Homemade alatke za dekoriranje torti

evo stolnjačića

attachment.php

ovo je ako sam dobro shvatila, podložak za kuhinju za cijediti suđe :D

attachment.php

ovo sam kupila malo čipke da isprobam onu foru od Ron Ben Israela :D
attachment.php

a ovo sam jučer složila dok sam gledala seriju.. da mi ne bude dosadno :D
o ovome sam već pisala.. muž mi je donio inox traku sa gradilišta od koje sam jučer složila rezače.. jako je čvrsta, tako da mislim da će biti teško raditi neke zahtjevnije oblike ali probat ću si nabaviti tanji inox. ovaj je 0,5mm.

attachment.php

ej imam ija iste ovake podmetace ko jele al bas iste.Dva sam isjekla odnosno iskruzila dvije velike ruze pa kad bi se radila na torti neka cipka samo te ruze utisnuti po dnu i iskruzila leptira jer ja nemam onog kao cilence nego samo oblik i kad ga iskruzim onda ga utisnem preko tog leptira od stoljnaka i super pravi kao sa izbacivacem.
uh valjda sam ovo lijepo objasnila:whistling::whistling::whistling:

Fenomenalna tema, oduševljena sam! Toliko ideja da prosto ne znam šta bih prvo pokušala da napravim. Inače se uopšte ne bavim poslastičarstvom, samo za porodične rođendane, ali kažu da sam talentovana, a ja volim da se zabavljam na taj način. Nadam se da ću uspeti da napravim neku lepu tortu uz pomoć ovih alatki :D

:rumenko: Sada sam tek videla da sam napravila gresku u kucanju i izvinjavam se, greska je ispravljana... e sada to je deo museme koju sam kupila u Kineskom trznom centru u delu gde ima stoljnjaka na merenje i tih raznih musema za prekrivanje stolova, a sto se tice izlivanja cokolade ma najnormalnije dosada sam je izlivala na folijama za grafoskope, a i na ovoj musemi se ponasa potpuno isto.

Poslednja izmena:
Cure, bila sam danas u jednoj papirnici-knjižari i vidjela nekakve gumice mislim da su za vezivanje kose, 100% silikon. zaboravila sam kako se zove to čudo.... rekla mi žena ali ja zaboravila.:dash:
uglavnom da vam opišem što je u biti to što sam vidjela
to su gumice slične onima za kućanstvo (za zimnice, vrećice ili za što li već služe) samo su ove još čvršće i izrezana u raznim oblicima, ja sam samo brzinsi pogledala al vidjela sam da ima sa motivima dore, hello kiti, nekakva macka i još svakakvih...
po 5 motiva u svakom pakiranju a svaki motiv ima čini mi se po 2 ista, znači ukupno 10 kom.
mislim da bi s njima moglo raditi jako ljepe motive po torti, staviš na tortu i pređeš oklagijom preko:think:
cjena je ako sam dobro vidjela oko 15 kn.

Back