gost 361414
Elita
- Poruka
- 18.153
Za belo se debelo leži. Duvan je vanila varijanta.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Za belo se debelo leži. Duvan je vanila varijanta.

gledam temu pre deset godina..i ni jedan pametan odgovor .ni udaj se ni ne udaj se....jos uvek ne znam sta da radimMame mi..
Kazu..vreme mi je ..da osnujem, porodicu..da imam kucu..porodicni auto basticu..decu..psa..godisnji odmor u Grckoj..
da kuvam..perem...peglam.spremam zimnicu..imam sex svako vece...ono,samo on i niko vise...i jos sto sta ...
aj da vas cujem.
Zelim sa vama da porazgovaram o ovome...i to da li je moja odluka ispravna ..koliko je izvodljiva..moze li se ostvariti u braku...da li je brak potreban danas za srecu ili sreca za brak..i kolika je verovatnoca da cu bas super lika da nadjem..
i gde da ga nadjem..da li uopste da se udajem..aaa koliko pitanja a ja ne znam odgovore..
Temu sam postavila ovde na Ljisu..na ona trazi njega nisam jer nisam toliko ocajna i zato budite ozbiljni..kao nikada..u pitanju je biti ili ne biti..misim..stvarno..sta da radim?

Na ljisu se nikad nije trazio muz nego kitagledam temu pre deset godina..i ni jedan pametan odgovor .ni udaj se ni ne udaj se....jos uvek ne znam sta da radim![]()
Vreme,to jos niko nije uspeo da odredi kada je vreme za udaju.Poenta,po meni je da ude pravo vreme ili nikada.....nista polovicno,nikakve utesne nagrade,kompromisne opcije ne podrzavam.Mame mi..
Kazu..vreme mi je ..da osnujem, porodicu..da imam kucu..porodicni auto basticu..decu..psa..godisnji odmor u Grckoj..
da kuvam..perem...peglam.spremam zimnicu..imam sex svako vece...ono,samo on i niko vise...i jos sto sta ...
aj da vas cujem.
Zelim sa vama da porazgovaram o ovome...i to da li je moja odluka ispravna ..koliko je izvodljiva..moze li se ostvariti u braku...da li je brak potreban danas za srecu ili sreca za brak..i kolika je verovatnoca da cu bas super lika da nadjem..
i gde da ga nadjem..da li uopste da se udajem..aaa koliko pitanja a ja ne znam odgovore..
Temu sam postavila ovde na Ljisu..na ona trazi njega nisam jer nisam toliko ocajna i zato budite ozbiljni..kao nikada..u pitanju je biti ili ne biti..misim..stvarno..sta da radim?
za staracki dom ima jos vremena..to cemo ti i ja zajedno da tražimoDa si za udaju za ovih dvanaest godina bi se našao neko, šta sad da ti govorimo, bolje otvaraj temu koji starački dom valja.

ma od samog pocetka svi pitaju za materijalno stanje..imas li posao, lovu, kola, stan, umeš da kuvas ( kao da je kuvanje najvaznija stvar) peres, peglaš, pušišVreme,to jos niko nije uspeo da odredi kada je vreme za udaju.Poenta,po meni je da ude pravo vreme ili nikada.....nista polovicno,nikakve utesne nagrade,kompromisne opcije ne podrzavam.

Ko god da da pita za materijalno,ko trazi mane nije kandidat.....ko to nije sposoban da prevazidje u startu taj ce praviti probleme kasnije na mnogo benignijim stvarima u braku....bezi od takvih.ma od samog pocetka svi pitaju za materijalno stanje..ias li posao, lovuz, kola, stan, umeš da kuvas ( kao da je kuvanje najvaznija stvar) peres, peglaš, pušiš
niko da pomene ljubav, romantiku, držanje za ruke, blejanje u zvezde..ništa od toga....samo, use, nase i podase
pa sad..ako on sve to ima, lovu, posao, kola, stan itd itd..nije da se bezi od njegaKo god da da pita za materijalno,ko trazi mane nije kandidat.....ko to nije sposoban da prevazidje u startu taj ce praviti probleme kasnije na mnogo benignijim stvarima u braku....bezi od takvih.

ma od samog pocetka svi pitaju za materijalno stanje..imas li posao, lovu, kola, stan, umeš da kuvas ( kao da je kuvanje najvaznija stvar) peres, peglaš, pušiš
niko da pomene ljubav, romantiku, držanje za ruke, blejanje u zvezde..ništa od toga....samo, use, nase i podase,, i posle udaj se..ma hocu samo što nisam![]()

Nasmejao sam se iskreno...u principu..ovce i sluze da im se uzme vuna...nemam s pa mi sisanje nije prava rec.....pa sad..ako on sve to ima, lovu, posao, kola, stan itd itd..nije da se bezi od njega![]()

Postali smo sebičniji...ma od samog pocetka svi pitaju za materijalno stanje..imas li posao, lovu, kola, stan, umeš da kuvas ( kao da je kuvanje najvaznija stvar) peres, peglaš, pušiš
niko da pomene ljubav, romantiku, držanje za ruke, blejanje u zvezde..ništa od toga....samo, use, nase i podase,, i posle udaj se..ma hocu samo što nisam![]()
Dođi i sude da opereš...naucila sam da kuvam..zar je to malo![]()

@Nina ja sam ozbiljan kandidat za ZENIDBU.gledam temu pre deset godina..i ni jedan pametan odgovor .ni udaj se ni ne udaj se....jos uvek ne znam sta da radim![]()
Pa da, ti si mašina...sudove mašina pere
a udala se nisam..sve racunam imam vremena![]()
Nije moralo ovako da se zavrsi.ma od samog pocetka svi pitaju za materijalno stanje..imas li posao, lovu, kola, stan, umeš da kuvas ( kao da je kuvanje najvaznija stvar) peres, peglaš, pušiš
Znao sam da bacas na sponze.pa sad..ako on sve to ima, lovu, posao, kola, stan itd itd..nije da se bezi od njega![]()
Ja bi Ti samo Moet i Don Perinjon, donosio a sas buketi bi Te gadjao.zamisli.dodje kolima sa posla sa cvecem u ruci i flašom vina u drugoj ..a ono ceka ga skuvan rucak..
jos ako je napolju hladno i duva vetar..gde ces lepše od topline doma i dobrog rucka