micika_015
Domaćin
- Poruka
- 4.305
josh uvek se pushta na tv-u a ima joj sto godina.....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Milos_nbg:Ljudi pazite ovako. Za pedere me zabole osim ako hoce da oragnizuju parade i sire nemoral po Srbiji , svetoj zemlji. Onda cu u svakom slucaju da se fizicki obracunam sa njima zato sto te parade smatram provokacijom a na svaku provokaciju, ako imate casti, treba odgovoriti. Dopustanje gay parada je isto kao kad bi na primer bilo dopusteno Hrvatima da se krecu knez mihajlovom sa njihovom zastavom uzvikujuci : SMRT SRBIMA. Garantujem da ni jedan patriota ne bi to dopustio.
wild_child:A pravilno je ponasati se kako?
Ps. to nisu potpune definicije, i potpuno su pogresne.....izlistaj knjige iz filozofije ili makar neke enciklopedije pa mi javi
Milos_nbg:Немам потребе за тим, а ти ако не знаш како да се понашаш а сматраш себе за зрелу особу онда па па.
immph:
wild_child:Ti si upravo dokazao da ne znas o cemu pricas, jer da mi umes to definisati ti bi to i uradio. Vrdanje je uvek izgovor slabih
Na ovoj temi se argumentuje, ako to ne umes ili ne zelis nemas zasto ni da budes na njoj.
Ubuduce se momce ne pozivaj na stvari koje ne umes da definises i koje ne razumes, to nazalost samo umanjuje tvoju inteligenciju u ocima drugih.
Prijatno. Kada budes imao sta da kazes, javi se pa cemo se svadjati dalje![]()
immph:
Milos_nbg:Ljudi pazite ovako. Za pedere me zabole osim ako hoce da oragnizuju parade i sire nemoral po Srbiji , svetoj zemlji. Onda cu u svakom slucaju da se fizicki obracunam sa njima zato sto te parade smatram provokacijom a na svaku provokaciju, ako imate casti, treba odgovoriti. Dopustanje gay parada je isto kao kad bi na primer bilo dopusteno Hrvatima da se krecu knez mihajlovom sa njihovom zastavom uzvikujuci : SMRT SRBIMA. Garantujem da ni jedan patriota ne bi to dopustio.
Milos_nbg:Ко им је крив? Сами провоцирају.Исто као и они дебили што су лепили плакате МЛАДИЋА У ХАГ па су добили батине.Да су своје мишљење задржали за себе до тога не би дошло!
Marqueaux:Србија, света земља....:rolleyes:
wild_child:Ako mislis na provokaciju paradama, recicu ti jedno. Mislis da bi zene ikada dobile pravo glasa da se nisu borile i demonstrirale u toj meri u kojoj jesu?
Inace nisam neki pobornik parada ali mogu da shvatim donekle jer su one odgovor na sveopstu netoleranciju.
A koliko znam ovo je free world, zar ne? Ako ti i ja imamo pravo da kazemo sta mislimo zasto ne bi i ostali?