Hocu da se udam

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
zamisli.dodje kolima sa posla sa cvecem u ruci i flašom vina u drugoj ..a ono ceka ga skuvan rucak..
jos ako je napolju hladno i duva vetar..gde ces lepše od topline doma i dobrog rucka
Moj najintimniji mokri san i fantazija....uz osmjeh, toplinu vrele zenice, spremne da akcijamo stalno, uvjek i SVUDA.

Poslednja izmena od moderatora:
Mame mi..

Kazu..vreme mi je ..da osnujem, porodicu..da imam kucu..porodicni auto basticu..decu..psa..godisnji odmor u Grckoj..
da kuvam..perem...peglam.spremam zimnicu..imam sex svako vece...ono,samo on i niko vise...i jos sto sta ...

aj da vas cujem.

Zelim sa vama da porazgovaram o ovome...i to da li je moja odluka ispravna ..koliko je izvodljiva..moze li se ostvariti u braku...da li je brak potreban danas za srecu ili sreca za brak..i kolika je verovatnoca da cu bas super lika da nadjem..
i gde da ga nadjem..da li uopste da se udajem..aaa koliko pitanja a ja ne znam odgovore..

Temu sam postavila ovde na Ljisu..na ona trazi njega nisam jer nisam toliko ocajna i zato budite ozbiljni..kao nikada..u pitanju je biti ili ne biti..misim..stvarno..sta da radim?
оснуј удружење са @тражиммужа 😃

Mame mi..

Kazu..vreme mi je ..da osnujem, porodicu..da imam kucu..porodicni auto basticu..decu..psa..godisnji odmor u Grckoj..
da kuvam..perem...peglam.spremam zimnicu..imam sex svako vece...ono,samo on i niko vise...i jos sto sta ...

aj da vas cujem.

Zelim sa vama da porazgovaram o ovome...i to da li je moja odluka ispravna ..koliko je izvodljiva..moze li se ostvariti u braku...da li je brak potreban danas za srecu ili sreca za brak..i kolika je verovatnoca da cu bas super lika da nadjem..
i gde da ga nadjem..da li uopste da se udajem..aaa koliko pitanja a ja ne znam odgovore..

Temu sam postavila ovde na Ljisu..na ona trazi njega nisam jer nisam toliko ocajna i zato budite ozbiljni..kao nikada..u pitanju je biti ili ne biti..misim..stvarno..sta da radim?
Jesi li se?

Ja mislim da je Ninin kandidat neki frajer u puder plavoj suljki, bela majica ispod, kovrdzava crna kosijana, plave oci prozirne, raskopcan, cipe dole naravno i kad god je vidi kako u stiklama uzurbano izlazi iz zgrade na posao, samo joj dobaci:
https://voca.ro/192Scjj7GkYz
A Nina ce: zurim, jurim, eto, cekaj me tu.
cao, cao, žurim na forum :rotf:

Back