Hoćemo li mi Srbi zviždati francuskoj himni?

DA li biste vi zviždali francuskoj himni?

• Ukupno glasova
    141
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa sad ja treba da znam za svakog Francuza šta on misli?
Baš me boli dupe da li su oni podržavali agresiju na SRJ, kao što i njih boli dupe šta ja mislim o npr Srebrenici...
Mislim, nisu nas oni gađali...šta to znači?
Pa i ti koji zvižde, misliš da zvižde fudbalerima? Pa veći dio tih navijača će se već narednog vikenda oduševljavati potezima jednog Riberija, Benzeme i ostale bratije...
Zvižde himni...to je najveći protest koji mogu da iskažu...i mi ih još osuđujemo...
Ne, bolje da ćute...da ne budemo divljaci u očima voljenog nam zapada...:roll:

Ma ok brate, ali ako je to jedino kako ćemo im nauditi, pa nemojmo ni to, jer ćemo ispasti smešni... U stvari jadni...

92' sam proveo u Slavoniji, Pačetin, znaju to neki forumaši.. Mrzi me da se*em o tome..

Pa da,92-e kada je maltene bilo gotovo,kada ste dosli samo da odrzavate liniju,i bili izlozeni maltene kolko da ste bili na piknik!

91-ve druze moj kada je bila Trpinjska cesta,Borovo,kada je padao Vukovar!

A u to selo gde si ti bio,sam ja bio mnogo pre tebe i cistio zajedno sa drugovima,teren,da bi ti tu dosao samo da to odrzis!

Reci cu ti samo imena,Brsadin,odakle smo i usli u Pacetin,pa redom,Marinci,Henrikovci,Jarmina,Jankovci,Nustra itd,itd,itd.

Samo toliko,ne bi ni ovo pomenuo da me ne vuces za jezik!

Pa da,92-e kada je maltene bilo gotovo,kada ste dosli samo da odrzavate liniju,i bili izlozeni maltene kolko da ste bili na piknik!

91-ve druze moj kada je bila Trpinjska cesta,Borovo,kada je padao Vukovar!

A u to selo gde si ti bio,sam ja bio mnogo pre tebe i cistio zajedno sa drugovima,teren,da bi ti tu dosao samo da to odrzis!

Reci cu ti samo imena,Brsadin,odakle smo i usli u Pacetin,pa redom,Marinci,Henrikovci,Jarmina,Jankovci,Nustra itd,itd,itd.

Samo toliko,ne bi ni ovo pomenuo da me ne vuces za jezik!

Bio sam u vojsci...

Nije tema o tome...

A kad ste ušli u Nuštar? Jedino ako ste bili ZNG..:hahaha:

Haha, ali je zato, recimo, Solana odlucivao o napadu na nas, pa ga u Srbiji docekujemo ne sa zvizducima nego sa tortom i poljupcima.

Baš i ja to htedoh reći. Što ne izađe 50-60 hiljada ljudi na ulice Beograda da zviži Solani zbog bombardovanja. Ako niste zaboravili, ta spodoba je izdala direktno naređenje da se ubije naša zemlja.
Trebali ste da ga pratite svuda po Bgd, od institucije do institucije, i da zviždite, da ni njemu ni onom smradu koji ga je ugostio ne bude prijatno.

Ne...Vi ćete da zviždite zbog bombardovanja tamo nekakvim fudbalerima, koji btw i nisu francuzi nego neki naturalizovani Afrikanci. E, moji hrabri zviždači... :dash:

Pametnije bi vam bilo da zviždite nekoj curi pod prozorom, kao ovaj matorac što je radio

Možda bi ste mnogi skinuli mrak, pa biste bili manje isfrustrirani.

A, sad vežbajte...:whistling:

istina je da, najmanje sto su zasluzili, je da im izvizdimo himnu zbog svega sto su uradili pre deset godina, a racunali su se kao nasi neki veliki i vajni prijatelji... ali je pitanje sta bismo postigli time sto bismo im izvizdali himnu? ja mislim - apsolutno nista... otisla bi losa slika u svet... ne bi nam to ni naskodilo previse, ali, sto je jos bitnije, ne bi nam ni previse dobra donelo...

Bio sam u vojsci...

Nije tema o tome...

A kad ste ušli u Nuštar? Jedino ako ste bili ZNG..:hahaha:

Eto koliko znas!

Pa normalno kada si dosao 92-e na gotovo,kada je bilo maltene gotovo!

Da,druze,uslo se u Nustar,i trebalo maltene sat vremena da potpuno padne,do zadnje kuce,ali se neki pametni general setio da treba da se povucemo,iz ko zna kojih razloga!Bilo je izdaje koliko hoces,meni je bio komandir cete kojem je otac bio Madjar,a majka Hrvatica,i zbrisao je prvom prilikom!

I,DA nije tema o tome,ali cisto da se kaze onako kako je bilo,kad si vec spomenuo svoja ''junacka dela'' pod oruzjem!

I nije hahahaha,kada o ovome pises,jer tamo je poginulo mnogo hrabrih i postenih momaka!!

Poslednja izmena:
Eto koliko znas!

Da,druze,uslo se u Nustar,i trebalo maltene sat vremena da potpuno padne,do zadnje kuce,ali se neki pametni general setio da treba da se povucemo,iz ko zna kojih razloga!Bilo je izdaje koliko hoces,meni je bio komandir cete kojem je otac bio Madjar,a majka Hrvatica,i zbrisao je prvom prilikom!

I nije hahahaha,kada o ovome pises,jer tamo je poginulo mnogo hrabrih i postenih momaka!!

U redu je... Ajd malo se fokusiraj na temu...

Ничије право да звижди не треба доводити у питање. Свако може да бира.

Мени лично је битно да разгузимо ову афричку репрезентацију звану Француска и да са првог места одемо у Јужну Африку.

Мени лично је битно да разгузимо ову афричку репрезентацију звану Француска и да са првог места одемо у Јужну Африку.
:zcepanje::rotf::hahaha:
ma ima da zvizdimo:whistling:

Tacno tako!

Da nas ne bi ponovo optuzili da neke vracamo korenima!!!:mrgreen::whistling:

Eto koliko znas!

I,DA nije tema o tome,ali cisto da se kaze onako kako je bilo,kad si vec spomenuo svoja ''junacka dela'' pod oruzjem!

cela ta prica smrdi, 91-e su usli u nustar i onda izasli, mahom dobrovoljci kako ja znam.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back