- Poruka
- 402.700
a ti..šta si ti radio..mazio njemu ?On je biseksualac, bio sa mnom na swing zurci, mazio jaja jednom lepom crncu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a ti..šta si ti radio..mazio njemu ?On je biseksualac, bio sa mnom na swing zurci, mazio jaja jednom lepom crncu.
najozbiljnije se slazem sa tobom..ono za vikinga je zezaMa ima i nepoznatih ljudi oba pola koji brutalno izgledaju ali nije sve u izgledu. Dzaba joj sva lepota ako je suplja ko zvono(al' najozbiljnije)

To mačkice...baš si me napalila, na hepo kocke pogon...sad ću trčkarati za tobom, po temama. Nemoš me se otarasit.imam..kazu da sam luda ko struja i da od mene treba bežati.. poslusaj ih i briši što dalje od mene i ne citiraj me više![]()
ne brate, vec ste ljubomorni sto viking sa islanda dobro izgleda
Ја нисам...ne brate, vec ste ljubomorni sto viking sa islanda dobro izgleda

Vidi...Kad ljudi ovde ne bi bili tako istripovani pa kad bi svako bar jednom u par godina postavio JEDNU svoju sliku-i ja bih. Stvarno nemam problem s tim. Inace ja sam crn ko ugalj kontra vikinzima.Ја нисам...
Додуше, нисам Викинг, али...
и ја солидно изгледам...
кажу...неке...
![]()
nemam iskustva sa vikinzima..pa i ne znam..vise sam za ove našeDa ti kažem, ti moderni “vikinzi” to su ti teške razmazotine, njima kad nešto nije po volji… odmah boli stomak i zovu mamicu za savet. Ni V od nekadašnjih Vikinga, samo im frizurice i teretana održavaju imidž. Od slatkog života bez problema su baš nekako šonjavi.

Jeftiniji za održavanje. Ne plaća frizera.Ja furam samo ćelave, kosa stop!![]()
menjam Homo Balkanikusa za sonjavog VikingaDa ti kažem, ti moderni “vikinzi” to su ti teške razmazotine, njima kad nešto nije po volji… odmah boli stomak i zovu mamicu za savet. Ni V od nekadašnjih Vikinga, samo im frizurice i teretana održavaju imidž. Od slatkog života bez problema su baš nekako šonjavi.
Isto je i tamo taj đir pravih vrednota, kao i na KiM. Još 3 vjere, nacije, pa se ČUVALO.Sarajevo, corason del mundo!![]()
@Zla Beba je na Dorćolu..to i vrapci znajuIsto je i tamo taj đir pravih vrednota, kao i na KiM. Još 3 vjere, nacije, pa se ČUVALO.
Gde si danas sa stanom?
Da je pozovem na poslovni ručak.@Zla Beba je na Dorćolu..to i vrapci znaju
i sta ispitujes zenu za privatne podatke ..to nije dozvoljeno
Sreća Te pogledala i poslala dobrog čoveka.Za nju ne znam ali ja ne mogu..vidis da tražim nekog normalnog da se udam..posao je to i teškoe
Ne mogu ni ja, u zlatnom sam kavezu....u svili i kadifi ali nema mrdnuti od mužaZa nju ne znam ali ja ne mogu..vidis da tražim nekog normalnog da se udam..posao je to i teškoe
I muža vodimo...nas 4...odaberi objekat sutra kad odgovara, može i uveče večera.Ne mogu ni ja, u zlatnom sam kavezu....u svili i kadifi ali nema mrdnuti od muža![]()
Za nju ne znam ali ja ne mogu..vidis da tražim nekog normalnog da se udam..posao je to i teškoe

moz da igras klikere, il gledas utakmiceMoje iskustvo sa ovima od 40-45 je takvo da su ili depresivni (tužno oženjeni, u stisci s parama i problemima) ili infantilni, normalne nisam našla.
Od 35-40 su ili prepadnuti od braka i obaveza ili u panici da se žene i prave decu.
Sad istražujem 30-35… vidim da je zabavna generacija, videću da li od njih može da se napravi nešto.

moz da igras klikere, il gledas utakmice
nema tebi mira dok ne nadjes nekog dedu da te smiri![]()

moz da skratis search sa nekim dedom u halterimaPosle žena prelazim na dede![]()