Homoseksualnost , problem savremenog društva

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ja znam da je on fascinantan jer ima izrazenu emotivnost svog zenskog dela koji se ubi da prikrije pecanjem...al mi ide na q kad pocne da se proserava a tema je vise nego ozbiljna... evo putin lepo zabranio propagiranje lbgt, lepo kaze covek ne zanima ga ko je homos neka rade sta zele ali propagandu vise ne trpi koja ima uticaj na adolescente... e sad tu je ono pitanje ko sto kaze mislim borka da oni to rade dobrovoljno a ja kazem i pitam ko sto sam pito pre 4 godine na slicnoj temi... da li bi svog sina naprimer u adolescentskim godinama ostavila deklarisanom pedercini naprimer da ga usavrsava na nekom polju za koje je dete nadareno...jer o tome je rec posto postoje ****** i postoje pedercici... homoseksualci su inkorporirani u drustvo i bave se raznim stvarima i vrlo retko javno ispoljavaju agresivni milje svoje orijentacije...problem su pedercici koji su bolesni i koji su placenici lbgt organizacija koji za propagandu nastranosti dobijaju iz svetskih fondova veliku lovu... i njih boli za paradu, problem je sto su uzeli pare za paradu a nje nije bilo, znaci nisu uradili a naplatili su, zato su i organizovali onako brzopotezno da bi opravdali ulozena stredstva... kao sto su vec dobili avans za sledecu godinu cim su objavili kad ce biti datum sledece... njih bas briga za homo populaciju, samo su im pare bitne i nesto mlado da navataju usput...odgovorno tvrdim.

To uopšte nije tema jer da je to tema i ja bih na nju adekvatno odgovorila. Ovde je napisano da je tema Homoseksualnost, problem savremenog društva što liči na pamflet obrazovane
osobe sa kupljenim ispitima eto.
I što je najgore, to je napisao kao konstatacija, svršena stvar

Na Krsti nema pdf sociologija,tako da je filozofija šire određenje ove teme...Ovih
dana na nekim temama se sporadično pojavljuje ovo pitanje,pa mislim da ga je dobro locirati u jednu temu...
Kako sam to već rekao:povećanje učešča homoseksualnih veza u društvu i sve glasnije obraćanje organizacija istih javnosti proističe iz PRIRODE homoseksualnosti kao biološkog regulatora prenamnožavanja u pogoršanim uslovima egzistencije ili zaoštrenim koegzistencijalnim društvenim odnosima...
Kako je još moguće tumačiti narastanje broja homoseksualnih osoba i njihovog sve većeg društvenog uticaja?
I kako tumačiti prenaglašene antagonizme prema gej populaciji...?

nema ih vise. samo su izasli u javnost.
agresija radja agresiju.

Svi znamo da su pederbalovi plaćene manifestacije i to više niko ozbiljan i ne spori ali ovde nije o tome reč, ovde se cela jedna grupacija ljudi smatra problemom što
je skandalozni nečovečni ispad
Društveni aspekt uopšte nije ni blizu tog politikantskog s kojim se vas dvoje gađate...Sumnjam da ne razumete,jer zaista ova tema je bliža biologiji nego politikologiji i bliža je naukama nego vašim naklapanjima...Možemo se zezati i na tu temu-uvek sam za Montipajtonovske obrte-što da ne,ali onda se držite za gelendere Krstarice kad zaljuljam...:mrgreen:

Društveni aspekt uopšte nije ni blizu tog politikantskog s kojim se vas dvoje gađate...Sumnjam da ne razumete,jer zaista ova tema je bliža biologiji nego politikologiji i bliža je naukama nego vašim naklapanjima...Možemo se zezati i na tu temu-uvek sam za Montipajtonovske obrte-što da ne,ali onda se držite za gelendere Krstarice kad zaljuljam...:mrgreen:

ljuljaj... ako umes ko ja :lol:

