Hocu da se udam

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Sramota me da priznam, ja ne znam ni kondom da nsmestim.

Niti mi treba.
Tkoji će mi Kijac neki "fekalni kolektor ili septičke jama".

Samo žena poštena, kućanica i vredna, NASMEJANA, POZITIVA ČISTA.

Na ovom forumu samo neko ispiranje mozga udajom i/ili švaleracijom :lol:

Brak… po mom mišljenju, treba se udati za najboljeg prijatelja koji je zgodan i dobar u krevetu, društven, pozitivan lik, ima dobar posao, ume da igra, peva, pere, pegla, kuva, kreči, sadi cveće, kosi travu…ne znači da će sve to sam da radi ali onako da ga je Bog dao za sve!
Jel mora baš sve? Šta ako takvog nema na vidiku? Ne udavati se?

hvala na ponudi ali nemere..tražim posebnog a ti si niko poseban :mrgreen:
Buduci da je Ninocka gazdarica covek(da ne kazemo riba i po) oprastam ovu malecku provokaciju...Salu na stranu-ja ZNAM da je Nina ljudina i da zasluzuje nekog....normalog?(ima li takvih uopste danas :()_ Ali-shvatam sta je dilema-zene imaju taj neki biloski sat i posle nekih godina-zena MORA da se ostvari kao majka....Iako-to je jako cesto zamka da se upuste u brak sa pogresnim. Srecno Ninocka gazdarice moja! :kiss: :heart: :cmok:

Jel mora baš sve? Šta ako takvog nema na vidiku? Ne udavati se?

Hajde… ako nije dobar u krevetu tj mi nismo dobri- ne valja.
Ako nismo i najbolji prijatelji opet ne valja.
Ako ne zna da radi po kući onda moram sve sama- ne valja.
Ako nema posao onda zavisimo od mene- ne valja.
Ako ne zna da igra, da zapeva u društvu- onda ćemo samo da sedimo kući- opet ne valja.

Šta sam loše rekla? Hajde kaži ti kakvu bi ženio?

Hajde… ako nije dobar u krevetu tj mi nismo dobri- ne valja.
Ako nismo i najbolji prijatelji opet ne valja.
Ako ne zna da radi po kući onda moram sve sama- ne valja.
Ako nema posao onda zavisimo od mene- ne valja.
Ako ne zna da igra, da zapeva u društvu- onda ćemo samo da sedimo kući- opet ne valja.

Šta sam loše rekla? Hajde kaži ti kakvu bi ženio?
Ma sve je to na mestu, gomila ljudi nema sve to ali time što su bolji u jednom nadomeštaju ono u čemu nisu. Kad bi sve to bio kriterijum mali broj bi se ženio/udavao.

Nemam zacrtane kriterijume bitno da nije teška lenština (između ostalog Patrik Zvezda u krevetu), da ume saslušati i da se ume šaliti , ostalo može i ne mora.

Back