- Poruka
- 27.122
a kao ovo drugo nije problem..![]()
bele capare su obicaj svakog muskarca oduzmi mu to i pretvoritjes ga u seka-persu

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a kao ovo drugo nije problem..![]()

htjeo sam da se ocesem nosem, al' vidim badava
![]()
![]()

Odoh ja..valjda ce se do sutra javiti neki pozeljni...![]()

kad ti odlucis![]()

E izem ti brak ako moram da tretiram čoveka ko kera.
Radije ću da preskočim lepote bračne veze.
Uz to, koja je komanda za "hoću sex sad i odmah"?Šeni? ili "lezi"?
![]()

jao, ja našla
![]()

Vidi ovu Saće upecala muža.
A bre Prisi, daj meni tu oklagiju da i ja tresnem jednog...![]()
Pff, našla si koga da slušaš.
One em ne znaju da kuvaju, em svakoj možeš prišiti na rever "da se jadna za zelen bor uvatim i on bi mi zelen uvenuo"...
A rekla bih da se nisu skoro vatale za borovinu.![]()

napisah
pozeljno je da je
cinik.. emotivno stabilan, odbijen od sise pre prve godine, neobican, da ima dobar smisao za humor, da je odan, romantican, bar tri puta sedmicno da je kod kuce..da ne nosi bele carape, kabriolet cipele, kajle, pecat na srednjaku, da ne sisa cackalicu posle jela,da na malom prstu nema dugacak nokat, ..da pritajeno podriguje...ne ostavlja carape,patike i mokru opremu po kuci posle sportskih aktivnosti ..da je uredan. da je sladak kada sav naparen izadje iz kupatila, mek i mirisan po sapunu... da voli sex i decu .da radi ..da je seksy i da samo mene vol

ne moras, al ker ode u lov
kazes mu "daj sapu" i stavis na intimno mjesto![]()
Ker ide u lov samo kad ga gazdarica loše hrani i nema toplo, čisto i ušuškano mesto da dremne. U suprotnom šeta do kapije i natrag.
Drugi deo posta neću komentarisati. KoleZa Esh, vi kao ozbiljan čovek, patriota i domaćin, stvarno nije lepo ovako nešto da pišete. Sablažnjena sam! Možda padnem u nesvest. Gde mi je onaj smajli? Ah, da, evo ga...Pogledajte prilog 157763
tvoj covek, valjda moze sa rukama gdje hoce

dok vi palamudite, ja se bacila u akciju![]()
meni rekla da budem fina i slatka, i da samo trepćem![]()

tvoj covek, valjda moze sa rukama gdje hoce
![]()

meni rekla da budem fina i slatka, i da samo trepćem![]()

pa, muža![]()
........‚‚koko šta to nosiš u torbi?...pa muuuuža!‚‚.....
pametna baka![]()

I meni. Al zaboravila da mi kaže da ćutim dok me ne oženi.![]()

Joj sad sam se setila onog crtanog........‚‚koko šta to nosiš u torbi?...pa muuuuža!‚‚.....
![]()

treba slušati starije
pa onaj deo "da samo trepćeš" i podrazumeva da uglavnom ćutiš![]()
Stvaarno? Ja trepćem i pričam.

Naravno. Može da koristi ruke za košenje trave, kuvanje, čišćenje, kupanje deteta, masiranje mojih stopala itd, itd...![]()
je l mora biti i intelektualac?