Jaca023
Elita
- Poruka
- 15.519
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nikibv to se zove fashion bandz nosi se na ruci moje kceri ih nose
a joj neeee
od ovih brasli mi se dize kosa na glavi!!!
imam ih milion rasutih po kuci i uzivam kad koju pokupim usisivacem....
I moja ih nosi! A sada mm i moja kuma treba da budu direktni uvoznici za njih, za Srbiju.Pregovaraju...
AAA joooj zene, tesite se bar imate cerkice, ALI ja imasm SINA dvogodisnjaka...) i on ih obozava..zaovina devojcica mu kupuje.. dosla mi je veceras i donela punu kesu..on je za tili cas pobacao po kuci..ali sa zadovoljstvom je malo pre radio usisivac
![]()
Popust za mame sa forumaPostacemo vam glavni kupci...jos malo pa cu na veliko da ih kupujem!!!!
![]()
Za Neellu slika museme na kojoj sam izlivala cokoladu
Tema je odlicna...toliko saveta i idejaSvaka cast
Evo da i ja dopunim temuKarton iz velikog pakovanja Gustav keksa (koji je reljefan) koristim da bih napravila burme. Veliku (naravno novu) podnu plocicu koja u svojoj teksturi sadrzi kocke utisnem na fondan i tako dobijem tepih.Takodje sam koristila i parce poentlesa da bih napravila mustru na donjem vesu.Rasklopim neku "deblju" hemijsku olovku i koristim donji deo (siri-gde se spaja sa gornjim) za malene tufne na torti.
Kada treba da uradim tortu sa likovima,odstampam iz slikovnice sa neta,stavim takav papir u kesu za zamrzivac,lepo zaletim pa otopljenom cokoladom prelazim po konturama.Stavim na tacnu pa u zamrzivac i lako prenesem na tortu "figuru" i onda popunjavam sa slagom i figura dobije svoj pravi lik.Tako sam radila Pepu i Dzordza.