A nemaš utisak da gejevi ne iskazuju ni blizu agresivnost kao oni koji reaguju...Ja bih rekao da to više liči na nasilničko "Šta! Ti se usuđuješ
da mi defiluješ gradom-sad ćeš videti defile!"

sama kampanja, stil i na kraju krajeva defilovanje te vrste jeste agresija. napisah svoje misljenje u kafani. mrzi me da se ponavljam. meni ne smeta ni da se vencavaju po opstinama, jer bi im to aj da kazem resilo probleme koje navode tipa nasledjivanje, rodbinske veze, podela imovine nakon raskida itd. ali neka se vencavaju i neka cute i prestanu da nas ubedjuju kako je sve ok.

Ako je tako, što temu nisi otvorio na psihologiji nego si je otvorio ovde ne bi li jednim retrogradnim stavom obesmislio tolike živote

Naravno da ima vecih problema u svetu nego prava homosexulnca, na pr semejno naslije , trgovija belom roblje..i dr..Ja sam pisala svako ima pravo na svoj i zivot i srecu dok ne povredjuje druge ljude...svet nece biti bolji ako imamo veci broj isfrustriranih ljudi. Vazna ja covecnost, nije bitno dali je hetero, bi ili homo.

Megutim, homosexulnost vuce svoje korene iz djetinsva ( nije samo hormonski) , najcesce probleme sa roditelje, pa paralelno stim razvijaju se drugi komleksi, frustracija, devijacije..Nazalost upoznala sam zenu koja glumi brak , pa na netu manijaci devojcice , zabegala u pervrezije ., navodi muza u svingeraj, manipulator, bolestan um .i postala socijalni problem, leci frustracija i perverzije na netu.Da bi bila normalno udata sa zenom ( malo cudno al bolje to nego da manijaci devojcice na netu ).ne bi bilo mozda ovih problema ..perverzije i manijacenje....zamara druge ljude.

To je problem, ne ta homesexulanost...tema je bas psiholoska ali i socijalna .

Ali zašto su oni problem? Imam osećaj da je cunami manje zlo, da?

Zašto se o nekoliko miliona gladne dece u Africi ne piše i ne raspravlja bar u četvrtinu koliko se raspravlja o pederima?

Ova tema je sramotna sama po sebi, da je na politici razumela bih poentu, ovde je ne razumem.

Poslednja izmena:
Naravno da ima vecih problema u svetu nego prava homosexulnca, na pr semejno naslije , trgovija belom roblje..i dr..Ja sam pisala svako ima pravo na svoj i zivot i srecu dok ne povredjuje druge ljude...svet nece biti bolji ako imamo veci broj isfrustriranih ljudi. Vazna ja covecnost, nije bitno dali je hetero, bi ili homo.

Megutim, homosexulnost vuce svoje korene iz djetinsva ( nije samo hormonski) , najcesce probleme sa roditelje, pa paralelno stim razvijaju se drugi komleksi, frustracija, devijacije..Nazalost upoznala sam zenu koja glumi brak , pa na netu manijaci devojcice , zabegala u pervrezije ., navodi muza u svingeraj, manipulator, bolestan um .i postala socijalni problem, leci frustracija i perverzije na netu.Da bi bila normalno udata sa zenom ( malo cudno al bolje to nego da manijaci devojcice na netu ).ne bi bilo mozda ovih problema ..perverzije i manijacenje....zamara druge ljude.

To je problem, ne ta homesexulanost...tema je bas psiholoska ali i socijalna .

