Hocu da se udam

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
@Zla Beba majka, dama, KRALJICA.

NAKLON DO PODA, štovana gospo, svjetle BOŽIJE DUŠE I ČISTOTE.

Bog Te POŽIVEO, ČASNA ŽENO
100 ljeta....predmnjevam da si podrjetlom sa KiM...tamo su žene baš kao Vi.

Na zdravlje, veselje, sveopći berićet vašoj obitelji i vama.

Voleo bih vas upoznati...prijateljski i savetodavno...nije bitna lokacija i duljina.
Došao bih da vam stisnem ruku i potražim savet.

Vaš VJERNI poštovatelj Dragan Krstić.

Ljp.

Da ti kažem, ti moderni “vikinzi” to su ti teške razmazotine, njima kad nešto nije po volji… odmah boli stomak i zovu mamicu za savet. Ni V od nekadašnjih Vikinga, samo im frizurice i teretana održavaju imidž. Od slatkog života bez problema su baš nekako šonjavi.
nemam iskustva sa vikinzima..pa i ne znam..vise sam za ove naše :)

Moje iskustvo sa ovima od 40-45 je takvo da su ili depresivni (tužno oženjeni, u stisci s parama i problemima) ili infantilni, normalne nisam našla.
Od 35-40 su ili prepadnuti od braka i obaveza ili u panici da se žene i prave decu.
Sad istražujem 30-35… vidim da je zabavna generacija, videću da li od njih može da se napravi nešto.

Moje iskustvo sa ovima od 40-45 je takvo da su ili depresivni (tužno oženjeni, u stisci s parama i problemima) ili infantilni, normalne nisam našla.
Od 35-40 su ili prepadnuti od braka i obaveza ili u panici da se žene i prave decu.
Sad istražujem 30-35… vidim da je zabavna generacija, videću da li od njih može da se napravi nešto.
moz da igras klikere, il gledas utakmice :lol:
nema tebi mira dok ne nadjes nekog dedu da te smiri :rotf:

Back