Hoću samo da pišem nešto

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Дади

Poznat
Poruka
8.502
da ne bi smarao druge ljude na temama hoću ovde da pustim svoje misli da plutaju..

- - - - - - - - - -

bez zareza i zagrade...pa nek me sa svima zavade..samo hoću da pišem šta mi duša ište, jer je njoj potreban odmor od sveta..današnjeg sveta, zvanog vašar apsurda

uvek sam se pitao zašto mi prija da ponekad uđem u klub stavim naočare i uđem u svoj alter ego...
ogovor mi je bio pred nosem...bežim..ali od čega...od pritiska....previše je za moje godine..potrebno mi je olakšanje..potrebno MI JE DA VRIŠTIM...da izbacim sve..kada bi moji bližnji znali koliko je teško ispuniti iščekivanja..koliko rizika..koliko patnje...da je barem drugo vreme kažem sebi..neko drugo vreme, drugi sistem..možda bi bilo lakše...ali ne...moram...ipak u ovome svetu opstati jer ima toliko toga..ali kako...godinu dana radim sada moram zarad perspektive i majčinog osmeha sve to napustiti i početi ponovo..na drugom mestu..sa drugim ljudima...ali ja sam mlad..meni se provodi....kako to moji ne shvataju da nije sve u novcu..stari posao je idealan..stari posao je pravi posao...sada zarad para moram postati rob...12 sati dnevno rada..rob..zarad perspektive....skupih kola, tupe žene, velikog stana sa pogledom na nešto što su drugi odredili da je skupo...a meni je jeftino..meni je sve to jeftino..ja želim drvo, ja neću odelo..ja želim travu ja ne želim mašnu...ja želim da gledam u sunce i oslepim od lepote..meni nije cilj da gledam na parging u auto...u noge tupe žene..meni je želja da živim a ne da budem rob stvari i klišea za "uspeh"

- - - - - - - - - -

Ćao, Dadi! Sto godina te nema...

Ako hoćeš da pišeš ono što ti duša ište, imaš već za to predviđenu temu:
http://forum.krstarica.com/showthread.php/606967-Monolog

Jesi li tako nešto imao na umu?

da možeš da mi zatvoriš temu tamo ću nastaviti hvala ti od srca :cmok:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back