Hocu da se udam

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Mame mi..

Kazu..vreme mi je ..da osnujem, porodicu..da imam kucu..porodicni auto basticu..decu..psa..godisnji odmor u Grckoj..
da kuvam..perem...peglam.spremam zimnicu..imam sex svako vece...ono,samo on i niko vise...i jos sto sta ...

aj da vas cujem.

Zelim sa vama da porazgovaram o ovome...i to da li je moja odluka ispravna ..koliko je izvodljiva..moze li se ostvariti u braku...da li je brak potreban danas za srecu ili sreca za brak..i kolika je verovatnoca da cu bas super lika da nadjem..
i gde da ga nadjem..da li uopste da se udajem..aaa koliko pitanja a ja ne znam odgovore..

Temu sam postavila ovde na Ljisu..na ona trazi njega nisam jer nisam toliko ocajna i zato budite ozbiljni..kao nikada..u pitanju je biti ili ne biti..misim..stvarno..sta da radim?

da ponovim uvodni post i uozbiljim se..:lol:

Mame mi..

Kazu..vreme mi je ..da osnujem, porodicu..da imam kucu..porodicni auto basticu..decu..psa..godisnji odmor u Grckoj..
da kuvam..perem...peglam.spremam zimnicu..imam sex svako vece...ono,samo on i niko vise...i jos sto sta ...

aj da vas cujem.

Zelim sa vama da porazgovaram o ovome...i to da li je moja odluka ispravna ..koliko je izvodljiva..moze li se ostvariti u braku...da li je brak potreban danas za srecu ili sreca za brak..i kolika je verovatnoca da cu bas super lika da nadjem..
i gde da ga nadjem..da li uopste da se udajem..aaa koliko pitanja a ja ne znam odgovore..

Temu sam postavila ovde na Ljisu..na ona trazi njega nisam jer nisam toliko ocajna i zato budite ozbiljni..kao nikada..u pitanju je biti ili ne biti..misim..stvarno..sta da radim?

Sve to uradi, samo nemoj da kupujes psa u crepaji..da ne objasnjavam zasto:rumenko:

Dva najgora razlogo zbog kojih ljudi udju u brak su 'takav je red' i 'vreme mi je'..ako nemas taj Impuls u sebi nemoj da se udajes

nemam brate kriptone..nikako da me zvekne taj impuls..a kazu radi mi bioloski sat ..a ja cak nemam sat, osim na mobilnom

- - - - - - - - - -

aj bezi bre .neozbiljan si kandidat za zenidbu..:lol:..kakav te traktor spopao u sred beogradskog asfalta:mrgreen:

ti mislis da treba da se udajem.. a gde i kako da nadjem mladozenju koji ima sve nabrojano, plus zna se..sta jos treba da ima dobro.:rumenko:
sve me sramota da izgovorim tu rec ali..jasno vam je na sta mislim..

Moj drug iz borce ima sve nabrojano, nova velika kuca, skroz savremena i opremljena, super auto, vrh posao, sve...nikad se nije zenio..jurio karijeru i faks...kulturan, normalan..a zeleo bi da se ozeni. I on cesto kaze: gde da nadjem zenu koja hoce da se uda i da mi rodi bar jedno dete?

Back