pre 20-25 godinatako da ne podcenjuj....
Niti sam ga citirala,niti mu se obratila bilo kako."Jos jedan provokator" moze biti bilo ko,pogledaj samo prosle strane.
Svidja mi se taj Urosev trailer.

Pa,ja sam jos jedan provokator bila danas.Samo sam htela da vidim ko ce da se upeca.Ma to Dolarka samo misli glasno.
Konstatuje neku davno proslu radnju
gde, zaista, imenovala nije gresnog pocinioca
nedela tog, ali gde je osudila postupke te.![]()
Ok,ako je faca,necu da ga diram,volim ja face