- Poruka
- 8.892
Idi čas na Vikipediju i pročitaj odredbe Ustava koje se odnose na prava građana.To su činjenice...Ти негираш чињенице.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Idi čas na Vikipediju i pročitaj odredbe Ustava koje se odnose na prava građana.To su činjenice...Ти негираш чињенице.
Idi čas na Vikipediju i pročitaj odredbe Ustava koje se odnose na prava građana.To su činjenice...
Izašli su iz ormara.Kako je još moguće tumačiti narastanje broja homoseksualnih osoba ?
Pravo je pitanje zašto toliko insistiraju na eksponiranju kada to izgleda kontraproduktivno s stanovišta njihove prihvaćenosti, pošto je ustvari najviše ljudi kojima homoseksualci ne smetaju kao takvi....?
Vrlo jednostavno, na taj način ne ubedjuju oni svet oko sebe već ubedjuju sebe. Drugačije rečeno, čak ni oni sebe kao takve još nisu prihvatili budući da je u njih usadjeno verovanje da je to izopačenost. Zato prvo nastoje ubediti javnost da trebaju biti prihvaćeni kao gejevi kako bi smogli snage i odvažnosti da sami sebe prihvate i ne žive u unutarnjem rascepu.
Oni koji su sebe prihvatili kao takve nemaju nikakvih potreba da ubedjuju javnost u ono što jesui kakvim jesu.
Istovremeno, to nije nikakva izopačenost pa ni devijantnost. Jednostavno to se svakom od nas u ranijim životima dogadjalo da proživimo bar jedan ili više takvih života. Šta više, najvažnije je koliko ljubavi neko unese u izvesnu vezu, bilo da je suprotno-polna ili isto-polna, a ne da li je homo veza ili nije. Podsetimo se da mnoge veza medju muškarcima i ženama u sebi ne nose ni trunku ljubavi osim gole požude...
Uostalom, Duša, ono što je svako od nas, muškarac ili žena, ovde je da stiče sva moguća iskustva i razvija svoju ljubav prema sveukupnom životu...
Istovremeno, gotovo da najjači otpor homoseksualizmu pružaju baš oni koji su tek u nedavnim životima proživeli takvo lično iskustvo kada se zbog društvenih prilika nisu dovoljno prihvatili kao takve, nešto slično činjenici da mnogi muškarci i žene prihvataju seks kao prljavu radnju...
Možda je bolje ne uključivati mnogo svoje emocije, stavove, odbojnosti i ma kakva unutarnja osećanja pa na sve to gledati sa pozicije nečega što nam je život dao da proživimo... Tek tada možemo videti život kao jednu celinu koja operiše jedino na ljubavi i to onoj najvišoj i najčistijoj...
Pa jednom će to pitanje opet iskočiti ispod tepiha...Nije li bolje i voditi raspravu o tome nego ulični rat?За сада је најбоље да гејеве игноришемо и да им не дајемо рекламу.

Ја лично немам ништа против гејева докле год су даље од мене. А оно што мрзим јесте то што ми набијају да морам да гледам њихову изопаченост и да их прихватим као нормално. Геј није океј и никада неће бити океј!
(Jedan od komentara pomenutog članka iz Vijesti)Ja imam afinitet da seksualno opštim sa životinjama. Tražim da mi se zakonski dadu ista prava kao gay-ovima!

Meni je razumljiv antagonizam prema nekoj devijantnosti,ali ne razumem agresivnost prema istoj![]()
Ulaze pod prinudom svojih nastranih nagona, a svjesno zloupotrebljavu svoja tijela, šireći bolesti (i mentalne i tjelesne) i zaraze na čitav svijet. Je li danas sva muška populacija mora da upotrebljava kondome pri seksu da bi se sačuvali od side i ostalih zaraza, s što je produkt njihove ljubavi u doop-ima? I sad čitav svijet ispašta zbog toga! Ja nikad u životu nijesam koristio tu gumicu, ali mi je žao svih ovih nesrećnika, koji ni krivi ni dužni, moraju da ispaštaju zbog tuđih nastranosti. Radi šake homića u pitanju se dovodi opstanak svjetske populacije.Ristobe, a da li homoseksualci ulaze u vezu svesno ili pod prinudom? Da li je reč o slobodnom izboru ili zloupotrebi?
Jer, npr, jedno je seksualno opštenje sa životinjom, koja nema izbor, odnosno zloupotrebljena je, a drugo o gey vezi. Ne možeš porediti homoseksualce sa zoofilima i nekrofilima.
p.s. Moj glas vredi za tri, tako da ipak Ozi vodi.

А по ком критеријуму одређујеш шта је ок а шта није ок?
Основна сврха заљубљености и љубавних односа уопште јесте рођење детета. Продужење врсте. А по теби су значи сва она деловања која нису у функцији те сврхе ненормална?
Па зашто онда ступаш у полне односе са супротним полом ако већини тих односа није циљ та сврха продужење врсте већ твооје лично задовољство.? Зашто онда то зовеш нормално? Зар онда не следи да је ненормално уживати у сексуаланим односиам када год њихова сврха није трудноћа? Било у браку било изван њега.? Значи и породичне вредности мушкарца и жене такође нису нормалне у том смислу? Па зашто их онда пропагираш?
Хомосексуалци очито ужиају у тим везама на исти начин као што ми уживамо у везама са супротним полом. Ради се о уживању као примарном у оба случаја а не о стварању потомства.
А наше уживање није ништа нормалније или ненормалније у том смислу од њиховог.

Na Krsti nema pdf sociologija,tako da je filozofija šire određenje ove teme...Ovih
dana na nekim temama se sporadično pojavljuje ovo pitanje,pa mislim da ga je dobro locirati u jednu temu...
Kako sam to već rekaoovećanje učešča homoseksualnih veza u društvu i sve glasnije obraćanje organizacija istih javnosti proističe iz PRIRODE homoseksualnosti kao biološkog regulatora prenamnožavanja u pogoršanim uslovima egzistencije ili zaoštrenim koegzistencijalnim društvenim odnosima...
Kako je još moguće tumačiti narastanje broja homoseksualnih osoba i njihovog sve većeg društvenog uticaja?
I kako tumačiti prenaglašene antagonizme prema gej populaciji...?
Да држава ради како треба не би било никакве агресивности јер би девијатне особе биле или изоловане или затваране. Проблем постаје када држава дозволи девијантној особи сва права док нормалној особи та иста ускрати, онда ће бити агресије.