immph
Poznat
- Poruka
- 7.095
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
wild_child:Svoje dete planiram da vaspitam tako da ceni ljude po tome kakvi su a ne po tome kakvo im je sexualno opredelenje..
Lucky girl:aj mali pali........kome ces ti da lomis glavu??? nekom svom vrsnjaku iz vrtica???
idol...:kako li bi to objasnila petogodisnjaku ??
pa kako bi drugacije bilo to objasnjenje nego explicitno. Ako mu kazes u toj dobi ono ce to krivo da shvati, ma kako mu to ti objasnio.wild_child:Pa sta?
Mislim sori ali ne vidim nista lose u tome da se objasni detetu u cemu je fora ( naravmno ne eksplicitno).
Deci se danas premalo govori, zato se i okrecu krivim izvorima.
Nisu deca mutava, kad tad ce saznati a bolje da to saznaju od roditelja nego da ostanu krivo informisani. Barem ja tako mislim...al dobro, stvar izbora :wink:
idol...:pa kako bi drugacije bilo to objasnjenje nego explicitno. Ako mu kazes u toj dobi ono ce to krivo da shvati, ma kako mu to ti objasnio.
Nixxx:Добро, видим да се не вреди расправљати овде... Ви волите педере, ја их не волим и то је то. ****** вас они више...
immph:
Ako je bila luda zurka mozda ti i patku uvale ko cerku...Keeper:sine, orgijanje je kad se skupi mnogo roda koje donose bebe... i onda tu nastane opshti haos, na kraju niko ne zna ko je chija beba. zato je orgijanje losha stvar.
Milos_nbg:Ma to treba po kratkom postupku. Jedva ceka narednu gej paradu ! Al cu da im lomim glave! Фронт народа сербског 1389
uu povedi jos drugova pa se igrajte arackinje barackinjeMilos_nbg:prosli put nisu smeli da se pojave zbog nas 8)
Lucky girl:uu povedi jos drugova pa se igrajte arackinje barackinje![]()
wild_child:Lol a ti si lep?
wild_child:To se zove neprirodno staniste...kao i zivotinje u zatocenistvu koje postaju homosex. npr usled uslova koje im nisu prirodna.
U biti da je neko tako odrastao ne bi ni imao izbora jer ne bi imao pojma da postoji jos vrsta.
@Micika, i ja smatram da je to bolest, ali ne nesto sto se moze preneti vazduhom ili nesto sto poprima oblik epidemije kao npr grip..a tako nesto tvrdi Ethan samo malo blaze...
Milos_nbg:Тако кажу :shock: