mon amour
Domaćin
- Poruka
- 4.887
i meni je bio ok,vise sam ocekivala,ali moze da se pogleda
takodje....ali svakako nije gubljenje vremena.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
i meni je bio ok,vise sam ocekivala,ali moze da se pogleda
![]()
Jedan od DePalminih ranih radova, karakteristicnih po ociglednom Hickokovom uticaju. Erotika, nasilje, mlada Melani Grifit i naravno, nezaobilazna doza napetosti. Iako je celo vreme drzao tempo, na kraju je ipak uprskao stvar skroz nepotrebno.
Samo 6.5/10
![]()
pocetak..je kao nesto obecavao,gubljenje vremena...5/10
Vanishing nemo da gledate
http://4.***************/-kRROuwD5nKY/TV93NF0HqOI/AAAAAAAABNs/OUk_LVrAkkY/s1600/vanishing-on-7th-street-movie-poster.jpg
dali gledo neko 30 days of night 2 ?
![]()
London Boulevard
http://www.imdb.com/title/tt1213648/
![]()
Jedan od onih filmova koji se toliko lože na sebe (muzika, fotografija, svi su strašno 'kul') da zaborave da slava mora da se zasluži, a mislim da je London Boulevard neće doživeti. Može da se pogleda, ali čovek se na kraju pita gde sam bio, šta sam radio, dobro je da nisam platio. 7/10
... 'nduras je l' garantujes za ovaj film... kao kada bi nekoga uvodila u Colombo familiju...
Ma bezveze je film, jedino je zabavan onaj glumac koga se sećam iz filma Naked, Thewlis, koji u penjoaru duva po ceo dan. Film može da se gleda, nije baš grozan, ima par štosova, ali to je jedan od onih prosečnih filmova, u koji ubace zvezde, računaju na njihovu harizmu, i na brzaka napišu neku priču koja je kombinacija filmova koje smo već videli...
Videla sam i Source Code, sećam se da je već spominjan na ovoj temi.
![]()
Štancovan film, prva polovina je kao Dan mrmota, samo fol ozbiljan, a druga polovina klasična američka akcija začinjena patetikom. Ranije mi se sviđao Džejk Džilenhol jer je zgodan, a sad mi već ide na žice. Što me nerviraju ti glumci koje kada gledaš, shvataš da je gluma posao (umesto da ni ne shvatiš da glume, ili ako shvatiš, istovremeno shvatiš i da su veliki umetnici). I žao mi je što on stalno dobija glavne uloge, a Džefri Rajt koji je odličan stalno mora da glumi treću sviralu...
... skinuo sam ga vec... 700 kbs/s ... i preleteo da vidim kvalitet i ucini mi se da sam video bena chaplina... mozda i gresim... ali cim vidim koznjake, krimogene aspiracije, ekipu iz kraja, pajnt of lager... etc... mora da je dobar film, nego ti si verovatno gledala previse inglish katrisajd elizabetansko doba filmova pa ti ovaj smor... misim ne moze da bude gori od onog armord kar sauti boston ben aflek filma nikako...
Nije, nego sam već gledala i Boba Hoskinsa i Majkla Kejna - ne poredim ja ovaj film sa američkim filmovima, nego sa engleskim : ) Kažem ti, može da se gleda, ali nije ništa posebno. Ako se oduševiš, javi mi da pogledam ponovo.
P.s. Sve je bolje od Bena Afleka.
... a sta je ovo rimejk?...
Nije (bar mislim da nije), nego mi se čini da Kolin Farel glumi slične uloge kao Bob Hoskins u prethodnoj generaciji. Pogledaj film, neću da ti kvarim ugođaj unapred...
... ti si neka mnogo opasna lejdi...
![]()
![]()
Da!!I mi smo o tome komentarisali pre 100 godina....ovi nasi uvek kasne sa vestima...kada bi malo vise citali Krstaricu