Horor filmovi,Gledali..Obrazlozili...Ocenili

• Začetnik teme Začetnik teme jana
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kako ne vidis razliku :neutral:

Pa, lepo , ne vidim, jer se urađuješ i od prirodnih psihoaktivnih supstancija, i od veštačkih. I jedne i druge se podjednako koriste u medicini. Svaki lekić koji se završava sa CAIN ima trouglić. Isto je i sa DON-om. i sa PHIN- om.
Zato i postoji onaj trouglić da ukaže na opasnost od predoziranja i samog korišćenja. I onda ispada, nije to derivat opojne droge nego lek, odnosno nije vnogo nego se pas posrao.

Pa, lepo , ne vidim, jer se urađuješ i od prirodnih psihoaktivnih supstancija, i od veštačkih. I jedne i druge se podjednako koriste u medicini. Svaki lekić koji se završava sa CAIN ima trouglić. Isto je i sa DON-om. i sa PHIN- om.
Zato i postoji onaj trouglić da ukaže na opasnost od predoziranja i samog korišćenja. I onda ispada, nije to derivat opojne droge nego lek, odnosno nije vnogo nego se pas posrao.
Ja sam htela samo da kazem da nije u redu trpati u isti kos narkomane koji su se "prefiksali" i ljude koji su umrli od pogresne kombinacije, ili prevelike kolicine lekova. Lekove ljudi uzimaju da bi se lecili, a drogu da bi se unistili.

Ta rec overdose na engleskom se mnogo zloupotrebljava.

Nisam mislio na tu "nerazliku" :neutral:

http://www.imdb.com/title/tt0457513/
Muz me je navukao da gledam ovaj film, da sam znala da je u pitanju komedija (americka!) ne bi mu uspelo ni u snu. :lol:
Sta da vam kazem, film nije najkomicnije sto sam videla, ali je totalno otkacen. :p Dodajte tome sjajnu glumu Woody Allena (ja ne verujem da on glumi, ja mislim da je on prirodno udaren) :D, Scarlett Johansson u ulozi debeljuskaste novinarke koja "ne zaklapa" (odlicno je to izvela, napokon da je vidim u ulozi gde nije sva u loknama i balskim haljinama), i Hugh Jackman u ulozi bogataskog sina... Znaci za svakog ponesto da ispari oci. :P
P.S. Prica je prepuna rupa, ali Boze moj, u pitanju je americka komedija, opustite se i uzivajte. :)
Preporucujem. 7/10

Spoiler-i,tu i tamo.

Burning Bright

Najveca mana ovog filma je premisa kojoj manjka kredibiliteta.Msm....ocuh posto je ubio zenu,pokusava ubiti i dvoje pastoraka,iskoristivsi nalet uragana ne bi li u zabarikidiranoj kuci pustio tigra,koji je prethodno kupio sa ciljem da bude atrakcija safari parka?!
Scene konfrontacije klinca i njegove starije seke su vesto odradjene,dajuci filmu ovakve materije prekopotrebni intezitet i tenziju.Autisticni klinac je takodje dodatni plus,doprinevsi jos vise klaustrofobicnoj i bezizlaznoj situaciji.Heroina ovog filma je i vise nego korektno odradila posao(extra poeni za atraktivnu spoljasnjost);filma koji na kraju upada u ocekivani sablon,ali sa dovoljno uzbudjenja da konstantno odrzava paznju.
6.7/10

Valhalla Rising

valhalla-rising.jpg

Ovako danas izgleda jedan savrsen film.
Gledanje Valhale je audio-vizuelno zadovoljstvo
koje se ne zaboravlja.
Prica, fotografija, zvuk, efekti... remek delo u svakom pogledu.

