Homoseksualci? da li ih treba podrzati ili ne?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Hari_Haler:
Prvo ti moram reci da sam zadovoljan tvojim odgovorima, iako osecam gey odgovore u tvojim... Kao prvo, oni govore da nisu oni krivi, vec drustvo... i da je to od rodjenja...
Ne! To nije od rodjenja, drustvo jeste krivo, al samo pola--- pola krivice je njihovo. Ja tebe necu da napadam, vidim da si dobro potkovan znanjem a nisi cepulja (demetra koja samo prica gluposti i ceka pametne da potvrdjuje njihovo...), al dobro, ima ona jos da uci...
Ja ne volim Hitlera, niti sam neki doktor... Ali Platon rece "nesrece sveta nece nestati dok mudri ne pocnu da vladaju, ili vladari ne postanu mudri..." nije mudar onaj ko dozvoli da ga drustvo pokvari, i posle krivi drustvo... Trebaju li takvi da vladaju?
A ti tu prosipas gluposti nekih sumnjivih doktora... Ako odes na sajt rasonalista, videces kako i oni imaju doktore koji uz pomoc prstiju i slicnih gluposti odredjuju ko je kakav covek... Molim te, ako se neko rodi sa sest prstiju, znaci li to da je vanzemaljac? Ili kako ako je neko gluv, jel on treca vrsta ili sta?
Tako da polako, ima nas jos koji citamo izmedju redova i nismo uvlake, a imamo i dovoljno pameti da imamo svoje misljenje a da ne budemo podlozni uticaju...
rasonalisti :lol: ....bio,video i smejao se ko lud na njihove dokaze o beloj superiornosti :lol:

Dust:
Ja ne da smatram da je to poremećaj, nego sam 100% siguran da je to poremećaj, međutim genetske prirode... Ako se nešto prepozna rano, u detinjstvu (sa 10 godina), što je jako teško, može da se reaguje... Ako se to ne spreči, imamo ozbiljan društveni problem. Čuo sam da se to u nekim delovima Republike Srpske rešava metkom u glavu ( :lol: :) ).
kretenizam,sta sve necu cuti.......to iako se prepozna ne moze da se lechi sem gutanjem hormona.....a svoje dete nikad na to ne bih vodila...........menjas samim tim sebe,i gutanjem tih sranja znaci da se nisi prihvatio......to govorim u slucaju ako neko ko je homosexualac samoinicijativno reshi da proba s tim

Hari_Haler:
Prvo ti moram reci da sam zadovoljan tvojim odgovorima, iako osecam gey odgovore u tvojim... Kao prvo, oni govore da nisu oni krivi, vec drustvo... i da je to od rodjenja...
Ne! To nije od rodjenja, drustvo jeste krivo, al samo pola--- pola krivice je njihovo. Ja tebe necu da napadam, vidim da si dobro potkovan znanjem a nisi cepulja (demetra koja samo prica gluposti i ceka pametne da potvrdjuje njihovo...), al dobro, ima ona jos da uci...
Ja ne volim Hitlera, niti sam neki doktor... Ali Platon rece "nesrece sveta nece nestati dok mudri ne pocnu da vladaju, ili vladari ne postanu mudri..." nije mudar onaj ko dozvoli da ga drustvo pokvari, i posle krivi drustvo... Trebaju li takvi da vladaju?
A ti tu prosipas gluposti nekih sumnjivih doktora... Ako odes na sajt rasonalista, videces kako i oni imaju doktore koji uz pomoc prstiju i slicnih gluposti odredjuju ko je kakav covek... Molim te, ako se neko rodi sa sest prstiju, znaci li to da je vanzemaljac? Ili kako ako je neko gluv, jel on treca vrsta ili sta?
Tako da polako, ima nas jos koji citamo izmedju redova i nismo uvlake, a imamo i dovoljno pameti da imamo svoje misljenje a da ne budemo podlozni uticaju...

Кад рече Платон, ако имаш времена, прочитај, кратко је, његово дело "Гозба". Само пази, има један део где мушкарац изљављује љубав мушкарцу :razz: :wink:

Читање с длана и прављење хороскопа по прстима је забава, мислим 8-) ово су ипак озбиљни људи... и види, студије се раде на људима који су здрави, а не глуви, шестопрсти итд... мислим, њих је мало, посебно ових других.. и не можеш се бавити изузецима када истражујеш нешто што је општи случај.

