Hocu da se udam

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
pa navedi neke uslove ,karakteristike bilo sta :P...ako nisi birach postatjes otirach ;))

napisah

pozeljno je da je

cinik.. emotivno stabilan, odbijen od sise pre prve godine, neobican, da ima dobar smisao za humor, da je odan, romantican, bar tri puta sedmicno da je kod kuce..da ne nosi bele carape, kabriolet cipele, kajle, pecat na srednjaku, da ne sisa cackalicu posle jela,da na malom prstu nema dugacak nokat, ..da pritajeno podriguje...ne ostavlja carape,patike i mokru opremu po kuci posle sportskih aktivnosti ..da je uredan. da je sladak kada sav naparen izadje iz kupatila, mek i mirisan po sapunu... da voli sex i decu .da radi ..da je seksy i da samo mene vol

napisah

pozeljno je da je

cinik.. emotivno stabilan, odbijen od sise pre prve godine, neobican, da ima dobar smisao za humor, da je odan, romantican, bar tri puta sedmicno da je kod kuce..da ne nosi bele carape, kabriolet cipele, kajle, pecat na srednjaku, da ne sisa cackalicu posle jela,da na malom prstu nema dugacak nokat, ..da pritajeno podriguje...ne ostavlja carape,patike i mokru opremu po kuci posle sportskih aktivnosti ..da je uredan. da je sladak kada sav naparen izadje iz kupatila, mek i mirisan po sapunu... da voli sex i decu .da radi ..da je seksy i da samo mene vol

Pogrešan pristup draga.
Poželjno je da priča malo, zarađuje puno i darežljiv je (u krevetu, novčaniku i emocionalno).
Mislim, ako rešiš da daš oglas, manje će te košta ova skraćena verzija.:mrgreen:

napisah

pozeljno je da je

pa gde od svega nadje bas bele carape kao problem ? :(

pa ne bi u javnosti al dzaba lagis, vidjeh neke slike na albumu, pile je cista desetka, suho zlato :)

Mda, ako tražiš neku nadoknadu za ovaj ni sa čim izazvan marketing, na pogrešna vrata kucaš...

Uz to, na fotkama nisam ja. Skinula sam ih sa neta...:cool:

P.S. Molim one koji su mi poslali pp sa bračnim i vanbračnim ponudama da to više ne čine. Esh se šali. Gde ste videli moderatorku da je lepa? :roll:

i kada ga se jednom dresira kako bi se dobio ninin model, vlasnica mora imati isti stav bar sledecih 30 godina. u suprotnom- otrgnu se sa lanca. ona koja se udaje mora biti svjesna ove zrtve i napora koji mora uloziti u total control:)

E izem ti brak ako moram da tretiram čoveka ko kera.

Radije ću da preskočim lepote bračne veze.

Uz to, koja je komanda za "hoću sex sad i odmah"?:think: Šeni? ili "lezi"?:mrgreen:

Back