Ocena: 10/10

isti reditelj je radio i PUSHER-a... :) Ako niste odgledali, eto vam zadatka :)

SALT, pa i nije neki film, malo su ga preterali, Andjelina je pobila vecinu zakona fizike, ali je mozda i u najboljem izdanju izgleda bolje nego ikad :super:

Podrzavam izjavu.
Film je klasicna PRETJERANA akcija...
Kada se pominje spijunaza onda ocekujem nesto vise od filma, nesto vise od radnje...

Ovaj film je za mene jedan obicni akcioni spot.

Skala 1 - 10 = 5...i to samo na konto nacina snimanja nekih scena.

Drugar,svako ima svoju listu-onako..juce sam odlgedao i u sustini,.kad bolje razmislim to jeste samo jedna velika glupost.....ali..to je ono sto se ocekuje od Argenta....on meni nije reziser PRAVOG horor zanra..moji favoriti su Strangers,Exorcism of Emily Rose,1408..... jel imate neki predlog tako neko slicnog filma da odgledam,imam preko7000 filmova a ne znam koji da odgledam...

Drugar,svako ima svoju listu-onako..juce sam odlgedao i u sustini,.kad bolje razmislim to jeste samo jedna velika glupost.....ali..to je ono sto se ocekuje od Argenta....on meni nije reziser PRAVOG horor zanra..moji favoriti su Strangers,Exorcism of Emily Rose,1408..... jel imate neki predlog tako neko slicnog filma da odgledam,imam preko7000 filmova a ne znam koji da odgledam...

Ides nasumice :mrgreen: Tako ja radim kad mi pun hard disk, scrolujem i sta mi prvo pod mis padne :mrgreen: Jedino ako neces da nam das listu tih 7000 filmova pa da ti eventualno predlozimo ;)

Ma liste su ok, ali nekada je objektivnost primarna.
Mene samo zanima sta si mislio kada si rekao:
S obyirom da je Dario Argento uvek imao bolestine ovo je sasvim zadovoljavajuce...
Da li to znaci da je tebi Jenifer bolja od filma tipa: Suspiria,
Profondo roso, Inferno, Sleplees,Sleepless, Tenebre?

Baci neki naslov od tih 7000, pa da vidimo dal' neki vredi necemu.
Ne mogu da preporucujem ovako na suvo.
Mozda nemas movie taj.

revolutionary-road-movie-poster.jpg

sta reci...dva sjajna glumca u poprilicno dobrom filmu.....kroz celu pricu se provlaci depresija i poenta da nista ne mora biti onako kako izgleda,po principu nije zlato sve sto sija.........filmu zameram na dinamici i mozda bih pridodala jos nekih elemenata u celu pricu,ovako mi je nekako pomalo prazan.....ali leonardo i kate....zaista brilijantni.....ne bih rekla da je definitivna preporuka,ali mislim da nije lose pogledati ga....moja ocena je 7/10:)

Piranha 3D
neki očajan skriner, ali hteo sam da pogledam jer mi je Piranha 2 - The Spawing (od Kameruna) jedan od najdražih filmova kad želim da se pošteno nasmejem (leteće pirane....)
što se tiče ovog novog nastavka, radnja otprilike ide ovako
sise, sise, sise, pojavljuju se neke pirane, sise, sise, sise, malo jedenja ljudi, pa opet sise, sise, sise, pa kao par ljudi kapira šta se događa, pa opet sise, sise,sise, i malo zadnjica (ženskih), pa malo jedenja ljudi na gomili, pa sise, sise, sise, spašavanje izgubljenih na pučini, pa sise, sise, sise, pa kraj

nit je se čulo šta pričaju, nit je imao prevod, boja na skrineru od 1.4 giga je išla od plave do zelene preko crvene, ali odgledao sam do kraja
šta na kraju reći
ja čekam neki blue ray rip da ovo gledam kod ortka na nekom ogroomnom tv-u što je kupio pre neki dan...
da li zbog pirana ili zbog ženskih atributa, prosudite sami

Sto ljudi sto cudi ,sto zena ...mnogo sisa ! Tako i ovaj tvoj post :ok: !

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back