Hocu da se udam

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Mame mi..

Kazu..vreme mi je ..da osnujem, porodicu..da imam kucu..porodicni auto basticu..decu..psa..godisnji odmor u Grckoj..
da kuvam..perem...peglam.spremam zimnicu..imam sex svako vece...ono,samo on i niko vise...i jos sto sta ...

aj da vas cujem.

Zelim sa vama da porazgovaram o ovome...i to da li je moja odluka ispravna ..koliko je izvodljiva..moze li se ostvariti u braku...da li je brak potreban danas za srecu ili sreca za brak..i kolika je verovatnoca da cu bas super lika da nadjem..
i gde da ga nadjem..da li uopste da se udajem..aaa koliko pitanja a ja ne znam odgovore..

Temu sam postavila ovde na Ljisu..na ona trazi njega nisam jer nisam toliko ocajna i zato budite ozbiljni..kao nikada..u pitanju je biti ili ne biti..misim..stvarno..sta da radim?

Udaj se. Uvek mozes da se razvedes.
Ali budi iskrena od starta, reci mu sta si i kakva si, da se ne iznenadi posle.
Jer onaj koji te bude voleo kada mu se odmah otvoris, volece te zauvek.

Buduci da je Ninocka gazdarica covek(da ne kazemo riba i po) oprastam ovu malecku provokaciju...Salu na stranu-ja ZNAM da je Nina ljudina i da zasluzuje nekog....normalog?(ima li takvih uopste danas :()_ Ali-shvatam sta je dilema-zene imaju taj neki biloski sat i posle nekih godina-zena MORA da se ostvari kao majka....Iako-to je jako cesto zamka da se upuste u brak sa pogresnim. Srecno Ninocka gazdarice moja! :kiss: :heart: :cmok:
Ti si stara forumaška kajla i znas da se ja šalim sa tvojim nikom a verujem da se secaš kako se nekada na Ljisu, družilo, šalili se, zabavljali se i pisali do kasno u noc bez provokacija i vredjanja.bilo je lepo i zabavno..danas mi se cini da kada dodjem na Ljis kao da sam dosla na na bojno polje..svi nesto pametuju, svi se najbolje znaju ..i kao da cekaju iza coška da te zaskoce..:lol:

A što se tice teme..mi smo ti žene problematicne..nekada ne znamo ni same šta hocemo, pa odaberemo status kvo :lol:

Poslednja izmena:

Back