- Poruka
- 402.884
cenim da se brineš za mene ali ne pijem ( ne pušim i ne drogiram se)..tako da laganicaKakva je ovo tema pobogu?
Nina, dali si pila?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
cenim da se brineš za mene ali ne pijem ( ne pušim i ne drogiram se)..tako da laganicaKakva je ovo tema pobogu?
Nina, dali si pila?
Zasto švalera, kada mogu da nadjem slobodnog coveka, da zivimo zajedno bez udavanjaAko do sada nisi ni nemoj, nadji si svalera i bog te veselio.
NE...ja sam bio do pre 2 tjedna u vezi 15,5 g samo sa 1 ženom, BEZ PREVAREda podelim život sa nekim mogu i bez udaje ..jel tako ili nije![]()
šta znaci "sekanje"
Sto ne usvojiste?Nismo rodili djecu i raspalo se.
nadam se da si jedinac u oca i majke .ne bi valjalo da vas ima višeDa si SIROTINJSKA riba udala bi se i žmu bi te skrbio, rodila bi bar 2.
Ovako tko bogatašica si neovisna ali SAMA, BEZ POTOMSTVA, sa gomilom slapova, možda punim zdravstvenim kartonom, ako NE KORISTIŠ KONDOM.
Ja NITKAD, jer nisam promiskuitetan i VJERAN SAM...samo
KOŽA NA KOŽU.
2 sam ostavio suve ribe, jer nisam htio staviti KAPULJAČU...hebeš plastiku.

LOL gazdariceee... Videh temu i krenem da citam i skontam-uuu ebt tema je od pre 13 godina!! I dilema je jos uvek tu? Gazdarice UDAJ SE ZA MENE!Zasto švalera, kada mogu da nadjem slobodnog coveka, da zivimo zajedno bez udavanja

Ne...imam sestru.nadam se da si jedinac u oca i majke .ne bi valjalo da vas ima više![]()
prvi put cujem za taj izrazJednog nogom jesi jednom nisi, ni tamo ni vamo.
hvala na ponudi ali nemere..tražim posebnog a ti si niko posebanLOL gazdariceee... Videh temu i krenem da citam i skontam-uuu ebt tema je od pre 13 godina!! I dilema je jos uvek tu? Gazdarice UDAJ SE ZA MENE!![]()
![]()
![]()
![]()

ne treba ..ioanko nisi sklontao ..sto možda i nije lošeNe...imam sestru.
Kad je otac preminuo podelili smo sve na 3 JEDNAKA DJELA.
Pustim ti ostavinsko riješenje.
ništa agencije i posrednici ..samo proverenoImaš puno dobrih neženja.. preko agencija, posrednika
Nisam, pjan sam drugi dan slave, netki frendovi cirkaju.ne treba ..ioanko nisi sklontao ..sto možda i nije loše
prvi put cujem za taj izraz
Pa to sam i mislio pod svaler.Zasto švalera, kada mogu da nadjem slobodnog coveka, da zivimo zajedno bez udavanja
Jbg niko ti ništa ne garantuje.. nema idealnih muževaništa agencije i posrednici ..samo provereno

Moj br't kojeg uvijek volim vidit.Jbg niko ti ništa ne garantuje.. nema idealnih muževa![]()
Olešila vi me.nadam se da si jedinac u oca i majke .ne bi valjalo da vas ima više![]()
Znas kako, godine idu..hvala na ponudi ali nemere..tražim posebnog a ti si niko poseban![]()
Nije ti na cast, samo da znas.ne pijem ( ne pušim i ne drogiram se)
..aa šta mislis..mozda bih imala vece šanse da pijem, pušim i duvamNije ti na cast, samo da znas.
Na ovom forumu samo neko ispiranje mozga udajom i/ili švaleracijom
Brak… po mom mišljenju, treba se udati za najboljeg prijatelja koji je zgodan i dobar u krevetu, društven, pozitivan lik, ima dobar posao, ume da igra, peva, pere, pegla, kuva, kreči, sadi cveće, kosi travu…ne znači da će sve to sam da radi ali onako da ga je Bog dao za sve!