Хомосексуалци

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ne izvrcem nista,samo govorim cinjenice.kako navijaci ubijaju i pale roditelji ubijaju decu i obrnuto itd....e to je nenormalno,a ko se sa kime valja po krevetu to me bas ne zanima,da li ce nekoga time povrediti?mislim da nece,zar ne?da li ce neki psihopata koji slobodno seta naoruzan po ulici nekoga povrediti?postoji velika sansa i u tome je velika razlika.

Baš to.Ne gledaj.Oni tako iskazuju pravo da žive.A mrze ih samo ili oni zatucani ili oni koji sami nisu sigurni u svoje opredeljenje, a nemaju dovoljno hrabrosti da iskažu ono što jesu.Uglavnom ljudi nesigurni sami u sebe.Laku noć....Ne mogu više da izdržim, mnogo sam umorna...

Da, a zašto nije normalno ako su dve svesne osobe pristale na to??Životinja nije svesna, da jeste stvar bi bila mnogo drugačija i opet to je mešanje vrsta, a ne unutar vrste....Bolesti se leče...I to su rak, upala pluća, šizofrenija, a ne homoseksualizam....

A ako dve svesne osobe pristanu da se zatrce i lupe glavama jedno o drugo jel to onda normalno? Nisu sva svesna dela normalna ima i devijantnih svesnih dela.
Jeste homoseksualizam je jedan oblik psihicke bolesti, devijantnosti u mozgu.

To samo dokazuje da smo mi nekada bili jedno biće i da je to stvoreno zbog čiste reprodukcije...Reprodukcija je jedno, a ljubav sasvim drugo....

Nda bajka o Andromedi... lepe su bajke.
Ipak ta ideja nista ne dokazuje pogotovo nastanak ljudskog roda sad nije mnogo bitan za ovu pricu. Mozda bi bio za kraj postojanja ljudskog roda. :lol:

Jesu reprodukcija i ljubav razlicite stvari ali se kod ljudi vrte jedna oko druge i vrlo su povezane... bar bi trebalo da su. :rolleyes:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back