Prvo ti moram reci da sam zadovoljan tvojim odgovorima, iako osecam gey odgovore u tvojim... Kao prvo, oni govore da nisu oni krivi, vec drustvo... i da je to od rodjenja...
Ne! To nije od rodjenja, drustvo jeste krivo, al samo pola--- pola krivice je njihovo. Ja tebe necu da napadam, vidim da si dobro potkovan znanjem a nisi cepulja (demetra koja samo prica gluposti i ceka pametne da potvrdjuje njihovo...), al dobro, ima ona jos da uci...
Ja ne volim Hitlera, niti sam neki doktor... Ali Platon rece "nesrece sveta nece nestati dok mudri ne pocnu da vladaju, ili vladari ne postanu mudri..." nije mudar onaj ko dozvoli da ga drustvo pokvari, i posle krivi drustvo... Trebaju li takvi da vladaju?
A ti tu prosipas gluposti nekih sumnjivih doktora... Ako odes na sajt rasonalista, videces kako i oni imaju doktore koji uz pomoc prstiju i slicnih gluposti odredjuju ko je kakav covek... Molim te, ako se neko rodi sa sest prstiju, znaci li to da je vanzemaljac? Ili kako ako je neko gluv, jel on treca vrsta ili sta?
Tako da polako, ima nas jos koji citamo izmedju redova i nismo uvlake, a imamo i dovoljno pameti da imamo svoje misljenje a da ne budemo podlozni uticaju...