He mila nije tu reč o pravima, tu je reč o činjenici da je neko *****, nebitno dal je obespravljen ili nije. Ovde se udara na sam čin rođenja a ne na prava jer da je
moguće utvrditi rođenjem da li je neko ***** ili nije došlo bi do masovnog pomora dece koje bi se pravdalo devijacijom,, o tome se ovde radi

Poslednja izmena:
Samim tim da neka grupacija to smatra da je problem, i jeste problem, Stereotipi, al i to stvara probleme i treba da se nekako resi, ako je moguce,to jeste problem savremenog drustva .Ne vidim sta je problem sa temom :) diskusija ko svi drugi mozda tu bi vise trebala biti na filozovski nacin :)

Svi znamo da su pederbalovi plaćene manifestacije i to više niko ozbiljan i ne spori ali ovde nije o tome reč, ovde se cela jedna grupacija ljudi smatra problemom što
je skandalozni nečovečni ispad

Poslednja izmena:
Niko nije za satanizaciju i skalpove homosa. Ali jeste da im se priušte viša prava nego ostalima. Usvajanje i podizanje djece gay provima je aposlutno antihumano. To djeluje šokantno na psihu djece, a Boga mi i ostalih. Sklapanje parova, ajde, o tome bi se moglo razgovarati. Drčno ponašanje na javnom mjestu i u medijima - to nije dozvoljeno i hetero populaciji. Svakome je neprijatno da vidi par kako se ljubi na javnom mjesu, pa bio gay ili hetero. Čak i držanje za ruku izaziva kod mnogih nelagodnost.

Homosi ni sami ne znaju šta hoće. A oligarhije ih koriste, kao trojanske konje i uz dobru plaću, za ostvarivanje svojih mračnih ciljeva na ostalu populaciju. :sad2:

Niko nije za satanizaciju i skalpove homosa. Ali jeste da im se priušte viša prava nego ostalima. Usvajanje i podizanje djece gay provima je aposlutno antihumano. To djeluje šokantno na psihu djece, a Boga mi i ostalih.

Зашто би то било шокантно на психу деце? Није све што није су складу са утврђеним црквеним и друштвеним конвенцијама шокантно.

Постоје такви бракови у културнијим, напреднијим земљама света па ево да се мало шокираш.

vkVgA.jpg

Homosi ni sami ne znaju šta hoće. A oligarhije ih koriste, kao trojanske konje i uz dobru plaću, za ostvarivanje svojih mračnih ciljeva na ostalu populaciju. :sad2:

Мислиш да ће неко постати такав као последица реклама и капмања а у циљу смањења популације?

Колико знам тај избор се не бира нити стиче вољом. Као што ми нисмо сами изабрали да нас сексуално привлачи женски пол, тако ни те особе нису изабрале да их привлачи исти пол. .

Воља се не бира..она се открива у себи таква каква је.

Ako su psihicki zdravi da vaspituju dece ok , al uglavnom je dosta slozenii problem., komplekse iz djetinsva, mrznju preme jednom roditelju, ili nedostatak ljubavi .Djeca vide roditelja ko model ponasanja, sve to deluje na psihu dece..

Jeste sokantno, al to i nije toliki problem...vise je tuzno za djecu..na pr ta devojcica nece imati majku.nego samo dva otca ..a znamo kakva uloga ima majka u psiholskom smilslu za vaspitavanju i baza emocionalnog zivota djeteta, posebno kod devojcica ......

Poslednja izmena:
da su psihicki zdravi ne bi bili ******
Jeste...poludeli prenamnoženi vrapci u iznenadnoj oskudici hrane koji od ludila počinju istopolno da opšte...
Ovaj sociološki problem ovde niko nije ni pokušao da razume i razmotri...Kako da ga rešavamo u tom
slučaju kad ga ne razumemo?
Insistiram da se pokuša raumeti kako nastaje homoseksualnost da bismo je mogli nadalje humanim merama preventivno preduprediti
i sami lakše kao društvenu pojavu redukovanu preventivom razumeti i time tolerisati...
Veoma bi dobro bilo da se ova tema ne politizuje i da se s religijom zaobiđe...(Inače,smatram da religija treba da ostane u hramovima
i lična -privatna stvar-nikako društveni oblik bitisanja,posebno ne onaj koji se nameće)...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back