Horor filmovi,Gledali..Obrazlozili...Ocenili

• Začetnik teme Začetnik teme jana
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
zna li neko sta je ovo?
...izvinjavam se ako ste vec pricali o ovom filmu...mrzi me da trazim..:rumenko:

2vwy9go.jpg

Auuuu ,sad cu javno da te kritikujem ...cenim da je ovo film o kome se na ovoj temi najvise pisalo ...listajuci oko 300 strana unazad ,u vise navrata sam nailazio na rasprave koje su vodjene o ovom filmu ...
Al' kad vec pitas evo i mog misljenja ...film opravdava svoj naziv u punom smislu te reci ,brutalan je ! Pogledaj ga ,nece te ostaviti ravnodusnom 100 % !!!

e vako
odgleda ja ono sto se kao naziva horror/gore srpski film
odgledala jer se masa ljudi zgrazava, pa reko da vidim sta je
i eto ti
s**** cisto
200 put ko i uvek
mi smo s crnim talasom kad je umro zaboravili kako se prave filmovi..
i nek smo, pametni kaki jesmo
SAVET S MOJE STR: NE GLEDATI
ne zbog brutalnih scena il sl (nema ih)
vec zato sto je gubitak vremena
a ja cak volim horror/gore
al ovo je neopisiva glupost....

Deluje mi dosadno :confused:

Evo nesto za mene. Novi vampiri. :D
I za mene :zaljubljena: Neka ovaj II deo bude samo upola dobar kao prvi i ja cuu biti zadovoljan :heart:
e vako
i eto ti
s**** cisto
200 put ko i uvek

Izvini sta si videla horror u srpskom filmu , ovaj pardon Srpskom filmu :think:

e vako
i eto ti
s**** cisto
200 put ko i uvek
jeste neopisiva glupost i ima brutalnih scena samo je pitanje sta je po tebi brutalno...ja sam naisla na par brutalnih stvari

Auuuu ,sad cu javno da te kritikujem ...cenim da je ovo film o kome se na ovoj temi najvise pisalo ...listajuci oko 300 strana unazad ,u vise navrata sam nailazio na rasprave koje su vodjene o ovom filmu ...
Al' kad vec pitas evo i mog misljenja ...film opravdava svoj naziv u punom smislu te reci ,brutalan je ! Pogledaj ga ,nece te ostaviti ravnodusnom 100 % !!!

e yebi ga,ja napisah gore da me mrzi da listam temu pa reko ovako da proverim...uvek se nadje neko ko ga prokomentarise :mrgreen:

e yebi ga,ja napisah gore da me mrzi da listam temu pa reko ovako da proverim...uvek se nadje neko ko ga prokomentarise :mrgreen:

Da ga nisi pomenula mozda ga ne bih sad gledao ...a u pm ,kakav je to film ...u jednom momentu sam se suzdrzavao da ne povratim ,a vec u sledecem sam se divio i duboko razmisljao kako im tako sta padne na um ...ne mislim pritom na gore scene ,vec na radnju filma ...definitivno jedan od najboljih u poslednje vreme ,poslednjih 10-ak godina !

Da ga nisi pomenula mozda ga ne bih sad gledao ...a u pm ,kakav je to film ...u jednom momentu sam se suzdrzavao da ne povratim ,a vec u sledecem sam se divio i duboko razmisljao kako im tako sta padne na um ...ne mislim pritom na gore scene ,vec na radnju filma ...definitivno jedan od najboljih u poslednje vreme ,poslednjih 10-ak godina !

Sa ovim se slazem.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back