Хм, своје мишљење... њега формирамо и под утицајима.... ја рецимо, нисам никад размишљао о овој теми до пре неког времена... чак сам имао и благо хомофобичан став, јер нисам размишљао, нити икад чуо неког с друге стране, размишљао баш својом главом, него гутао сервирано... просто, није ми било битно, а о томе нико и не прича и биваш неинформисан

али онда се посветих науци и одлучих да се обавестим :-D

svako ima pravo na svoj izbor...shta koga boli q da li tju ja da budem sa osobom zenskog ili mushkog pola!
a neki kazu da je to bolest...ok, ako su homosexualci bolesni ljudi...bolesne ljude treba odbacivati i pljuvati? hm.....
mada, naravno, ja to ne vidim kao bolest. i stvarno smatram da nikoga ne treba da bude briga za tudj zivot i tudje izbore. svako ima svoj zivot i neka u njemu radi shta on zeli, a ne shta kazu odredjeni "zakoni". opredeljenje tog tipa ne govori o tome da li je osoba glupa ili pametna, sebichna, uobrazena, dobra, bezobrazna, ili neshto drugo prema chemu treba ceniti ljude

wild_child:
Dabogda ti sin doveo zeta u kucu Hari druze.
XAXAXA!!! :lol::lol::lol: koji si ti lik...:lol:

=RODMAN=:
posto toliko zelimo u evropu a tamo je totalno normalno.... Meni je ok to,nemam nista protiv toga,ipak je ovo 21 vek.... A najvise mrzim str balkance kao pobozni,a na utakmicamam se kolju radi jebenog kluba ! balkanac = ......
e to.....mani me balkana i srbije....bljucka mi se od svega toga...:roll::lol:

wild_child:
Reci cu samo jedno...kao student filozofije, za Platona se prica u istorijskim analima da je bio gej..dobar si izvor za citiranje nasao :lol:

Хехехе, Плећати...много су га готивили тамо на гимнастици...па и Микеланђело је био педер...лично ме боли уво за њих, нека буде педер у свом стану али да ми около шета...не баш, бар не сада...када будемо Холандија онда може :lol:

Opusteno. Pazi meni to licno ne smeta. Ja sam sasvim sigurna u svoju sexualnost i ono sto jesam tako da zaista ne vidim razloga zsato bi me npr lezbejke ugrozavale. Svoje dete planiram da vaspitam tako da ceni ljude po tome kakvi su a ne po tome kakvo im je sexualno opredelenje...i po meni samo takvi ljudi, oni koji prihvataju druge, oni koji u ljudima pronalaze dublje vrednosti i jesu pravi ljudi. Takvi ljudi jesu nacija buducnosti.
Mislim da je svima vise dosta ratova i istrebljivanja....
Ako neko zeli da voli svoj pol, to je ok. Zemlja je iovako prenaseljena uostalom...

E a da se dotaknem starih grka..dosta populacije je u ono vreme bila BI orjentisana, a koliko znam imali su vrlo dobro organizovanu drzavu, nista im nije falilo ( nije im sigurno carstvo propalo zbog pedera vec zbog zelje za vlascu i ratova ).
Naime Grci su smatrali da je lepota jedna od najvecih vrlina i oni su tezili da vole sve sto je lepo( a posto su zene u grckoj iovako bile niza vrsta ) bisexualizam im nije bio niposto stran...

wild_child:
Opusteno. Pazi meni to licno ne smeta. Ja sam sasvim sigurna u svoju sexualnost i ono sto jesam tako da zaista ne vidim razloga zsato bi me npr lezbejke ugrozavale. Svoje dete planiram da vaspitam tako da ceni ljude po tome kakvi su a ne po tome kakvo im je sexualno opredelenje...i po meni samo takvi ljudi, oni koji prihvataju druge, oni koji u ljudima pronalaze dublje vrednosti i jesu pravi ljudi. Takvi ljudi jesu nacija buducnosti.
Ako neko zeli da voli svoj pol, to je ok. Zemlja je iovako prenaseljena uostalom...
..
as always slozila bih se sa tobom

Rujevit:
Хехехе, Плећати...много су га готивили тамо на гимнастици...па и Микеланђело је био педер...лично ме боли уво за њих, нека буде педер у свом стану али да ми около шета...не баш, бар не сада...када будемо Холандија онда може :lol:
nije nego leonardo...
bu!

onda ce to biti kao kad su doneli zeceve u australiju

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back