Хомосексуалци

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
zoro zasto onda ne vaspitavamo decu od malena da ne postaju sizofrenicari?ako je tako kao sto ti kazes u pitanju vaspitanje?

I sizofrenija je psihicka bolest koja treba da se leci. Mada sizofrenija moze biti u blagom obliku kad se smatra za nebitnom i nemora da se leci i moze biti u jakom obliku kad osoba postaje nesvesna svojih radnji i radi ludosti i tad je lecenje obavezno, cak ako takve osobe ugrozavaju svoju okolinu onda se i stavljaju u ustanove za njihovo lecenje takozvane mentale ustanove.
Takve ustanove bi trebale da postoje i za geyeve da imaju gde da se lece.

sto se tice sizofrenije zoro ja koliko sam ucio iz geneticke psiholoogije nikako ne moze biti blaga posto spada u teske dusevne poremecaje imas tri vrste,paranoidnu kada se javljaju sumanute ideje,katatonicnu-ukocenost udova i sizofrenija koja coveka natera da se ponasa nezrelo u skladu sa svojim godinama.

hehehe,kako "gejizam"budu gnev prema narodnim masama?budi samo kod besposlicara koji nemaju pametnija posla nego da gledaju ko se sa kime j.... pa nepodobne mlate palicama itd....ako te ne zanima gej parada ne gledaj.....
Objasnio sam ovo. Ljude vrlo zanima njihova nacija njihovo okruzenje i okruzenje u kojem oni, njihovi prijatelji i njihova deca odrastaju. Bolesno bi bilo pustiti i nista ne raditi za dobrobit svih i gledati nemo i pasivno kako se kriminal desava.

ne pricam samo o homosexualizmu,nego koliko sam video ti si pre neki dan pitao forumase i otvorio temu o tome da li si ti gej itd....ja pricam o tome sta je navodno normalno,pa pitam jer normalan oralni sex?jel normalna masturbacija ili da li sme samo da se upraznjava samo misionarska poza.

ne izvrcem nista,samo govorim cinjenice.kako navijaci ubijaju i pale roditelji ubijaju decu i obrnuto itd....e to je nenormalno,a ko se sa kime valja po krevetu to me bas ne zanima,da li ce nekoga time povrediti?mislim da nece,zar ne?da li ce neki psihopata koji slobodno seta naoruzan po ulici nekoga povrediti?postoji velika sansa i u tome je velika razlika.

Jeste zalosno je kad narod sam mora da uzima pravdu u svoje ruke kad nema zakona i drzave da sankcionisu bolesnike. To jeste spustanje na nivo tih bolesnika ali i taj narod nema neku drugu opciju da izrazi svoj gnev i nezadovoljstvo prema takvim nenormalnim stvarima.

taj isti narod bi trebao da brine o tome kako da pravi decu i da poveca brojnsot istog tog naroda a ne da se brine ko se sa kime da izvines ****.po meni je to malo bolesno.nego bolje da je taj narod uzeo pravdu u svoje ruke pa ubio istog onog koji je svog posinka asovom ubio,tad bih razumeo ali ovo da se mlate ljudi koji se smatraju bolesnim zato sto drugacije upraznajvaju sex.....to me malo zabrinjava.

Baš to.Ne gledaj.Oni tako iskazuju pravo da žive.A mrze ih samo ili oni zatucani ili oni koji sami nisu sigurni u svoje opredeljenje, a nemaju dovoljno hrabrosti da iskažu ono što jesu.Uglavnom ljudi nesigurni sami u sebe.Laku noć....Ne mogu više da izdržim, mnogo sam umorna...

Netacno.
Mrze ih svi oni koji su svesni da su oni nenormalni a to je eto u srbiji 95% ljudi po mojoj proceni. Nije to neka mrznja vec samo ne voljenje i ne svidjanje njihovih devijacija u mozgovima.
Prilicno je jasno sta su protivnici gejizma po opredeljenju, heterosexualci tj normalni ljudi. I ti ljudi su vrlo sigurni u sebe. Opet pokusaj diskriminacije neistomisljenika. Kao oni su ludi i nesigurni u sebe. :lol: Veze nema ta prica sa realnoscu.
Aj laku noc i ja cu jos malo.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back