- Poruka
- 402.805
Da pratiš njene kulinarske teme znao bi da joj je godinu dana trebalo samo za jaja kako da spremi

bravo majstore
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da pratiš njene kulinarske teme znao bi da joj je godinu dana trebalo samo za jaja kako da spremi

Zato je bitno da zna ili makar voli da igra, to je naučno dokazano!
Lepo te pohvalio.
bravo majstore
Može biti, ali ako dobro "odigra" očekivaće da ne kuvaZato je bitno da zna ili makar voli da igra, to je naučno dokazano!
Može biti, ali ako dobro "odigra" očekivaće da ne kuva![]()

Mame mi..
Kazu..vreme mi je ..da osnujem, porodicu..da imam kucu..porodicni auto basticu..decu..psa..godisnji odmor u Grckoj..
da kuvam..perem...peglam.spremam zimnicu..imam sex svako vece...ono,samo on i niko vise...i jos sto sta ...
aj da vas cujem.
Zelim sa vama da porazgovaram o ovome...i to da li je moja odluka ispravna ..koliko je izvodljiva..moze li se ostvariti u braku...da li je brak potreban danas za srecu ili sreca za brak..i kolika je verovatnoca da cu bas super lika da nadjem..
i gde da ga nadjem..da li uopste da se udajem..aaa koliko pitanja a ja ne znam odgovore..
Temu sam postavila ovde na Ljisu..na ona trazi njega nisam jer nisam toliko ocajna i zato budite ozbiljni..kao nikada..u pitanju je biti ili ne biti..misim..stvarno..sta da radim?
Ja jesam pospan ali čini mi se da baš takav primer dadohPa zar nisi ti prvi rekao da jedan nedostatak može da nadomesti na drugom polju. Ko sad ima visoke kriterijume?![]()
Gostu neznam cemu takavo obracanje nekom na forumu.Treba pokazati malo kulturu i lepo ponasanje.Da bre, poslala i u vojnicu
Pravila ispratnicu, a Ti nisi,
dobio POZIVNICU.
Šteta moj Ti.
Gostu neznam cemu takavo obracanje nekom na forumu.Treba pokazati malo kulturu i lepo ponasanje.
za dobro jutro 

Isprika, bro, ništa osobno.Gostu neznam cemu takavo obracanje nekom na forumu.Treba pokazati malo kulturu i lepo ponasanje.
Ja jesam pospan ali čini mi se da baš takav primer dadoh
zašto tako negativno ....može i tebi da se posreci na ovoj temi ako ostanes dovoljno dugoNije uspelo ne trazim muza pa smo presli na hocu da se udam![]()

zašto tako negativno ....može i tebi da se posreci na ovoj temi ako ostanes dovoljno dugo![]()

Ti si stara forumaška kajla i znas da se ja šalim sa tvojim nikom a verujem da se secaš kako se nekada na Ljisu, družilo, šalili se, zabavljali se i pisali do kasno u noc bez provokacija i vredjanja.bilo je lepo i zabavno..danas mi se cini da kada dodjem na Ljis kao da sam dosla na na bojno polje..svi nesto pametuju, svi se najbolje znaju ..i kao da cekaju iza coška da te zaskoce..Buduci da je Ninocka gazdarica covek(da ne kazemo riba i po) oprastam ovu malecku provokaciju...Salu na stranu-ja ZNAM da je Nina ljudina i da zasluzuje nekog....normalog?(ima li takvih uopste danas)_ Ali-shvatam sta je dilema-zene imaju taj neki biloski sat i posle nekih godina-zena MORA da se ostvari kao majka....Iako-to je jako cesto zamka da se upuste u brak sa pogresnim. Srecno Ninocka gazdarice moja!
![]()
![]()
![]()

Znaš Ti dobro gde te sreća gleda.i dobro bre..niko da mi kaze..gde da nadjem tog posebnog..za koga bi vredelo da se udam
hahahaDa samo leži u obilku zvezde i stenje.
i dobro bre..niko da mi kaze..gde da nadjem tog posebnog..za koga bi vredelo da se udam
Zene necce ni recci...i dobro bre..niko da mi kaze..gde da nadjem tog posebnog..za koga bi vredelo da se udam
i dobro bre..niko da mi kaze..gde da nadjem tog posebnog..za koga bi vredelo da se udam

a šta ima tamo što ovde nemaU Dortmundu.

Tu mi zivi jedan drug, samac, zgodan, pametan, i mnogo tolerantan. Sta ces vise?a šta ima tamo što ovde nema![]()
Pu puzašto tako negativno ....može i tebi da se posreci na ovoj temi ako ostanes dovoljno dugo![]()