Homoseksualci? da li ih treba podrzati ili ne?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Rujevit:
Ајде овако. Пре него напишеш нешто размисли добро.
Мени много ствари смета али никога не терам да се понаша као ја, можемо да дискутујемо али да ја некога набеђујем или неко мене, то не иде. Рекао сам да боли уво за педере, нека раде шта хоће у својим становима али не слажем да треба да парадирају а још мање да им се призна брак. У неко догледније време, када мој син, унук или праунук буде правио породицу нека добро размисли ко је и шта је. Дакле, интима је интима, ако ја волим перверзије са девојком значи ли то да треба да окупим истомишљенике и да парадирамо по улицама и трговима? Мислим да не, то је ствар мог личног избора. Исто важи и за гејеве.

Gluposti , ako se dvojica ili dve poljube kakve to veze ima ... a oni kao tebe teraju da se ponasas kao oni ... gluposti ... ma daj molim te , nemas pojma o njima ... 8) :-o :o

Sappy:
daa..pa cemo zato proglasiti ratka mladica za narodnog heroja :roll:

Е да си га ти знао не би тако говорио. Он је ишао главом тамо где други нису смели ногом ,20 пута замало да погине, није јео док сви његови војници нису били сити. Лафчина од човека. А ви само наставите да гледате Б92 и будите здрава LSD , овај LDP омладина.

immph:
Gluposti , ako se dvojica ili dve poljube kakve to veze ima ... a oni kao tebe teraju da se ponasas kao oni ... gluposti ... ma daj molim te , nemas pojma o njima ... 8) :-o :o

Је л' ти читаш шта сам написао? Боли ме уво за њих! Нећу параде, капираш ли?!
Не мислим да је то болест или слично, једноставно говорим да ово подручје није подобно за такве ствари(као и за много шта друго).

immph:
Daj ne se.ri ... ne znate obojica nista a sere.te ... ponasate se kao ... a ne znate nista o tome , ali nista , a najgore je sto nas ucite to neko vase lazno znanje ... 8) :-o :o

Ево једноставног питања. ДА ЛИ ЖЕЛИТЕ ДА БУДЕМО КАО ГЛУПИ АМЕРИ И ЕНГЛЕЗИ. Ако је тако онда подржавајте педере.

Rujevit:
Је л' ти читаш шта сам написао? Боли ме уво за њих! Нећу параде, капираш ли?!
Не мислим да је то болест или слично, једноставно говорим да ово подручје није подобно за такве ствари(као и за много шта друго).

ТО ЦАРЕ

immph:
Daj ne se.ri ... ne znate obojica nista a sere.te ... ponasate se kao ... a ne znate nista o tome , ali nista , a najgore je sto nas ucite to neko vase lazno znanje ... 8) :-o :o

Замолио бих те да се мало лепше изражаваш. Нисам овде да вређам. Ти си за педере? ОК, молим лепо. Да ли знам нешто о томе или не, па ко си ти да судиш?

Parade su tu zato sto vi mlatite , kad bi ste ih pustili da se ponasaju na ulici normalno i da se polkjube ako zele ili drze za ruke , prestali bi ... vi izgleda ne shvatate koliko ste sebicni ... a da ne znate nista o tome to je posebna prica ...
A na pitanje ... mislim jbt ... nema razloga raspravljati se sa vama vise ... zalosno je koliko ste otrovani ... da se tako izrazim ... 8) :-o :o

Sappy:
kakve sad veze imaju ameri i englezi ..ili vi "veliki srbi" za sve sto vam smeta povezujete sa amerikom i engleskom....blaaah

То је само пример зато што их и они подржавају. То је како кад би се шетали ови из лазе кнезом и тражили од нас да будемо као они :lol:

immph:
Parade su tu zato sto vi mlatite , kad bi ste ih pustili da se ponasaju na ulici normalno i da se polkjube ako zele ili drze za ruke , prestali bi ... vi izgleda ne shvatate koliko ste sebicni ... a da ne znate nista o tome to je posebna prica ...
A na pitanje ... mislim jbt ... nema razloga raspravljati se sa vama vise ... zalosno je koliko ste otrovani ... da se tako izrazim ... 8) :-o :o

Иди ти лепо у ЛА и буди срећан са својом америчком геј сабраћом. :lol:

Rujevit:
Замолио бих те да се мало лепше изражаваш. Нисам овде да вређам. Ти си за педере? ОК, молим лепо. Да ли знам нешто о томе или не, па ко си ти да судиш?

Ja sam neko ko o tome zna puno , ali puno i jako mi je glpo kad vidim te vase komentare ... ti sa nekim takvim ocigledno nisi ni progovorio , niti procitao nesto o tome ... 8) :-o :o

immph:

А шта као не смеју да се пољубе? Је ли? Дај немој ми молим те просипати те приче. Не смеју да се ухвате за уке, да се пољубе....није поента у томе, ствар је у пропаганди, популарисању геј заједнице! У томе је ствар! Нико вероватно не би ни знао где се они шетају, ватају и љубе да ''генијалци'' не пријављују своје скупове. Да, отрован сам, јер сам шкорпија :wink: 8-) :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back