gost 191696
Elita
- Poruka
- 16.691
i ja bi da se udam
svidja mi se ova bivsa abramoviceva plavusa
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mogu i ja s vama?
ovo drugo![]()
Ajte ljudi..pitala sam
da li je brak potreban za srecu ili sreca za brak

Dete, ja sam starija generacija i mi smo malo ....zaostaliji po nekim pitanjima..
Veruj mi da postoje brakovi gde se ljudi toliko postuju CELOG ZIVOTA, da je to tesko recima opisati!
Ti ljudi sagrade godinama svoj svet u koji niko ne moze da prodre, cak ni njihova rodjena deca!
I na kraju, kada jedno umre, ono drugo je potpuno izgubljeno!
Ja poznajem takve ljude, to nije samo prica.
Sta..sreca.?. znaci da je brak ko lutrija..

Inace.. pozeljno je da je
cinik.. emotivno stabilan, odbijen od sise pre prve godine, neobican, da ima dobar smisao za humor, da je odan, romantican, bar tri puta sedmicno da je kod kuce..da ne nosi bele carape, kabriolet cipele, kajle, pecat na srednjaku, da ne sisa cackalicu posle jela,da na malom prstu nema dugacak nokat, ..da pritajeno podriguje...ne ostavlja carape,patike i mokru opremu po kuci posle sportskih aktivnosti ..da je uredan. da je sladak kada sav naparen izadje iz kupatila, mek i mirisan po sapunu... da voli sex i decu .da radi ..da je seksy i da samo mene voli..
Ima li ga negde?

nas tri, a nijednog đuvegije![]()
E jedan moj drugar uskoro bi mogao da bude na raspolaganju, al cenim da mu takve ideje ne padaju na pamet - mnogo je bre nezreo![]()

cinik.. emotivno stabilan, odbijen od sise pre prve godine, neobican, da ima dobar smisao za humor, da je odan, romantican, bar tri puta sedmicno da je kod kuce..da ne nosi bele carape, kabriolet cipele, kajle, pecat na srednjaku, da ne sisa cackalicu posle jela,da na malom prstu nema dugacak nokat, ..da pritajeno podriguje...ne ostavlja carape,patike i mokru opremu po kuci posle sportskih aktivnosti ..da je uredan. da je sladak kada sav naparen izadje iz kupatila, mek i mirisan po sapunu... da voli sex i decu .da radi ..da je seksy i da samo mene voli..
Ima li ga negde?
Citaj gore..kakav treba da bude...![]()
Ima li ga negde?

Pa možda ovim drugim kandidatkinjama uslovi nisu tako oštri![]()

ima, samo je ozenjen

Srce moje..razvedi se...![]()
evo, kao da jesam 

cinik.. emotivno stabilan, odbijen od sise pre prve godine, neobican, da ima dobar smisao za humor, da je odan, romantican, bar tri puta sedmicno da je kod kuce..da ne nosi bele carape, kabriolet cipele, kajle, pecat na srednjaku, da ne sisa cackalicu posle jela,da na malom prstu nema dugacak nokat, ..da pritajeno podriguje...ne ostavlja carape,patike i mokru opremu po kuci posle sportskih aktivnosti ..da je uredan. da je sladak kada sav naparen izadje iz kupatila, mek i mirisan po sapunu... da voli sex i decu .da radi ..da je seksy i da samo mene voli..![]()

Mda, svi su oni pravi, dok ne skrive...cuj pravog, pa cico svi su oni pravi. domacini.![]()
Ima li ga negde?
Mame mi..
Kazu..vreme mi je ..da osnujem, porodicu..da imam kucu..porodicni auto basticu..decu..psa..godisnji odmor u Grckoj..
da kuvam..perem...peglam.spremam zimnicu..imam sex svako vece...ono,samo on i niko vise...i jos sto sta ...
aj da vas cujem.
Zelim sa vama da porazgovaram o ovome...i to da li je moja odluka ispravna ..koliko je izvodljiva..moze li se ostvariti u braku...da li je brak potreban danas za srecu ili sreca za brak..i kolika je verovatnoca da cu bas super lika da nadjem..
i gde da ga nadjem..da li uopste da se udajem..aaa koliko pitanja a ja ne znam odgovore..
Temu sam postavila ovde na Ljisu..na ona trazi njega nisam jer nisam toliko ocajna i zato budite ozbiljni..kao nikada..u pitanju je biti ili ne biti..misim..stvarno..sta da radim?