- Poruka
- 6.825
Patrijarh Pavle je jednom rekao na TV-u: "Bog je stvorio polne organe za razmnožavanje, a ne za fekalije." Mislio je na homoseksualce. Nisam hrišćanin, ali u ovome se slažem s njim.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
otkud ja znam zasto se pravi parada?zasto se pravila parada za 1 maj?valjda traze svoja prava da pokazu da postoje,sta znam?
zoro zasto onda ne vaspitavamo decu od malena da ne postaju sizofrenicari?ako je tako kao sto ti kazes u pitanju vaspitanje?
e sad.....izmenjena struktura mozga...onda bi bilo najbolje izvrsiti translantaciju mozga,jel da?kad je neko gej njegov mozak je cetvrtast ili?
Da, a vidiš naprimer za neke je nemoralno sada ovo što ti radiš.Moral je vrlo, ali vrlo relativna stvar....
o pravima da ne budu izmlaceni itd.....
weishaupt,koliko znam zena pisa na istom mestu gde joj ulazi...da ne budem prost.ili onda ne bi smeo da postoji oralni sex jer usta sluze za hranu zar ne?
Objasnio sam ovo. Ljude vrlo zanima njihova nacija njihovo okruzenje i okruzenje u kojem oni, njihovi prijatelji i njihova deca odrastaju. Bolesno bi bilo pustiti i nista ne raditi za dobrobit svih i gledati nemo i pasivno kako se kriminal desava.hehehe,kako "gejizam"budu gnev prema narodnim masama?budi samo kod besposlicara koji nemaju pametnija posla nego da gledaju ko se sa kime j.... pa nepodobne mlate palicama itd....ako te ne zanima gej parada ne gledaj.....

ne izvrcem nista,samo govorim cinjenice.kako navijaci ubijaju i pale roditelji ubijaju decu i obrnuto itd....e to je nenormalno,a ko se sa kime valja po krevetu to me bas ne zanima,da li ce nekoga time povrediti?mislim da nece,zar ne?da li ce neki psihopata koji slobodno seta naoruzan po ulici nekoga povrediti?postoji velika sansa i u tome je velika razlika.
Baš to.Ne gledaj.Oni tako iskazuju pravo da žive.A mrze ih samo ili oni zatucani ili oni koji sami nisu sigurni u svoje opredeljenje, a nemaju dovoljno hrabrosti da iskažu ono što jesu.Uglavnom ljudi nesigurni sami u sebe.Laku noć....Ne mogu više da izdržim, mnogo sam umorna...
Veze nema ta prica sa realnoscu.zoro samo kazi sta mislis zato smo ovde da diskutujemo zar ne?-))