- Poruka
- 135
Ajde, a ti bi gde da nas držiš na oku, na hoklici, pod nama meko a pod tobom tvrdo
preventivan covi on bi pre strcanja shutnuo hoklicu...sad dal da ti padnes il da on stane that is the question

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ajde, a ti bi gde da nas držiš na oku, na hoklici, pod nama meko a pod tobom tvrdo

ja znam da je on fascinantan jer ima izrazenu emotivnost svog zenskog dela koji se ubi da prikrije pecanjem...al mi ide na q kad pocne da se proserava a tema je vise nego ozbiljna... evo putin lepo zabranio propagiranje lbgt, lepo kaze covek ne zanima ga ko je homos neka rade sta zele ali propagandu vise ne trpi koja ima uticaj na adolescente... e sad tu je ono pitanje ko sto kaze mislim borka da oni to rade dobrovoljno a ja kazem i pitam ko sto sam pito pre 4 godine na slicnoj temi... da li bi svog sina naprimer u adolescentskim godinama ostavila deklarisanom pedercini naprimer da ga usavrsava na nekom polju za koje je dete nadareno...jer o tome je rec posto postoje ****** i postoje pedercici... homoseksualci su inkorporirani u drustvo i bave se raznim stvarima i vrlo retko javno ispoljavaju agresivni milje svoje orijentacije...problem su pedercici koji su bolesni i koji su placenici lbgt organizacija koji za propagandu nastranosti dobijaju iz svetskih fondova veliku lovu... i njih boli za paradu, problem je sto su uzeli pare za paradu a nje nije bilo, znaci nisu uradili a naplatili su, zato su i organizovali onako brzopotezno da bi opravdali ulozena stredstva... kao sto su vec dobili avans za sledecu godinu cim su objavili kad ce biti datum sledece... njih bas briga za homo populaciju, samo su im pare bitne i nesto mlado da navataju usput...odgovorno tvrdim.
To uopšte nije tema jer da je to tema i ja bih na nju adekvatno odgovorila. Ovde je napisano da je tema Homoseksualnost, problem savremenog društva što liči na pamflet obrazovane
osobe sa kupljenim ispitima eto

Na Krsti nema pdf sociologija,tako da je filozofija šire određenje ove teme...Ovih
dana na nekim temama se sporadično pojavljuje ovo pitanje,pa mislim da ga je dobro locirati u jednu temu...
Kako sam to već rekaoovećanje učešča homoseksualnih veza u društvu i sve glasnije obraćanje organizacija istih javnosti proističe iz PRIRODE homoseksualnosti kao biološkog regulatora prenamnožavanja u pogoršanim uslovima egzistencije ili zaoštrenim koegzistencijalnim društvenim odnosima...
Kako je još moguće tumačiti narastanje broja homoseksualnih osoba i njihovog sve većeg društvenog uticaja?
I kako tumačiti prenaglašene antagonizme prema gej populaciji...?
Društveni aspekt uopšte nije ni blizu tog politikantskog s kojim se vas dvoje gađate...Sumnjam da ne razumete,jer zaista ova tema je bliža biologiji nego politikologiji i bliža je naukama nego vašim naklapanjima...Možemo se zezati i na tu temu-uvek sam za Montipajtonovske obrte-što da ne,ali onda se držite za gelendere Krstarice kad zaljuljam...Svi znamo da su pederbalovi plaćene manifestacije i to više niko ozbiljan i ne spori ali ovde nije o tome reč, ovde se cela jedna grupacija ljudi smatra problemom što
je skandalozni nečovečni ispad

Društveni aspekt uopšte nije ni blizu tog politikantskog s kojim se vas dvoje gađate...Sumnjam da ne razumete,jer zaista ova tema je bliža biologiji nego politikologiji i bliža je naukama nego vašim naklapanjima...Možemo se zezati i na tu temu-uvek sam za Montipajtonovske obrte-što da ne,ali onda se držite za gelendere Krstarice kad zaljuljam...![]()

A nemaš utisak da gejevi ne iskazuju ni blizu agresivnost kao oni koji reaguju...Ja bih rekao da to više liči na nasilničko "Šta! Ti se usuđuješnema ih vise. samo su izasli u javnost.
agresija radja agresiju.
A nemaš utisak da gejevi ne iskazuju ni blizu agresivnost kao oni koji reaguju...Ja bih rekao da to više liči na nasilničko "Šta! Ti se usuđuješ
da mi defiluješ gradom-sad ćeš videti defile!"

Društveni aspekt uopšte nije ni blizu tog politikantskog s kojim se vas dvoje gađate...Sumnjam da ne razumete,jer zaista ova tema je bliža biologiji nego politikologiji i bliža je naukama nego vašim naklapanjima...Možemo se zezati i na tu temu-uvek sam za Montipajtonovske obrte-što da ne,ali onda se držite za gelendere Krstarice kad zaljuljam...![]()
Ali zašto su oni problem? Imam osećaj da je cunami manje zlo, da?
Zašto se o nekoliko miliona gladne dece u Africi ne piše i ne raspravlja bar u četvrtinu koliko se raspravlja o pederima?
Ova tema je sramotna sama po sebi, da je na politici razumela bih poentu, ovde je ne razumem.
Naravno da ima vecih problema u svetu nego prava homosexulnca, na pr semejno naslije , trgovija belom roblje..i dr..Ja sam pisala svako ima pravo na svoj i zivot i srecu dok ne povredjuje druge ljude...svet nece biti bolji ako imamo veci broj isfrustriranih ljudi. Vazna ja covecnost, nije bitno dali je hetero, bi ili homo.
Megutim, homosexulnost vuce svoje korene iz djetinsva ( nije samo hormonski) , najcesce probleme sa roditelje, pa paralelno stim razvijaju se drugi komleksi, frustracija, devijacije..Nazalost upoznala sam zenu koja glumi brak , pa na netu manijaci devojcice , zabegala u pervrezije ., navodi muza u svingeraj, manipulator, bolestan um .i postala socijalni problem, leci frustracija i perverzije na netu.Da bi bila normalno udata sa zenom ( malo cudno al bolje to nego da manijaci devojcice na netu ).ne bi bilo mozda ovih problema ..perverzije i manijacenje....zamara druge ljude.
To je problem, ne ta homesexulanost...tema je bas psiholoska ali i socijalna .
diskusija ko svi drugi mozda tu bi vise trebala biti na filozovski nacin 
Svi znamo da su pederbalovi plaćene manifestacije i to više niko ozbiljan i ne spori ali ovde nije o tome reč, ovde se cela jedna grupacija ljudi smatra problemom što
je skandalozni nečovečni ispad

Niko nije za satanizaciju i skalpove homosa. Ali jeste da im se priušte viša prava nego ostalima. Usvajanje i podizanje djece gay provima je aposlutno antihumano. To djeluje šokantno na psihu djece, a Boga mi i ostalih.
Homosi ni sami ne znaju šta hoće. A oligarhije ih koriste, kao trojanske konje i uz dobru plaću, za ostvarivanje svojih mračnih ciljeva na ostalu populaciju.![]()
Ako su psihicki zdravi da vaspituju dece ok
Jeste...poludeli prenamnoženi vrapci u iznenadnoj oskudici hrane koji od ludila počinju istopolno da opšte...da su psihicki zdravi ne bi bili ******