Homoseksualci? da li ih treba podrzati ili ne?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Rujevit:
Хехехе, Плећати...много су га готивили тамо на гимнастици...па и Микеланђело је био педер...лично ме боли уво за њих, нека буде педер у свом стану али да ми около шета...не баш, бар не сада...када будемо Холандија онда може :lol:

Tebi se seta okolo ... tebi ... :roll:
8) :-o :o

idol...:
kako li bi to objasnila petogodisnjaku ??

haha danas deci nazalost ne treba mnogo objasnjavati. Keva mi je uciteljica, veruj mi danasnji klinci odrastaju mnogo brze ( ili makar prikupljaju informacije brze nego kad sam ja bila klinka).
Sto se tice toga objasnicu mu ukratko koliko mogu da postoje ljudi sa drugacijim sklonostima i da smo svi razliciti. Ukoliko ce moje dete jednog dana i biti rasista i homofob ( nekim cudnim slucajem ). to ce biti njegova stvar.
Svako ima pravo da jednoga dana izabeerre svoju stazu u zivotu, kakvu takvu.
Ali ja svoje dete necu uciti da mrzi , necu mu u startu uskratiti mogucnost razvijanja sopstvenog stava.
Sta ces ti svom reci? Da su oni olos i da ih treba mlatiti mozda?

Pa sta?
Mislim sori ali ne vidim nista lose u tome da se objasni detetu u cemu je fora ( naravmno ne eksplicitno).
Deci se danas premalo govori, zato se i okrecu krivim izvorima.
Nisu deca mutava, kad tad ce saznati a bolje da to saznaju od roditelja nego da ostanu krivo informisani. Barem ja tako mislim...al dobro, stvar izbora :wink:

wild_child:
Pa sta?
Mislim sori ali ne vidim nista lose u tome da se objasni detetu u cemu je fora ( naravmno ne eksplicitno).
Deci se danas premalo govori, zato se i okrecu krivim izvorima.
Nisu deca mutava, kad tad ce saznati a bolje da to saznaju od roditelja nego da ostanu krivo informisani. Barem ja tako mislim...al dobro, stvar izbora :wink:
pa kako bi drugacije bilo to objasnjenje nego explicitno. Ako mu kazes u toj dobi ono ce to krivo da shvati, ma kako mu to ti objasnio.

wild_child:
To se zove neprirodno staniste...kao i zivotinje u zatocenistvu koje postaju homosex. npr usled uslova koje im nisu prirodna.
U biti da je neko tako odrastao ne bi ni imao izbora jer ne bi imao pojma da postoji jos vrsta.

@Micika, i ja smatram da je to bolest, ali ne nesto sto se moze preneti vazduhom ili nesto sto poprima oblik epidemije kao npr grip..a tako nesto tvrdi Ethan samo malo blaze...

Pa postoje rzne vrste bolesti....npr. ovo shto ti kazesh da se prenosi vazduhom to se ustvari prenosi fligeovim kapljicama i to su ti infektivne bolesti
homoseksualci nikako ne mogu spadati u obolele od infektivnih bolesti... (mogu ako dobiju sidu ili neshto drugo...)
ovo je vishe psihijatrijska bolest....oni imaju poremecaj sexualnog nagona....
uchila sam dosta o tome....ne pricham napamet (chisto da se zna)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back