Hocu da se udam

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Inace.. pozeljno je da je

cinik.. emotivno stabilan, odbijen od sise pre prve godine, neobican, da ima dobar smisao za humor, da je odan, romantican, bar tri puta sedmicno da je kod kuce..da ne nosi bele carape, kabriolet cipele, kajle, pecat na srednjaku, da ne sisa cackalicu posle jela,da na malom prstu nema dugacak nokat, ..da pritajeno podriguje...ne ostavlja carape,patike i mokru opremu po kuci posle sportskih aktivnosti ..da je uredan. da je sladak kada sav naparen izadje iz kupatila, mek i mirisan po sapunu... da voli sex i decu .da radi ..da je seksy i da samo mene voli..:rumenko:

Ima li ga negde?

Nema!

Po Marfijevom zakonu uvek nađeš suprotno od željenog: hoćeš princa, dobiješ kočijaša, oš konja, zaljubiš se u magare, ti bi da cokiš žabu, kad ono žaba utripovala da je princ i ostavila te.
Obrni okreni, zajebaćeš se.

I ko te slagao da sex u braku redovan&kvalitetan?

Mame mi..

Kazu..vreme mi je ..da osnujem, porodicu..da imam kucu..porodicni auto basticu..decu..psa..godisnji odmor u Grckoj..
da kuvam..perem...peglam.spremam zimnicu..imam sex svako vece...ono,samo on i niko vise...i jos sto sta ...

aj da vas cujem.

Zelim sa vama da porazgovaram o ovome...i to da li je moja odluka ispravna ..koliko je izvodljiva..moze li se ostvariti u braku...da li je brak potreban danas za srecu ili sreca za brak..i kolika je verovatnoca da cu bas super lika da nadjem..
i gde da ga nadjem..da li uopste da se udajem..aaa koliko pitanja a ja ne znam odgovore..

Temu sam postavila ovde na Ljisu..na ona trazi njega nisam jer nisam toliko ocajna i zato budite ozbiljni..kao nikada..u pitanju je biti ili ne biti..misim..stvarno..sta da radim?

jaooo pa ***** ti jesam ti lepo reko da se udas jos pre deset godina dok si bila mlada i zgodna !

Back