Hocu da se udam

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
napisah

pozeljno je da je

cinik.. emotivno stabilan, odbijen od sise pre prve godine, neobican, da ima dobar smisao za humor, da je odan, romantican, bar tri puta sedmicno da je kod kuce..da ne nosi bele carape, kabriolet cipele, kajle, pecat na srednjaku, da ne sisa cackalicu posle jela,da na malom prstu nema dugacak nokat, ..da pritajeno podriguje...ne ostavlja carape,patike i mokru opremu po kuci posle sportskih aktivnosti ..da je uredan. da je sladak kada sav naparen izadje iz kupatila, mek i mirisan po sapunu... da voli sex i decu .da radi ..da je seksy i da samo mene vol

jel ovo pitas na prvom sastanku :think:
Inace ovo sto si napisala bas je cute, ovo zadnje kao da samo mene voli, sweet je

ne moras, al ker ode u lov:lol:

kazes mu "daj sapu" i stavis na intimno mjesto:rotf:

Ker ide u lov samo kad ga gazdarica loše hrani i nema toplo, čisto i ušuškano mesto da dremne. U suprotnom šeta do kapije i natrag.

Drugi deo posta neću komentarisati. KoleZa Esh, vi kao ozbiljan čovek, patriota i domaćin, stvarno nije lepo ovako nešto da pišete. Sablažnjena sam! Možda padnem u nesvest. Gde mi je onaj smajli? Ah, da, evo ga...Pogledajte prilog 157763

Ker ide u lov samo kad ga gazdarica loše hrani i nema toplo, čisto i ušuškano mesto da dremne. U suprotnom šeta do kapije i natrag.

Drugi deo posta neću komentarisati. KoleZa Esh, vi kao ozbiljan čovek, patriota i domaćin, stvarno nije lepo ovako nešto da pišete. Sablažnjena sam! Možda padnem u nesvest. Gde mi je onaj smajli? Ah, da, evo ga...Pogledajte prilog 157763
:dontunderstand: tvoj covek, valjda moze sa rukama gdje hoce:mrgreen::lol:

Back