peti ligament
Buduća legenda
- Poruka
- 40.912
Ma ti si mudžos i ne kapiram kako ti više ne dosadi?Naravno...ili nas Srbe iz Bosne smatrate Bosancima?![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma ti si mudžos i ne kapiram kako ti više ne dosadi?Naravno...ili nas Srbe iz Bosne smatrate Bosancima?![]()
Cini ti se ... ja sam najsrecniji od kako sam vas sve ostavio u toj idili bratstva i jedinstva![]()
Pa sad ja treba da znam za svakog Francuza šta on misli?
Baš me boli dupe da li su oni podržavali agresiju na SRJ, kao što i njih boli dupe šta ja mislim o npr Srebrenici...
Mislim, nisu nas oni gađali...šta to znači?
Pa i ti koji zvižde, misliš da zvižde fudbalerima? Pa veći dio tih navijača će se već narednog vikenda oduševljavati potezima jednog Riberija, Benzeme i ostale bratije...
Zvižde himni...to je najveći protest koji mogu da iskažu...i mi ih još osuđujemo...
Ne, bolje da ćute...da ne budemo divljaci u očima voljenog nam zapada...![]()
ajd musliman cuti kad su nas 1995 bombardovali njihovi mirazi ti si zajedno sa svojom fatom svrsavao od srece ,divljaci su oni koji su se radovali dok su oni bombardovali mostove na drine,porodilista,skole 1995 i 1999

92' sam proveo u Slavoniji, Pačetin, znaju to neki forumaši.. Mrzi me da se*em o tome..
Ma ok brate, ali ako je to jedino kako ćemo im nauditi, pa nemojmo ni to, jer ćemo ispasti smešni... U stvari jadni...
Pa da,92-e kada je maltene bilo gotovo,kada ste dosli samo da odrzavate liniju,i bili izlozeni maltene kolko da ste bili na piknik!
91-ve druze moj kada je bila Trpinjska cesta,Borovo,kada je padao Vukovar!
A u to selo gde si ti bio,sam ja bio mnogo pre tebe i cistio zajedno sa drugovima,teren,da bi ti tu dosao samo da to odrzis!
Reci cu ti samo imena,Brsadin,odakle smo i usli u Pacetin,pa redom,Marinci,Henrikovci,Jarmina,Jankovci,Nustra itd,itd,itd.
Samo toliko,ne bi ni ovo pomenuo da me ne vuces za jezik!

Haha, ali je zato, recimo, Solana odlucivao o napadu na nas, pa ga u Srbiji docekujemo ne sa zvizducima nego sa tortom i poljupcima.

nadam se da necemo, ali uveren sam da hocemo![]()
E pa taj Solana, ne priznaje nezavisno Kosovo, pametnjakovću...
On priznaje, ali njegova vlada ne...
Bio sam u vojsci...
Nije tema o tome...
A kad ste ušli u Nuštar? Jedino ako ste bili ZNG..![]()
Eto koliko znas!
Pa normalno kada si dosao 92-e na gotovo,kada je bilo maltene gotovo!
Da,druze,uslo se u Nustar,i trebalo maltene sat vremena da potpuno padne,do zadnje kuce,ali se neki pametni general setio da treba da se povucemo,iz ko zna kojih razloga!Bilo je izdaje koliko hoces,meni je bio komandir cete kojem je otac bio Madjar,a majka Hrvatica,i zbrisao je prvom prilikom!
I nije hahahaha,kada o ovome pises,jer tamo je poginulo mnogo hrabrih i postenih momaka!!
Ako ćemo da personifikujemo...
Kako to Solana priznaje..?
Ja tvoj nick vidim kao žut.. Jel to neka fora...

Kakvo je vaš mišljenje, da li biste vi zviždali Francuskoj himni na utakmici Srbija - Francuska?

Ja tvoj nick vidim kao žut.. Jel to neka fora...

Ничије право да звижди не треба доводити у питање. Свако може да бира.
Мени лично је битно да разгузимо ову афричку репрезентацију звану Француска и да са првог места одемо у Јужну Африку.

Ничије право да звижди не треба доводити у питање. Свако може да бира.
Мени лично је битно да разгузимо ову афричку репрезентацију звану Француска и да са првог места одемо у Јужну Африку.

Eto koliko znas!
Pa normalno kada si dosao 92-e na gotovo,kada je bilo maltene gotovo!
Da,druze,uslo se u Nustar,i trebalo maltene sat vremena da potpuno padne,do zadnje kuce,ali se neki pametni general setio da treba da se povucemo,iz ko zna kojih razloga!Bilo je izdaje koliko hoces,meni je bio komandir cete kojem je otac bio Madjar,a majka Hrvatica,i zbrisao je prvom prilikom!
I,DA nije tema o tome,ali cisto da se kaze onako kako je bilo,kad si vec spomenuo svoja ''junacka dela'' pod oruzjem!
I nije hahahaha,kada o ovome pises,jer tamo je poginulo mnogo hrabrih i postenih momaka!!