Хомосексуалци

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
U kom procentu, uporedi to sa nekom anomalijom poput 6og prsta, urođene srčane mane i sl.
Ja nemam te podatke ali izgleda mi logično za razliku od tvoje priče na foru toga ima i kod
životinja od vajkada.
Pa i drugih bolesti je bilo kod živ.kada čoveka nije bilo.
I tako. Laku noć svima.

Da samo što to nije bolest i da si se malo informisao zaključio bi da je homoseksualizam normalan i u životinjskom svetu.A to sve oni malo bistriji mogu da povežu i sa hermafroditizmom............

Nije normalno, a nije ni isto...Životinja je nesvesno biće i ona ne može da razume to što njoj čovek radi i ako razume ona je nemoćna, dok ovde dva svesna bića stupaju u odnose bilo kakve vrste.I ne shvatam kako to uopšte upoređujete....

Nije bitna zivotinja u ovom slucaju vec covekov svestan postupak da vodi ljubav sa zivotinjom. Poenta je da je normalno da muskarac vodi ljuba sa zenom i nista drugo nije normalno niti prirodno.

zoro mi ne pricamo o zivotinjama i sexualnim devijacima vec o homosexualzimu.to sto ti pises ja mogu sad tebe pitati a zasto je normalno i ok kad mladji momak spava sa starijom zenom i to nije pedofilija,a kad stariji muskarac spava sa klinkom od 16 godina to je onda bolest,kako to?cije su to norme?

Ali na forumu postuju ljudi iz RLa ili si tu ubedjena u suprotno. :lol:

Sad neki pokusaji diskriminacije nekoga u nedostatku realnih argumenata. Sve vec vidjeno. 8) Agresivno, netolerantno i bezobrazno. 8)

Vidi nije mi jasno,..muskarci su ti koji su protiv homoseksualizma ali samo kada su u pitanju dva muskarca a kada su u pitanju dve zene to je onda OK i to bi bilo super.... :roll: Zar ne?

Homosexualac se ne postaje nego radja.
Svako ko je nachisto sa sobom po pitanju sexualne orjentacije nema ni razloga ni poriva da se oseca ugrozeno ili agresivno spram gejeva.
Netacno.
Gey se radja kao gej ako ima neku urodjenu devijaciju u mozgu. Tih slucajeva ima i to jeste prirodno ali tih slucajeva ima 1 u 10000a. Svi ostali geyevi su to postali, najcesce putem propagande koja im se plasira.

Svako normalan ne voli da gleda nesto devijantno u svojoj okolini, u gradu u drzavi ne do bog u porodici pu pu. :lol:
Nisu svi ljudi koncipirani tako da ih zaboli dupe za sve druge. Jednostavno ne zelim da moja nacija i ljudi u mom okruzenju postaju geyevi.

Nije bitna zivotinja u ovom slucaju vec covekov svestan postupak da vodi ljubav sa zivotinjom. Poenta je da je normalno da muskarac vodi ljuba sa zenom i nista drugo nije normalno niti prirodno.

Da, a zašto nije normalno ako su dve svesne osobe pristale na to??Životinja nije svesna, da jeste stvar bi bila mnogo drugačija i opet to je mešanje vrsta, a ne unutar vrste....Bolesti se leče...I to su rak, upala pluća, šizofrenija, a ne homoseksualizam....

Vidi nije mi jasno,..muskarci su ti koji su protiv homoseksualizma ali samo kada su u pitanju dva muskarca a kada su u pitanju dve zene to je onda OK i to bi bilo super.... :roll: Zar ne?

Ako su takve dve kao na tvom avataru, svakako bi bilo super...
happy (5).gif
ali dve Šerifovićke... Mislim...:thumbdown::sad2:

Nisam razočarana samo sam realna...Ko smo mi uopšte da postavimo norme morala kada su one tako relativne.Za tebe je nemoralno biti homoseksualac, a za nekoga je to nešto drugo.Bitno je samo da ne povređujemo druge....

Nije za mene nemoralno vec je za mene nenormalno i bolesno biti gej.
Nda bitno je da se ne povredjujemo ali je bitno i da se vaspitavamo pravilno i ispravno i da ne postanemo nenormalni... cak je to i vaznije nego ne povrediti nekoga.

da li znate koliko je bilo velikih istorijskih licnosti koji su bili gej?faraon nefrekare,aleksandar veliki,kralj edvard II itd......a nisu nista bili manje sposobniji od drugih,eto mala zanimljivost kralja edvrda II je rulja ubila na taj nacin kako je voleo da zivi,gurnuvsi mu uzareni zarac u zadnjicu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back