Homoseksualnost , problem savremenog društva

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa izvini-ali si zaboravio na kraju šta si hteo da kažeš...Ako već treba da ti odgovorim...

znas kako ide u kulturnom svetu... napr. ako neki gdin sa foruma kao oziman ili louiskrstic napise veliki post ti procitas imas neko misljenje ili ne... ako kazes svoje ok. ali kao se postavis kao urednik spram pisca koga tretriras kao kalfu i kazes mu da to treba da doradi to je nekultura pre svega tebe kao licnosti i govori vise o onome sto sam napisao no o tvoj kompetenciji da se na to osvrnes... zato se ti drz' onoga sta te naganalo da otvoris temu gde se borish sa identifikacionim problemom a mene pusti da filozofiram... :roll:

Znaš, ja Covija poštujem, ima određenih stvari, razmišljanja kod njega koja su po meni fascinantna i onda naiđeš na nešto ovakvo i jednostavno ti se zamrači pred očima, obnevidiš
u trenu

ja znam da je on fascinantan jer ima izrazenu emotivnost svog zenskog dela koji se ubi da prikrije pecanjem...al mi ide na q kad pocne da se proserava a tema je vise nego ozbiljna... evo putin lepo zabranio propagiranje lbgt, lepo kaze covek ne zanima ga ko je homos neka rade sta zele ali propagandu vise ne trpi koja ima uticaj na adolescente... e sad tu je ono pitanje ko sto kaze mislim borka da oni to rade dobrovoljno a ja kazem i pitam ko sto sam pito pre 4 godine na slicnoj temi... da li bi svog sina naprimer u adolescentskim godinama ostavila deklarisanom pedercini naprimer da ga usavrsava na nekom polju za koje je dete nadareno...jer o tome je rec posto postoje ****** i postoje pedercici... homoseksualci su inkorporirani u drustvo i bave se raznim stvarima i vrlo retko javno ispoljavaju agresivni milje svoje orijentacije...problem su pedercici koji su bolesni i koji su placenici lbgt organizacija koji za propagandu nastranosti dobijaju iz svetskih fondova veliku lovu... i njih boli za paradu, problem je sto su uzeli pare za paradu a nje nije bilo, znaci nisu uradili a naplatili su, zato su i organizovali onako brzopotezno da bi opravdali ulozena stredstva... kao sto su vec dobili avans za sledecu godinu cim su objavili kad ce biti datum sledece... njih bas briga za homo populaciju, samo su im pare bitne i nesto mlado da navataju usput...odgovorno tvrdim.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back